gazzedekatliamadurde.com Gazze'de Katliama DUR De!
Filistinli Kardeşlerimiz için Sanal İmza Kampanyası
3.947 görüntülenme · 14 yanıt
Selamun aleykum Kardeşlerim Biliyorum Çok Bir Faydası Olmayacak Ama Yinede Bir Nebzede Olsa Kalben Bugz Etmek Babında İmza Kampanyasına Katılalım inşAllah
bu mesajımı okuyanlardan Allah rıza için istiyorum filistinli kardeşlerimize ve onlar gibi zulm; savaş halinde olan bütün masum insanlara dua edelim
Allah'ım müslümanları kötülerin zalimleri ve fitnecilerin şerlerinden emin kıl ve bizleri birlikte olmayı nasip et! amin
fatih kardeşim bu da benim imzam olsun
Allah'ım müslümanları kötülerin zalimleri ve fitnecilerin şerlerinden emin kıl ve bizleri birlikte olmayı nasip et! amin
fatih kardeşim bu da benim imzam olsun
ve aleykum selam,
paylaşım için teşekkürler kardeşim
selametle...
paylaşım için teşekkürler kardeşim
selametle...
Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir.
özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
aleykum selam kardeşim..ahh keşke yüregimizde kopan fırtınaları imzalara dökebilesek..ahh keşke kardeşlerimizin acısına ortak olabilsek...
rabbim yardımcılları olsun..
rabbim yardımcılları olsun..
Sen yine sükutu giyin! Dilersen hiç konuşma.
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
kırıkkalp
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
RABBİM razı olsun ne kadar acımasız insanlar bunlar yaaa yaptıkları yetmiyormuş gibi filistine giden yardımlara bile engel oluyorlar :a18::a18:
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
Katıldık inşallah kardeşim.
Allah c.c razı olsun, bizleri bilgilendirdiğiniz için.
Selam ve Dua ile.
Allah c.c razı olsun, bizleri bilgilendirdiğiniz için.
Selam ve Dua ile.
ben de imza kampanyasına katıldım. elimizden ne geldiyse yapmaya her zaman varım.
Allah hepinizden razı olsun
Allah hepinizden razı olsun
Yasaklı Kullanıcı
✦ Mübarek Üye
- Ödül
- 16
Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 716 mesaj
rubby, post: 892330, member: 46822Arkadaşlar merhaba ben yeni üye oldum herkese selamlar.. Ben bu her türü olan kötü olaylara karşı yapılan protestoların çok saçma olduğunu düşünüyorum.Çünkü hep sonuç sıfır oluyor.Başörtüsüne karşı protestolar yapıldı ne oldu sonuç sıfır.Ben tesettürlü olmamama rağmen tabiki herkesin düşünce, fikir ve kıyafet özgürlüğü olduğuna inanıyorum ve destekliyorum fakat elinize ne geçiyor koca bir sıfır.Veya danimarkalı karikatüristin peygambere yaptığı hakaretler protesto edildi ne oldu sonuç sıfır. Yani anlayacağınız müslüman olan insanlar bu kadar acizmi ki sadece şakşakçılıkla protestoyla yetinmeye çalışıyorlar. Elalemin vicdansız allahsızları protesto değil direk icraate geçiyor.peki sizler sizler diyorum bende müslümanım allah şükür ama ben zaten onlar gibi yaşayan kıyafet olarak diyeyim en azından( düşünce başka birşey)o yüzden benim özgürlüğüm sizler gibi kısıtlanmadığı için bu şekil konuşuyorum.Sizler özgürlüğünüzü kazanmak için sadece protestolar yaparak birşeyler elde etmeye çalışıyorsunuz fakat özgürlükler bence bu kadar kolay kazanılmaz . Üç beş kişinin boy gösterisi yaparak onu bunu pankartlarla kınayarak özgürlüğe
kavuşulması imkansız.Bilmiyorum bunun başka yolları olmalı.Eğer söz konusu olan benim özgürlüğümün kısıtlanması olsaydı eminim bunun için savaşırdım ve bunun başka yollarını arardım.Allah hepinizin yardımcısı olsun ne diyeyim...
Allahcc razı olsun...
Selamün Aleyküm bence yani yanlış anlamayın da imza yerine bir dua etseniz daha makbule geçer diye düşünüyorum sanki İsrail bizim imzamızı görünce o küçücük yavrucakların üzerine misket bombası atmaktan vazmı geçecek___?
kahrolsun israil ve yandaşları.
kahrolsun masum çocukları katkeden çocuk katilleri.
______YA RAB!!!!
SEN ÜMMETİ MUHAMMEDE YARDIM ET.
SENKİ ZULMEDENE HAKETTİGİ CEZAYI TEZ ZAMANDA VERENSİN.
FİLİSTİNDE HUNHARCA ÖLDÜRÜLEN O MASUM YAVRULARIN VE MÜSLÜMANLARIN AHINI TEZ ZAMANDA AL.
SENDEN BAŞKA SIGINACAK YERİMİZ YOK.SEN DUALARIMIZI KABUL ET EY ALLAHIMMMMMM..
kahrolsun masum çocukları katkeden çocuk katilleri.
______YA RAB!!!!
SEN ÜMMETİ MUHAMMEDE YARDIM ET.
SENKİ ZULMEDENE HAKETTİGİ CEZAYI TEZ ZAMANDA VERENSİN.
FİLİSTİNDE HUNHARCA ÖLDÜRÜLEN O MASUM YAVRULARIN VE MÜSLÜMANLARIN AHINI TEZ ZAMANDA AL.
SENDEN BAŞKA SIGINACAK YERİMİZ YOK.SEN DUALARIMIZI KABUL ET EY ALLAHIMMMMMM..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/47267-filistinli-kardeslerimiz-icin-sanal-imza-kampanyasi · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- "Kamuda Kılık-Kıyafet Özgürlüğü için 10 Milyon İmza Kampanyası" Görüş- Öneri- İstek 19 cevap
- ÇEÇEN KOMUTANIN ÇIĞLIĞI-imza kampanyası Boykot 4 cevap
- Filistinli kardeşlerimiz için Fetih Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 348 cevap
- // sizin için imza topladım // Güzel Sözler 379 cevap
- imza görünmüyor. Görüş- Öneri- İstek 2 cevap
- HEDEF : 1 MİLYON İMZA Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 65 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.