Ben artık islamıyetı yasamak istiyorum

2.786 görüntülenme · 16 yanıt

Paylaş:
ASYAEZEL

ASYAEZEL

Yeni Üye · 7 mesaj

Bugun benım ıcın yenı bır gun bu sıteye üye olmamla hayatımın degıslemısiyle bu sitenın sayesınde kapanan ablam NURU SECDENIN bana ön ayak olmasıyla ben artık islamıyetı yasamaya karar verdım bırgun kapanacagımı bılıyordum fakat sureklı nefsıme yenılıp daha zamanı var derken ıcımdekı ses bana derkı?? Ezel yarına cıkacagın ne malum sen bu kadar acızmısın ahıret gunu senı kımse kurtaramayacak bunu bılıyormusun ben artık bılıyorum cok az eksık dını bılgılerımle ve sızlerın ve arastırmalarım dogrutulsunda hayırlısıyla ben artık dıyorumkı huzur islamda
NUR__

NUR__

Kıdemli Üye · 325 mesaj

huzur islamda
GEVHER

GEVHER 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 3.971 mesaj

'' Onlar inanan ve Allah'ı anmakla gönülleri huzur bulan kimselerdir. İyi bilin ki gönüller, ancak Allah'ı anmakla huzur bulur. ''
( Rad Suresi -28 )

Selamünaleyküm kardeşimiz...

Foruma hoşgeldiniz , sefalar getirdiniz.
Rabbimiz , tüm insanlığı , Kendisini anarak ve islamiyeti yaşayarak huzura erenlerden eylesin.
Rehberiniz Kur'an , Önderiniz Peygamberimiz (S.A.V) olsun.

Allah C.C ' e emanet olun.
ekremeee

ekremeee

Mübarek Üye · 3.902 mesaj

selamun aleykum hoşgeldiniz

hak taala emreyledi
başımıza taç eyledi
rasulallah böyle dedi
hak emridir başörtüsü
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime

Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

aleyküme selam ablam.sen bu kararını bana açıkladıktan sonra ,dün gece uyuyamadım.çok güzel bir haber benim için.:a15:Hamd olsun Rabbime.bu sitedeki kardeşlerim sana bu konuda çok yardımcı olucaklar inşallah.senle beraber kapanan 3kız kardeş olduk.kaldı 4.şimdi Allahın izniyle sıra diğer kızkardeşlerimizi kurtarmak.Rabbim bizi bu yolda yalnız bırakmasın inşallah.kurban olduğum Yarabbim çok çok büyüksün.hamd olsun...hayırlı olsun:a15:
ekremeee

ekremeee

Nur_u Secde, post: 884925, member: 12898aleyküme selam ablam.sen bu kararını bana açıkladıktan sonra ,dün gece uyuyamadım.çok güzel bir haber benim için.:a15:Hamd olsun Rabbime.bu sitedeki kardeşlerim sana bu konuda çok yardımcı olucaklar inşallah.senle beraber kapanan 3kız kardeş olduk.kaldı 4.şimdi Allahın izniyle sıra diğer kızkardeşlerimizi kurtarmak.Rabbim bizi bu yolda yalnız bırakmasın inşallah.kurban olduğum Yarabbim çok çok büyüksün.hamd olsun...hayırlı olsun:a15:

mahsun kul abla nasılsınız iyisiniz inşaallah çoktandır görüşemiyorduk

A.ÖNÜL & M.YILMAZ / Çöllerdeyim
10887

Nur_u Secde

Nur_u Secde

ekremeee, post: 884933, member: 89918mahsun kul abla nasılsınız iyisiniz inşaallah çoktandır görüşemiyorduk

A.ÖNÜL & M.YILMAZ / Çöllerdeyim
10887

Allah razı olsun ablam çok iyiyim.sen nasılsın.gündüzleri sohbete gittiğim için fazla giremiyorum.genelde geç saatlerde giriyorum siteye.ilahi için teşekkür ederim.son albümü çok güzel,özelikle sevdim onu ilahisi.selam ve dua ile kal ablam.
ekremeee

ekremeee

Nur_u Secde, post: 884946, member: 92777Allah razı olsun ablam çok iyiyim.sen nasılsın.gündüzleri sohbete gittiğim için fazla giremiyorum.genelde geç saatlerde giriyorum siteye.ilahi için teşekkür ederim.son albümü çok güzel,özelikle sevdim onu ilahisi.selam ve dua ile kal ablam.

çok şükür iyiyim
iyi olmanıza sevindim
son albümü çok güzel demişsiniz önülün bütün albümleri güzel
ayrıca son albümünde sevdim onu diye bi ilahi yokki son albümü bilali habeşi
son albümünü burdan dinleyebilirsiniz
Sivas'ın En İyi Radyosu

Nur_u Secde

Nur_u Secde

ekremeee, post: 884965, member: 92664çok şükür iyiyim
iyi olmanıza sevindim
son albümü çok güzel demişsiniz önülün bütün albümleri güzel
ayrıca son albümünde sevdim onu diye bi ilahi yokki son albümü bilali habeşi
son albümünü burdan dinleyebilirsiniz
Sivas'ın En İyi Radyosu

netten buldum son albüm diye.sevdim onu ilahisi:(o zaman son albümü değildir.tamam dinliyorum ablam.Allaha emanet ol.
ekremeee

ekremeee

Nur_u Secde, post: 884976, member: 46200netten buldum son albüm diye.sevdim onu ilahisi:(o zaman son albümü değildir.tamam dinliyorum ablam.Allaha emanet ol.

o albüm bi 10 yıl önce çıkmıştı :)

abla bilali habeşi ilahisi çok güzel

Ravzadakinurunkölesi

Ravzadakinurunkölesi

Mübarek Üye · 1.770 mesaj

Maşallahh süphanallah,
Rabbim yolunda dimdik yürüyenlerden eylesin sizi inşallah...
Selametle...
mektubat

mektubat

Mübarek Üye · 2.308 mesaj

Maaşallah.Barekallah.Allahü teala daimi eylesin.Sizin için hayırlı olanı yapmışsınız.Emirlerin Allahü teala'ya değil bize faydası olduğu için emir olduğunu anlamak çok mühimdir.Cenab-ı Hak nefsi yaratıp insanın içine koyduktan sonra onun neleri isteyeceğini de çeşitli vasıtalarla (Peygamberler,Kitaplar,alimler) bildirmiştir.Dine uyan kurtulur buyurmuş.İmam-ı Gazali(Kuddise Sirruh)İnsanın nefsi öyledir ki doktora gidip ilaç yazsa içkiyi bırakır ama Allah Celle Celalüh yasak etmiş dersin bırakmaz buyurmuş.O nedenle Allahü teala kendisine kul eylesin.Çünkü Maksudun Mabudundur yani neyi maksat edinmişsen ona kulsun buyurmuş din büyükleri.Selametle kalın.

Fârisî beyt tercemesi:

Aranan hazînenin yolunu gösterdim sana,
belki sen kavuşursun, biz varamadıksa da!
*Dilini muhafaza et, seni sokmasın. Çünkü o, büyük bir yılandır.
* Allahü teâlâ rızka kefildir ama imana kefil değildir.
ASYAEZEL

ASYAEZEL

Yeni Üye · 7 mesaj

selamün aleyküm

selamün aleyküm

ALLAH razı olsun hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
selametle kalın
ASYAEZEL

ASYAEZEL

Yeni Üye · 7 mesaj

selamün aleyküm ablacım bende sabaha kadar uyumadım sımdıden ıcımı bır huzur kapladı ayrıca bu ilahi cok guzel abla sana geldı ama ben caldım suan dınlıyorum:)
ŞEB-İ ARUS

ŞEB-İ ARUS

Mübarek Üye · 1.904 mesaj

selamün aleykum kardeşim
hoşgeldiniz.
içinizedeki ses maşALLAH ne güzel konuşuyor emin olun ki huzur İSLAMİYETTEdir.
yeterki yaşamasını bilelim.ALLAHu tealayı bulan neyi kaybetmiş olur ki..
hiçbir şeyi.
mevlam onu bulanlardan eylesin.
kapanmak nurdur ALLAH u tealanın nuru..namaz nurdur ALLAHu tealanın nuru.nurdan nasibimizi almak için koşulsuz şartsız her yerde her zaman farz ve sunnetlerimizi yerine geitrmektir..yolunuz ALLAH yolu olsun..kalbimz her daim hak rızası için carpsın..mevlam rızasında sabit kılsın..
selam ve dua ile kardeşim..
Sen yine sükutu giyin! Dilersen hiç konuşma.
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
hasan_26

hasan_26

Yeni Üye · 0 mesaj

selamunaleyküm
ablacım hoş geldiniz sefa getirdiniz
aramızda sizleride görmenin mutlulugunu yaşamaktayım
rabbim emegi geçenlerdende razı olsun
es selamunaleyküm
ekremeee

ekremeee

ASYAEZEL, post: 885063, member: 90760selamün aleyküm ablacım bende sabaha kadar uyumadım sımdıden ıcımı bır huzur kapladı ayrıca bu ilahi cok guzel abla sana geldı ama ben caldım suan dınlıyorum:)

aleykume selam
ilahiyi beğendiğinize sevindim
bunlarıda dinle inş
ABDURRAHMAN ÖNÜL / Bilal'i Habeşi
5324

ABDURRAHMAN ÖNÜL / Gönüller Sultanı
2280

Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.