2.386 görüntülenme · 23 yanıt

aminenurHikmet yağmurlar yağıyorsa selim kalbine “Selam” sana dosttur, Rahmet yaran… Kuyularda yalnızsan korkma, kıssan yazılıyordur kıyamete kadar okunmak için… Yüzünden okunur Yusuf yüreğin… Yazman için güzel sabrı şükürle süsle ve hayata Yusufi imzanı at: “teveffeni müslimen”
_________selamün aleyküm kardeşcagızım :)
nerden buluyorsun bu kadar farklı yazıları ... buda çok güzeldi emegine saglık güzel kardeşim *
Kuyularda yalnızsan korkma, kıssan yazılıyordur kıyamete kadar okunmak için* bu cümle beni etkiledi oldukça
rabbimize emanetimsin
selam sevgi ve baki dua ile B)B)____________

nihalimHikmet yağmurlar yağıyorsa selim kalbine “Selam” sana dosttur, Rahmet yaran… Kuyularda yalnızsan korkma, kıssan yazılıyordur kıyamete kadar okunmak için… Yüzünden okunur Yusuf yüreğin… Yazman için güzel sabrı şükürle süsle ve hayata Yusufi imzanı at: “teveffeni müslimen”
selamünaleyküm ...değerli kardeşim ALLAH c.c. razı olsun...emeğinize sağlık güzel bir paylaşım...ALLAH c.c. emanet olun...
selam ve dua ile
selametle İNŞALLAH...B)

✦ Mübarek Üye
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
aminenurselamün aleyküm günaydın hayırlı sabahlar kardeşcagızım
selametle inşallah:H

zynp_rukiye, post: 681194, member: 46218Esselamun aleyküm kardeşim
Allah c.c. razı olsun harika bir paylaşımdı.
Yusuf a.s. bizlerin gönlünede bir imza atmıştır inşaallah.
Hayatı ve şahsiyeti beni çok etkilemiştir.
İnşaallah örnek alan kullardan olmamız duası ile...
Selametle kalınız.

aliye_aliye, post: 681201, member: 50317~*~*~*~*~*~
Selamün Selam Nevin ablacım.
Paylaşımınız için Allah c.c razı olsun, çok güzeldi yine..Beğeniyle okudum. Kur'an kıssalarının en ibretliklerinden biri olan Hz. Yusuf (a.s) kıssasını edebi metin tadında, duygu yoğunluklarıyla okumak güzeldi..Emeğinize, yüreğinize sağlık. Kıskançlığın kurbanı olan ve kardeşlerinin entrikalarına karşı onları yine Allah c.c için affetmek, YUSUFİ BİR İMZADIR.. Nefsinin direktiflerine uymadan, Züleyhalara karşı nefsini ezebilmek, YUSUFİ BİR İMZADIR. Sabrı, zaferle nakşeylemek YUSUFİ BİR İMZADIR...Sonunda, koca bir ülkeye sultan olmak ise YUSUFİ İMZANIN ARMAĞANIDIR..
HAYAT DEFTERLERİMİZİ YUSUFİ İMZALARLA SÜSLEMEK GAYESİ İLE..Rabbimize emanetimsiniz ablacım..Baki dualar ile..B)
~*~*~*~*~*~

✦ Mübarek Üye
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
Nevin_1982, post: 681766, member: 80441Ve aleykum selam canım benim.Umarım iyisindir.Sanada hayat yolunda daimi başarılar diliyorum.Duana en kalbi muhabbetimle amin diyerek seni selamlıyorum:).allaha emanet ol

emanet55Hikmet yağmurlar yağıyorsa selim kalbine “Selam” sana dosttur, Rahmet yaran… Kuyularda yalnızsan korkma, kıssan yazılıyordur kıyamete kadar okunmak için… Yüzünden okunur Yusuf yüreğin… Yazman için güzel sabrı şükürle süsle ve hayata Yusufi imzanı at: “teveffeni müslimen”
RABBİM razı olsun çok güzel bi paylaşımdı...
selam ve dua ile

nuresma, post: 683907, member: 78801Evet, aşk vardır; bekaya… Bekaya bakar kalp, değişmeyen daimi güzele meftun…
Ağlama gönül, neyle yesin gidip kaybolanları… Araf yollar, avare yıllar biter bir gün… Yıkanmış yürekle yürürsün aklın aydınlattığı yolda… Vuslat içer şifa sadır… Sen her şeye yakın, her şey sana yakın… Uzak uzaktır sana… Anlamamak ve anlaşılmamak yoktur artık…
selamun aleykum, Rabbim razı olsun paylaşımınız için Nevin abla,
çok güzel bir yazıydı. Allah hayatımızı O'nun rızasına uygun işler ve imzalarla geçirmeyi nasip etsin. Selam olan, selam da O'ndan olan biricik Mevla'ya emanet olun.

Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/35318-yusuf-i-imza · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.