Çağdaş Müslüman
725 görüntülenme · 3 yanıt
Çağdaş müslüman efendim! Çağdışı giyinmiyor. Çarşafta neymiş öyle Bu devirde olmuyor. Hayır efendim olmaz Ben asla giymem diyor Üstelik giyenlerde öcü damgası yiyor saçların önden çıksın eee birazda arkadan olacak okadar canım Fazlası olmaz yakışmıyor Kalbim temizdir diyor Tabi kardeşim (ace) ile yıkıyor. Ayşe teyzesi cırtsız temizlik Kalbi sağlam kalıyor yıpranmıyor. Şimdi çağdaş olmalı neyine lazım şeriat Boşver efendim boşver sen kendi işine bak. Alkolsüz bira içiliyor keyifler köpürtülüyor Şu çağdaş müslümanlarda vallahi alem oluyor. Arkadaşlar benim bu ilk şiirim.Ve ben bunu 1994' te yazmıştım.
ellerinize saglık.çok farklı bir bakış acısı.ama çokta hoşş..
Kalbim temizdir diyor Tabi kardeşim (ace) ile yıkıyor.
Ayşe teyzesi cırtsız temizlik Kalbi sağlam kalıyor yıpranmıyor.:):)
özellikle bu kısım.çaasur suyununda reklamı yapılmış ama olsun:D
Kalbim temizdir diyor Tabi kardeşim (ace) ile yıkıyor.
Ayşe teyzesi cırtsız temizlik Kalbi sağlam kalıyor yıpranmıyor.:):)
özellikle bu kısım.çaasur suyununda reklamı yapılmış ama olsun:D
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
Selamün Aleyküm..
Emeğinize sağlık.. Rabbimiz c.c razı olsun inşallah..Güzel bir deneme idi. Devamını bekleriz inşallah kardeşim.
Allah c.c, ''doğru'' ve ''güzel''i bizlere bildirmiş; hamd olsun.. O'nun nizamından ayrılmamak duası ile..
Rabbimize emanet olunuz inşallah.
Emeğinize sağlık.. Rabbimiz c.c razı olsun inşallah..Güzel bir deneme idi. Devamını bekleriz inşallah kardeşim.
Allah c.c, ''doğru'' ve ''güzel''i bizlere bildirmiş; hamd olsun.. O'nun nizamından ayrılmamak duası ile..
Rabbimize emanet olunuz inşallah.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/47503-cagdas-musluman · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- çağdaş mimar sinan turgut cansevere rahmet... Kutlama ve Tebrik Mesajları 14 cevap
- Çağdaş Tağutlar Yeryüzünü İfsad Etti Fıkıh ve Akaîd 1 cevap
- Kaliteli Ve Çağdaş Cehalet Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
- kapı Kulu.....Çağdaş Köle..!! Edebiyat 2 cevap
- ''MÜSLÜMAN BİR KİMSENİN, MÜSLÜMAN KARDEŞİ ÜZERİNDE BULUNAN OTUZ HAKKI...'' Tasavvûf 9 cevap
- ''MÜSLÜMAN BİR KİMSENİN, MÜSLÜMAN KARDEŞİ ÜZERİNDE BULUNAN OTUZ HAKKI...'' Tasavvûf 13 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.