Günahkar13, post: 1174670, member: 102545Selamun Aleykum Kardeşlerim Allah ın selamı Peygamber Efendimizin Şefaati Tüm Ümmeti Muhammed'in Üzeri,ne Olsun Amin..
Benim Sıkıntım Var Kardeşlerim Bi Türlü Nefsimi Öldüremedim Artık Dayanacak Gücüm Kalmadı Rabbime İman Etmek İstiyorum İbadetin Zevkini Tatmak İstiyorum
Ancak Bu Güne Kadar Defalarca Tövbe Etmeme Rağmen Başaramadım Menzile Gitmeyi Düşündüm Bir Türlü Nasip Olmadı İyi Görünmekten Bıktım Ben Kalbimi Temizlemek İstiyorum Nefsim İzin Vermiyor Elhamdulilla Cenab-ı allah ın Rahmeti Herşeyden Üstündür Ama Başaramıyorum İradem Zayıf Kardeşlerimdem Yol İstiyorum Allah Heppinizden Şimdiden Razı Olsun Amin..
Ve aleyküm selam değerli kardeşim,
Daha dün bir kitaba başladım ve bırakamadım, gecenin ilerleyen saatlerinde kitabı bitirip öyle uyumaya çalıştım.
Evet uyumaya çalıştım, ağlamaktan uyuyamadım.
Rüyamda hep aynı sahneyi görmeye çalışmaktan, sık sık uyandım.
Günahlarla dolu bir ömür süren, ataist genç bir kadının gerçek yaşanmış bir hikayesi...
Ölüm döşeğinde, ölümü beklerken ve bir an önce ölüp kurtulmayı dilerken, nasip olan İMAN.
İmanla dolan bir kaç gün.
O bir kaç günde, Peygamber Efendimiz'i s.a.v. görüyor.
Saidi Nursi'yi görüyor, onu talebesi kabul ettiğini söylüyor.
Cenneti görüyor ve annesinden bir kaç güne kadar yanında olacağını öğreniyor
Kabe'de namaz kılmak nasip oluyor.
Diğer kardeşleriyle, omuz omuza...
Namaz kılmak için, bedeninde takat yok lakin yattığı yerden kılıyor, ömrünün geriye kalan bir kaç gününde...
Ve Berat Kandilinde ruhunu, annesinin süretine bürünen Azrail a.s.'a teslim ediyor.
Dilinde Allahu Ekber ile...
Evet, ataist bir genç kız. Günahlarla dolu bir yaşam. Ama ölümüne bir kaç gün kala nasip olan İMAN ile, edilen aflar, tövbeler...
Rabbim böylesi ölümü bizlerede nasip etsin inşallah. Amin.
Unutma kardeşim, ALLAH cc. tövbe eden kullarını çok sever.
Allah cc. seni çok sevsin.
Selametle...