نعىمة;677156hadi ordan nurcuların okulları diye bir tabir yokmuş sana göre ama ben orda okudum işte....
risaleyi nura da gittik zaten , bıktım , koyduğum linkte herşey açık açık izah ediliyo
sen İslamdan başka din mensubların de ehli necat olabileceğini savunadur (daha öncede İbrahimi dinleri savunmuştun ), ehli kitabla ittifaka girmeye devam et, mesleğin hakkında daha önce de söylemiştin zaten ....
şimdi sen o HOCA dediklerinden farklı konuşmuyorsun, fark ne?
yanlış biliniyo, bu okullarda Türkçe okutulmuyo, daha çok inglizce okutuluyo, Türkçe ise iki saatlik seçmeli ders olarak bir şeyler okuyoduk işte, ayrıca müslüman olan sınftaşlarıma da hristiyanlığın doğru bir din olduğu konusunda telkinler yapılıyordu..GÖZ GÖRE GÖRE
papa dediya dinlerarası diyaloğ çağdaş hristiyanlaştırma metodudur diye, işte böyle de oluyo başka türlü de olması mümkün değildi...
hadi ordan nurcuların okulları diye bir tabir yokmuş sana göre ama ben orda okudum işte....
kardeşim Nurcuların OKULU YOKTUR..
VARSA BU İDDİAYI KABULELENEN NURCU HEMEN S.NURSİNİN SÖZÜNÜ YAZACAĞIM..
risaleyi nura da gittik zaten , bıktım , koyduğum linkte herşey açık açık izah ediliyo
BEN SENİN LİNKİNE BAKMADIM..BANA EHLULLAHTAN LİNK VER..
MESELA ADIYAMANDAKİ ZATTAN:ABDÜLBAKİ H.Z VERYA KIBRISİ H.Z VEYA MAHMUT EFENDİ H.Z BUNLARDAN LİNK VER..SEN KİMSİN????
sen İslamdan başka din mensubların de ehli necat olabileceğini savunadur
BEN DEĞİL İTİKAT BÖYLE..
daha öncede İbrahimi din
leri savunmuştun
İSPAT ET ÜYELİĞİMİ İPTAL EDİCEM...
SÖZLERİMİ ÇARPITMA
BİZ SENİN İDDİANI TARİH OLARAK ÇÖKERTTİK..
ehli kitabla ittifaka girmeye devam et..
EHLİ KİTAPLA İTTİFAK HADİSİNİ YAZDIK..
şimdi sen o HOCA dediklerinden farklı konuşmuyorsun, fark ne?
BİZ MEYVENİN FİYATINDAN SÖZ EDİYOZ..SEN MEYVENİN VİTAMİN DEĞERLERİNDEN SÖZ EDİYON..
BİZ MEYVE DEDİĞİMİZ İÇİN SENDE BİRİRLERİ MEYVE DEDİĞİ İÇİN AMANN BAKIN BUDA MEYVE DEDİ O HOCADAN FARKIN NE DİYO SORUYORSUN???
EL CEVAP:FARK SENİN ALGILAMA KAPASİTENDE
yanlış biliniyo, bu okullarda Türkçe okutulmuyo, daha çok inglizce okutuluyo, Türkçe ise iki saatlik seçmeli ders olarak bir şeyler okuyoduk işte, ayrıca müslüman olan sınftaşlarıma da hristiyanlığın doğru bir din olduğu konusunda telkinler yapılıyordu..GÖZ GÖRE GÖRE
papa dediya dinlerarası diyaloğ çağdaş hristiyanlaştırma metodudur diye, işte böyle de oluyo başka türlü de olması mümkün değildi...
BUNLARA VERECEK CEVABIM YOK ÇÜNKİ BU KONU PAZAR KONUSU PAZARA GİRERSEK MEYVENİN FİYATINDAN SÖZ EDERİZ..SİZ DE SONRA MEYVENİN VİTAMİN DEĞERLERİNDEN SÖZ EDİYORLAR DEYİP..BİZ DE MEYVE KELİMESİNİ KULLANDIĞIMIZ İÇİN FARK NE DİYE SORARSINIZ..BU YUKARIDAKİLERİN MUHATABI BİZ DEĞİLİZ..BAŞKA MUHATAB ARAYINIZ...
SON SÖZÜMÜZ
LÜTFEN SÖZLERİMİZİ ÇARPITMAYINIZ..
SELAMETLE..