"Kamuda Kılık-Kıyafet Özgürlüğü için 10 Milyon İmza Kampanyası"
2.227 görüntülenme · 19 yanıt
mir_erhan, post: 1502026, member: 114001Allah rızası için bu kampanyaya destek verelim..
Allah razı olsun sizden...Cihadın en kolay ve zahmetsiz yanı bu olsa gerek...
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
Moderatör
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 511
- Ödül
- 113
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 6.148 mesaj
HÜDAVENDİGAR, post: 1502256, member: 59734Allah razı olsun sizden...Cihadın en kolay ve zahmetsiz yanı bu olsa gerek...
Amin... Allah c.c. cümlemizden razı olsun...
Evet dediğiniz gibi.. cihadın en kolayı...
Ama bir yerden başlamak lazım... inşallah bir gün gerçek cihadada nasip olur. şehadette...
Tabi yine UYKUDA KALMAZSAK...
Selam ve dua ile
KAAN ERDEM, post: 1502257, member: 59734Tweeter;da çok fazla ses getirmedi halbuki kısa zamanda dikkat çekebilirdi.
Bu mesele ile ilgili Twitter'da gündem oluşturuldu mu?.Ben gündem oluşturamıyorum.Çıkmıyor ne yapmam lazımdır?.
Bir futbol maç oynayacağı zaman gündemden düşürmeyen müslüman gençlere Allah hidayet versin diyorum.Medyada devamlı bir şekilde taa 1 hafta öncesinden oynanacak maç konu edilirken, böyle mukaddes bir davaya kör olanların akibetleri hayrola...
Kamuda özgürlük varda birtek bizim islami giyim isteyen kardeşlerimize yok. İnşallah bununla birlikte güzel günler bizlerin olur. Kampanyada emeği geçenlere teşekkürler.
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
HÜDAVENDİGAR, post: 1502285, member: 96895Bu mesele ile ilgili Twitter'da gündem oluşturuldu mu?.Ben gündem oluşturamıyorum.Çıkmıyor ne yapmam lazımdır?.
Konu ile ilgili acılan tagın belirli sayıda kısılerce TT'ye taşınmasıyla gerçekleşiyor yanı bınlerce kısının konuya dahıl olması gerek.
Böyle meseleler aslında basit olup onu yokuşa sürenler dinsiz veya kemalistlerdir.Bunların hala okullarda ve kamu kuruluşlarında tahakkümü devam etmektedir.Başörtüsü meselesini AKP hükümeti neden referanduma götürmüyor ki?.
ibra, post: 1502819, member: 37970bildiğim kadarı ile 10 milyonu geçmiş
inşaALLAH dikkate alınarak saçma ,islama ve fıtrata ters olan kurallar yasaklar düzeltilir...
bu o güne kadar yanlış bilgi imiş sonradan öğrendiğime göre :(
İnsan beğenmez.
Allah'ın izniyle dinimize uygun düzene girecek herşey yavaş yavaştan hızlıya doğru gidiyoruz tüm fitnelere karşı.Kamuda çalışan biri olarak sonuna kadar destekliyorum.Biz erkeklerde kravat denen icattan kurtulalım bayanlarımızda örtüleriyle işlerini yapabilsinler.Fakat kamuda önceden beri çalışan eskiler bu tip değişimlere pek sıcak bakmıyorlar.Rabbim onlarada hidayet versin ne diyeyim.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/84914-kamuda-kilik-kiyafet-ozgurlugu-icin-10-milyon-imza-kampanyasi · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- TESETTÜR, MODA, İSLAMDA KILIK KIYAFET Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 3 cevap
- Filistinli Kardeşlerimiz için Sanal İmza Kampanyası Boykot 14 cevap
- HEDEF : 1 MİLYON İMZA Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 65 cevap
- ÇEÇEN KOMUTANIN ÇIĞLIĞI-imza kampanyası Boykot 4 cevap
- 99 Milyon Salavat Kampanyası .........(Lütfen Sabit Konu Yapar mıyız) Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 11 cevap
- 8 Mart 2009'a Az Kaldı. Salavat kampanyası başladı. hedef 1 milyon salavat. haydi sa Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 1.954 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.