"Kamuda Kılık-Kıyafet Özgürlüğü için 10 Milyon İmza Kampanyası"

2.227 görüntülenme · 19 yanıt

Paylaş:
mir_erhan

mir_erhan 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 6.148 mesaj

Allah rızası için bu kampanyaya destek verelim..
HÜDAVENDİGAR

HÜDAVENDİGAR

Mübarek Üye · 735 mesaj

mir_erhan, post: 1502026, member: 114001Allah rızası için bu kampanyaya destek verelim..

Allah razı olsun sizden...Cihadın en kolay ve zahmetsiz yanı bu olsa gerek...
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

Tweeter;da çok fazla ses getirmedi halbuki kısa zamanda dikkat çekebilirdi.
mir_erhan

mir_erhan 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 6.148 mesaj

HÜDAVENDİGAR, post: 1502256, member: 59734Allah razı olsun sizden...Cihadın en kolay ve zahmetsiz yanı bu olsa gerek...

Amin... Allah c.c. cümlemizden razı olsun...
Evet dediğiniz gibi.. cihadın en kolayı...
Ama bir yerden başlamak lazım... inşallah bir gün gerçek cihadada nasip olur. şehadette...
Tabi yine UYKUDA KALMAZSAK...

Selam ve dua ile
HÜDAVENDİGAR

HÜDAVENDİGAR

Mübarek Üye · 735 mesaj

KAAN ERDEM, post: 1502257, member: 59734Tweeter;da çok fazla ses getirmedi halbuki kısa zamanda dikkat çekebilirdi.

Bu mesele ile ilgili Twitter'da gündem oluşturuldu mu?.Ben gündem oluşturamıyorum.Çıkmıyor ne yapmam lazımdır?.
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

Allah (celle celaluhu) rızası için bu kampanyaya destek verelim..
El-Endulusi

El-Endulusi

Kıdemli Üye · 376 mesaj

Neyse safımızı belli ettik. Allah c.c. razı olsun abi
buket_zeynep

buket_zeynep

Mübarek Üye · 2.757 mesaj

burdan yapamıyorum ama akşam evden yaparım ah bir özgürlük verseler ah ah ah içim yanıyor resmen
HÜDAVENDİGAR

HÜDAVENDİGAR

Mübarek Üye · 735 mesaj

Bir futbol maç oynayacağı zaman gündemden düşürmeyen müslüman gençlere Allah hidayet versin diyorum.Medyada devamlı bir şekilde taa 1 hafta öncesinden oynanacak maç konu edilirken, böyle mukaddes bir davaya kör olanların akibetleri hayrola...
repsol

repsol

Mübarek Üye · 672 mesaj

bende imzamı attım inşallah muvaffak olunur
firdevs-i gam

firdevs-i gam

Kıdemli Üye · 100 mesaj

Hacı Bayram-ı Veli'de imza atarak destek olduk ben ve arkadaşlarım da.
özgürlü_zamanlar

özgürlü_zamanlar

Mübarek Üye · 597 mesaj

Kamuda özgürlük varda birtek bizim islami giyim isteyen kardeşlerimize yok. İnşallah bununla birlikte güzel günler bizlerin olur. Kampanyada emeği geçenlere teşekkürler.
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

HÜDAVENDİGAR, post: 1502285, member: 96895Bu mesele ile ilgili Twitter'da gündem oluşturuldu mu?.Ben gündem oluşturamıyorum.Çıkmıyor ne yapmam lazımdır?.

Konu ile ilgili acılan tagın belirli sayıda kısılerce TT'ye taşınmasıyla gerçekleşiyor yanı bınlerce kısının konuya dahıl olması gerek.
HÜDAVENDİGAR

HÜDAVENDİGAR

Mübarek Üye · 735 mesaj

Böyle meseleler aslında basit olup onu yokuşa sürenler dinsiz veya kemalistlerdir.Bunların hala okullarda ve kamu kuruluşlarında tahakkümü devam etmektedir.Başörtüsü meselesini AKP hükümeti neden referanduma götürmüyor ki?.
ibra

ibra

Mübarek Üye · 6.106 mesaj

bildiğim kadarı ile 10 milyonu geçmiş
inşaALLAH dikkate alınarak saçma ,islama ve fıtrata ters olan kurallar yasaklar düzeltilir...
İnsan beğenmez.
Sedaa_*

Sedaa_*

Mübarek Üye · 2.150 mesaj

Ben de imzamı attım. :)

137464 tane imza atılmış. Attıktan 1 dakika sonra sayfayı yeniledim, imzam görülmedi bile. Yani baya imza atılıyor. :)
mektubat

mektubat

Mübarek Üye · 2.308 mesaj

Güncelleme..
*Dilini muhafaza et, seni sokmasın. Çünkü o, büyük bir yılandır.
* Allahü teâlâ rızka kefildir ama imana kefil değildir.
ibra

ibra

Mübarek Üye · 6.106 mesaj

ibra, post: 1502819, member: 37970bildiğim kadarı ile 10 milyonu geçmiş
inşaALLAH dikkate alınarak saçma ,islama ve fıtrata ters olan kurallar yasaklar düzeltilir...

bu o güne kadar yanlış bilgi imiş sonradan öğrendiğime göre :(
İnsan beğenmez.
mehmet985

mehmet985

Kıdemli Üye · 102 mesaj

Allah'ın izniyle dinimize uygun düzene girecek herşey yavaş yavaştan hızlıya doğru gidiyoruz tüm fitnelere karşı.Kamuda çalışan biri olarak sonuna kadar destekliyorum.Biz erkeklerde kravat denen icattan kurtulalım bayanlarımızda örtüleriyle işlerini yapabilsinler.Fakat kamuda önceden beri çalışan eskiler bu tip değişimlere pek sıcak bakmıyorlar.Rabbim onlarada hidayet versin ne diyeyim.
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.