Müjde Kardeşlerim ! ! !
4.258 görüntülenme · 59 yanıt
ayşe-rana, post: 917941, member: 84322çok iyi bir haber.ben çok dikkat ederimde 1-2 temizlik ürünü var onları da burdan gördüm almıyorum.bu denli duyarlı onunacağını doğrusu beklemiyordum.öok güzel bir haber.
Gözlerinize sağlık kardeşim...
mujde kardeslerim
mujde kardeslerim
mujde sizi de bulsun sevindirsin bunu baska yerde de okumustum ama er duydugumda sevinirim yine de ALLAH onlari beter yapsin insalah sulari tukensin soylari da ama ben bizimdin kardeslerimize encok kizarim ki onlarin urunl;erini satin aliyorlar ve onlara kazanc sagliyorlar elerinize saglik yazdiginiz icin ....
mujde kardeslerim
mujde sizi de bulsun sevindirsin bunu baska yerde de okumustum ama er duydugumda sevinirim yine de ALLAH onlari beter yapsin insalah sulari tukensin soylari da ama ben bizimdin kardeslerimize encok kizarim ki onlarin urunl;erini satin aliyorlar ve onlara kazanc sagliyorlar elerinize saglik yazdiginiz icin ....
sahinsengul, post: 918055, member: 71287mujde sizi de bulsun sevindirsin bunu baska yerde de okumustum ama er duydugumda sevinirim yine de ALLAH onlari beter yapsin insalah sulari tukensin soylari da ama ben bizimdin kardeslerimize encok kizarim ki onlarin urunl;erini satin aliyorlar ve onlara kazanc sagliyorlar elerinize saglik yazdiginiz icin ....
Amin kardeşim, gözlerinize sağlık....
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
Bu konuda hassasiyet gösteren tüm müslüman kardeşlerimizden ALLAH celle celaluh razı olsun,devamı gelir inşaALLAH.
Selametle kalınız kardeşim.
_KAAN_, post: 937453, member: 50627Bu konuda hassasiyet gösteren tüm müslüman kardeşlerimizden ALLAH celle celaluh razı olsun,devamı gelir inşaALLAH.
Amin, gözlerinize sağlık....
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/48941-mujde-kardeslerim · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- MÜJDE MÜJDE KARDEŞİM İslami Bilgi ve Kaynaklar 7 cevap
- Müjde müjde ey kul Dini Hikayeler 1 cevap
- Annelere ve anne adaylarina müjde Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 3 cevap
- Hanımlara müjde Islamda Kadının Yeri ve Önemi 7 cevap
- iki müjde Dini sohbet 5 cevap
- Kabl-el Büluğ Evlâdı Vefat Edenlere Müjde... Risale-i Nur 23 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.