|
Hamburg’da artık islam resmi din
741 görüntülenme · 3 yanıt
Teşekkürler, Belçika İslamı çoktan din olarak kabul etmişti...
Kolay kazanılmadı, hiç kolay olmadı, halen mücadeleye devam ama hiç olmazsa dini eğitime yok engel olan (kanunen) Ya kafalar???
Ha birde şu var bu hakkı veren aynı hakkı ister senden...
Kolay kazanılmadı, hiç kolay olmadı, halen mücadeleye devam ama hiç olmazsa dini eğitime yok engel olan (kanunen) Ya kafalar???
melissa26, post: 1485625, member: 83423Teşekkürler, Belçika İslamı çoktan din olarak kabul etmişti...
Belçika ya çok şaşırdım.ne güzel.uzaklarda da İslam kokusunu duymak..
yine buralar gibi olmaz tabi ama en azından oralarda da İslam olduğunu duymak güzel.
kafalara gelince..o kafalar Müslüman ülkede de oluyor.ona yapacak birşey yok malesef
Buralar gibi olmaz mı? buralardan fazla özlem duyulmaz mı?
Yapamıyoruz, bilemiyoruz , öğreten yok çaresizligini bilirmisin?
Yok çok güzel şeyler oluyor, gözlerimle gördüm, kadınlar kur-an öğrenmeye gidiyor , haftada iki gün
Kurdugumuz cami de hafta sonları çocuklar ders görüyor, toplantılar, sohbetler oluyor, o özlemle sarılanları görseydin, inan burdan daha çok güzel şeyler oluyor, çünkü yılların özlemi ve isteği artık dayanılmıyor, ezan sesine hasret gönüller duayı hak ediyor...
Rabbim yardımcıları olsun, daha güzeli yaşamayı nasip etsin Rabbim...
Yapamıyoruz, bilemiyoruz , öğreten yok çaresizligini bilirmisin?
Yok çok güzel şeyler oluyor, gözlerimle gördüm, kadınlar kur-an öğrenmeye gidiyor , haftada iki gün
Kurdugumuz cami de hafta sonları çocuklar ders görüyor, toplantılar, sohbetler oluyor, o özlemle sarılanları görseydin, inan burdan daha çok güzel şeyler oluyor, çünkü yılların özlemi ve isteği artık dayanılmıyor, ezan sesine hasret gönüller duayı hak ediyor...
Rabbim yardımcıları olsun, daha güzeli yaşamayı nasip etsin Rabbim...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/83866-hamburg-da-artik-islam-resmi-din · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- ılımlı islam-İSLAM-radikal islam Dini sohbet 3 cevap
- İslam dünyası yeter ! artık UYAN!! Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 5 cevap
- Giybetin Resmi... Nasihatler 8 cevap
- Anne bana bu resmi anlat Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 6 cevap
- anne bana bu resmi anlat!! Şiirler 2 cevap
- Dünyanın En Güzel Resmi :) Nasihatler 15 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.