-----peygamberimizden müjde

1.064 görüntülenme · 5 yanıt

Paylaş:
madenci

madenci

Kıdemli Üye · 104 mesaj

--------------------------------------------------------------------------------
Peygamber Efendimiz bir gün Sahabilerle otururken bir Sahabi sorar Yaresurullah; bugüne kadar gelmiş geçmiş en iyi kavim bu kavim biz seni gördük dokunuyoruz sana dokunan cehennem yüzü görmezmiş biz cehennem yüzü görmeyiz dimi'' demiş.Hz. Muhammed; hayır sizden sonra bir kavim gelecek beni görmedikleri, söylediklerimi duymadıkları halde bana inancaklar, bana şefaat edecekler ve Allah'a ibadet edecekler işte en güzel kavim o kavim olacak işte o kavim cehennem yüzü görmeyecek.

Biz ise Allahın Resulünü neden her an anmıyoruz o ise bize her şekilde bizi kurtarmak için bişeyler yapıyor biz niye boş dururyoruz!!
CeNGiZ_eF

CeNGiZ_eF

Üye · 38 mesaj

Selamun aleykum
Kardesim Allah (c.c.) senden razı olsun bize bu müjdeyi bilmemize vesile oldugun için Allah (c.c.) emanet ol..
Rüyam3

Rüyam3

Mübarek Üye · 2.204 mesaj

Selamün Aleyküm
Allah c.c. razı olsun paylaşım için Selametle
gecekondu

gecekondu

Mübarek Üye · 1.726 mesaj

selamun aleyküm Allah razı olsun Bu Müjdeyi bizlerler paylaştığın için :) Biz seni Görmeden Sevdik Sultanım ..........

madenci

madenci

Kıdemli Üye · 104 mesaj

allah razı olsun kardeşim
Im_muslim

Im_muslim

Mübarek Üye · 3.194 mesaj

selamünaleyküm kardeşim...emeğine sağlık...ALLAHım bizleri bu müjdeye nail olanlardan eyle...İnşaallah RABBİM sbu müjdeyle Bizleri kendisine daha çok yaklaştırır...
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.