selamün aleyküm benide kabul edermısınız
1.676 görüntülenme · 17 yanıt
ASYAEZEL, post: 884330, member: 73307ben ezel... nuru secdenin kardesıyım buraya ablamın tavsıyesı üzerine geldım uzun zamandır üye olmasam bıle canım ablam surekı bu islamiyet sıtesınden cok bahsedıyordu umarım benı aranıza kabul edersınız sımdıden selametle kalın
aleyküme selam ablacım.çok sevindirdin beni..çok şükür sende artık bu güzel siteden istifade ediceksin.ben ne kadar anlatsam da burdaki kardeşlerimiz kadar bilgili olmadığım için,sana faydam olmayabilir.hergün mutlaka en azından 1saat bu güzel siteye girip konuları okumanı çok istiyorum ...sadece 1 saat...:a12:bak nasıl hayatında güzellikler olucak inşallah.hayırlı olsun....:a12:
Allah razı olsun
Allah razı olsun
Bugun benım ıcın yenı bır gun bu sıteye üye olmamla hayatımın degıslemısiyle ablamın bana ön ayak olmasıyla ben artık islamıyetı yasamaya karar verdım bırgun kapanacagımı bılıyordum fakat sureklı nefsıme yenılıp daha zamanı var derken ıcımdekı ses bana derkı?? Ezel yarına cıkacagın ne malum sen bu kadar acızmısın ahıret gunu senı kımse kurtaramayacak bunu bılıyormusun ben artık bılıyorum cok az eksık dını bılgılerımle ve sızlerın ve arastırmalarım dogrutulsunda hayırlısıyla ben artık dıyorumkı huzur islamda
Allah razı olsun
Bugun benım ıcın yenı bır gun bu sıteye üye olmamla hayatımın degıslemısiyle ablamın bana ön ayak olmasıyla ben artık islamıyetı yasamaya karar verdım bırgun kapanacagımı bılıyordum fakat sureklı nefsıme yenılıp daha zamanı var derken ıcımdekı ses bana derkı?? Ezel yarına cıkacagın ne malum sen bu kadar acızmısın ahıret gunu senı kımse kurtaramayacak bunu bılıyormusun ben artık bılıyorum cok az eksık dını bılgılerımle ve sızlerın ve arastırmalarım dogrutulsunda hayırlısıyla ben artık dıyorumkı huzur islamda
funda ablamın kardeşi bizimde kardeşimiz ablamızdır...cok sevindim.hoşgeldiniz..rabbim daim etsin..hayırlı olsun..
selam ve dua ile..
selam ve dua ile..
Sen yine sükutu giyin! Dilersen hiç konuşma.
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
aramıza hoşgeldin Allah daim etsin inşaAllah
HERLAFA VERİLECEK CEVABIM VARDIR LAKİN ÖNCE LAFA BAKARIM LAFMI DİYE
SONRADA SÖYLEYENE BAKARIM ADAMMI DİYE...
SONRADA SÖYLEYENE BAKARIM ADAMMI DİYE...
leyla-1 🛡
Moderatör
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.428
- Ödül
- 163
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj
Aleyküm Selam aramıza hoş geldiniz kardeşim üyeliğiniz hayırlı ve daim olur inşallah.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun.
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
hoş geldin hoş geldim dünyanın ne oldığunu anlamak istersen arkanda bıraktığın zamana bak ne anladığını düşün göreceklerin seni allaha yakınlaştıracak
ASYAEZEL, post: 884330, member: 73307ben ezel... nuru secdenin kardesıyım buraya ablamın tavsıyesı üzerine geldım uzun zamandır üye olmasam bıle canım ablam surekı bu islamiyet sıtesınden cok bahsedıyordu umarım benı aranıza kabul edersınız sımdıden selametle kalın
SELAMÜN ALEYKÜM ÜYELİĞİNİZ HAYIRLI VE DAİM OLSUN İNŞAALLAH.DİLERİM HAKKINIZDA HAYIRLARA VESİLE OLUR .SELAM VE DUA iLE
DÜNYA İŞLERİ ZOR.AHİRET İŞLERİ KOLAY GELİYORSA.O ZAMAN CENNETLİKSİN
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/47136-selamun-aleykum-benide-kabul-edermisiniz · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- selamün aleyküm benide aranıza alırmısınız? Tanışma Köşesi 17 cevap
- Benide kabul edermisiniz??? Tanışma Köşesi 17 cevap
- benide kabul edermisniz aranıza?????? Tanışma Köşesi 12 cevap
- Benide Kabul Edermisiniz Tanışma Köşesi 5 cevap
- Benide aranıza kabul ederseniz inşAllah :) Tanışma Köşesi 4 cevap
- Aranıza benide kabul edermisiniz? Tanışma Köşesi 28 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.