Müjde Kardeşlerim ! ! !

4.258 görüntülenme · 59 yanıt

Paylaş:
nurışığı

nurışığı

Kıdemli Üye · 479 mesaj

BEŞER ZULM EDER HAK ADALET EDER
Selamün Aleyküm kardeşim
Allah razı olsun çok müjdeli bir haber oldu gerçekten
Selametle Allah Azze ve Celle'ye emanet olun
nermin.demir

nermin.demir

Kıdemli Üye · 390 mesaj

Selamun Aleyküm.Bu ne güzel müjde.Rabbim daha beter etsin inşallah......
mervenur16

mervenur16

Mübarek Üye · 1.098 mesaj

Oh olsun onlara.Daha bunlar birşey değil burunlarında gelecek...:a13:
ping_pong

ping_pong

Mübarek Üye · 691 mesaj

umarım bu boykot 1 2 hafta deil daıma devam eder yıllarca devam eder

inşallah bi kaç gun boykot eDilip savas bitince yine almaya devam edilmez umarım bu boykot Yıllarca Müslüman kardeslerım tarafından devam eder :
evrem1

evrem1

Mübarek Üye · 538 mesaj

ping_pongumarım bu boykot 1 2 hafta deil daıma devam eder yıllarca devam eder

inşallah bi kaç gun boykot eDilip savas bitince yine almaya devam edilmez umarım bu boykot Yıllarca Müslüman kardeslerım tarafından devam eder :

Evet fikrinize katılıyorum.Geçmiştede biz bu tarz şeyler yaşadık.Önce boykot ettik Acımız hafifleyince unutuverdik.Tüketirken seçici ve dikkatli olmak lazım: Mümkünse bizden olanları almalı ve kullanamalı.Bu yaşam felsefesi haline getirilmeli. Bize acı olarak dönecek hiç birşeye para ve prim verilmememeli.

ALMA MAZLUMUN AHINI ÇIKAR AHESTE AHESTE...
hafizkiz

hafizkiz

Mübarek Üye · 1.923 mesaj

Elhamdülillahi Rabbil Alemin
son osm@nlı
sürgünsevda

sürgünsevda

Aktif Üye · 70 mesaj

BiLgi için ALLAH razı oLsun.İnşallah boykot devm eder.
asos1907

asos1907

Kıdemli Üye · 496 mesaj

ayyy çok güzel bir haber...KAHROLLLL İSRAİL.... boykota devammmm...!!!
Herşeyi ALLAH için yap....!
Alemlerin rabbi olan ALLAH 'a teslim ol...!
akif eymen oğlumm...
cemre42_

cemre42_

Aktif Üye · 73 mesaj

ne güzel bi haber
s1988

s1988

Yeni Üye · 9 mesaj

selamun aleyküm
arkadaşlar bu haber beni sevindirdi ama ne yazıkki bazı insanlarımız bu malları tercih ediyorlar özellikle sanat dünyası ve ermeni kökemlileri bu malları kllanmaya devam ediyorlar bu malları kullanmak haram oldugunu bile bile tüketmeyenim lütfen kullanmayanım ac kalanım geberenim aclıktan ölenim ama kullanmayanım inşallah.
ve türk malına özen gösterenim alacagız her türk malından cıkan maddi onların yardımına yollanacaktır buda hem ülkemizdeki ekonami krizi acar ülkemizdeki insanlar rahatlar hemde maddinin bir cogunu filistine yollarak ordaki kardeşlerimize yardım ederiz...ve türk vatanınıza sahip cıkın unutmayanımki peygamberlerimiz bile islamiyeti dogurmasını saglamak için kendi toprakllarında nöbet tutup sahip cıkıp kendi toprakları için ölüme adım atmışlardır ve burda allahın peygamberlerimize verdigi kudret güçü sayesinde bu toprakları fethedip islamiyeti dogurmuştur bu sırada tabiki bilali habeşi hazretleri ilk ezanı okuyarak bizi ezanla tanıştırdı.bizlerde bu ülkemize kendi topraklarımıza sahip cıkıp burada islamiyeti var edelim görüyorsunuzki türbanlı kızlar yada müslümanım diyip pisliklerle ugraşan insanlarımız var ve ülkemizde %98 müslüman varken şimdi %45 müslüman var.yanlış anlamayın ben burda başbakanı suclamıyorum siyasette asla yapmam ama islamı sadece kuran kurslarda yada vakıflarda insanlara sevdirtmemek lazım okullarda da dinimizi sevdirtmek lazım ben genelde okullarda din dersini yetersiz buluyorum üstelik haftada sadece bir ders yani 45 dakka burda 10 dakkanı yoklamaya ayırsan 35 dakka ben 35 dakkada ne ögrenebilirim ki bu yüzden diyorumki gelin hepimiz TÜRKİYEYE sahip cıkanım sadece dinimize sahip cıkmakla yetinmeyenim biz bu ülkeye sahip cıkmazsak emin olunuz israil dahada güçlenir bu yüzden diyorumki ÖNCE TÜRKİYEYİ VAR EDELİM SONRA ALLAHIN İZLİ İLE BİLALİ HABEŞİLERLE EZANIMIZI İŞİTİP HZ.ALİLERLE HZ.MUHAMMEDLERLE HZ.EBU BEKİRLERLE HZ.ÖMERLERLER HZ.İBRAHİMLERLE VE BİR COK PEYGAMBERLERLE VE SAHABELERLE CEMAATE EŞLİK EDELİM NAMAZIMIZI KILANIM...
şırnak özel komandolara selam olsun buradan ...
ayşe-rana

ayşe-rana

Mübarek Üye · 1.732 mesaj

çok iyi bir haber.ben çok dikkat ederimde 1-2 temizlik ürünü var onları da burdan gördüm almıyorum.bu denli duyarlı onunacağını doğrusu beklemiyordum.öok güzel bir haber.
abı_hayat

abı_hayat

Mübarek Üye · 5.186 mesaj

AY-YA, post: 917364, member: 52109çokk mutluuu oldum yaaaaaaa dahada beter olsunlar...

Amin kardeşim, gözlerinize sağlık.....
abı_hayat

abı_hayat

AY-YA, post: 917364, member: 52109çokk mutluuu oldum yaaaaaaa dahada beter olsunlar...

AMİN.... Gözlerinize sağlık....
abı_hayat

abı_hayat

elanaz 21, post: 917398, member: 73307allah a çok şükür çok güsel bi haberdi allah razı olsun inşallah daha beter olurlar ve masum insanları öldürmek neymiş görürler.

AMİN KARDEŞİM.
Sizdende razı olsun inş. Gözlerinize sağlık....
abı_hayat

abı_hayat

nurışığı, post: 917428, member: 52109BEŞER ZULM EDER HAK ADALET EDER
Selamün Aleyküm kardeşim
Allah razı olsun çok müjdeli bir haber oldu gerçekten
Selametle Allah Azze ve Celle'ye emanet olun

Vealeykümselam.
Amin kardeşim ecmain olsun inş.
Gözlerinize sağlık....
abı_hayat

abı_hayat

nermin.demir Selamun Aleyküm.Bu ne güzel müjde.Rabbim daha beter etsin inşallah......

Vealeykümselam.
AMİN.. Gözlerinize sağlık...
abı_hayat

abı_hayat

mervenur16, post: 917522, member: 73307Oh olsun onlara.Daha bunlar birşey değil burunlarında gelecek...:a13:

İNŞ. Onuda görürüz.
Gözlerinize sağlık....
abı_hayat

abı_hayat

ping_pongumarım bu boykot 1 2 hafta deil daıma devam eder yıllarca devam eder

AMİN...
Gözlerinize sağlık....
abı_hayat

abı_hayat

evrem1, post: 917631, member: 73307Evet fikrinize katılıyorum.Geçmiştede biz bu tarz şeyler yaşadık.Önce boykot ettik Acımız hafifleyince unutuverdik.Tüketirken seçici ve dikkatli olmak lazım: Mümkünse bizden olanları almalı ve kullanamalı.Bu yaşam felsefesi haline getirilmeli. Bize acı olarak dönecek hiç birşeye para ve prim verilmememeli.

ALMA MAZLUMUN AHINI ÇIKAR AHESTE AHESTE...

Gözlerinize sağlık....
abı_hayat

abı_hayat

hafizkiz, post: 917819, member: 93470
Elhamdülillahi Rabbil Alemin

Gözlerinize sağlık....
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.