Benide Kabul Edermisiniz

942 görüntülenme · 5 yanıt

Paylaş:
ÖMEREFE

ÖMEREFE

Aktif Üye · 99 mesaj

Selamin Aleyküm Arkadaşlar Bende Siteye Yeni üye Oldum Tesadüf Internette Gezerken Siteniz Dikkatimi çekti Bana Yardimci Olursaniz Sevinirim HAYIRLI GÜNLER
uzgun_42

uzgun_42

Mübarek Üye · 1.218 mesaj

ömerefeselamin Aleyküm Arkadaşlar Bende Siteye Yeni üye Oldum Tesadüf Internette Gezerken Siteniz Dikkatimi çekti Bana Yardimci Olursaniz Sevinirim Hayirli Günler

A.s. Kardeşim. üyeligin Hayirli Olsun. Bu Site çok Güzel Iyi Yapmişsin. Takildikça Göreceksin.
Selam Ve Dua Ile..
Allaha C.c. Emanet Ol.
Nevin_1982

Nevin_1982

Mübarek Üye · 5.000 mesaj

Ve aleykum selam kardeşim.Hoşgeldiniz.Yaşayarak öğrenirsiniz bende öle yaptım.Tanıdıkça insanları yardımcı olacaktır sizlere.Sizede hayırlı günler olsun.Allaha emanet olunB)
zeytin84

zeytin84

Kıdemli Üye · 206 mesaj

s.a hoş geldin kardeşim.hiç birşey tesadüf değildir olan herşeyde bir sebep vardır.
ashab_kiram

ashab_kiram

Mübarek Üye · 650 mesaj

ÖMEREFESelamin Aleyküm Arkadaşlar Bende Siteye Yeni üye Oldum Tesadüf Internette Gezerken Siteniz Dikkatimi çekti Bana Yardimci Olursaniz Sevinirim HAYIRLI GÜNLER

aleyküm canım kardeşim hoşgelsin aramıza. bende senin gibi gezinirken tevafuken buldum bu siteyi iyikide bulmuşum.ALLAH hayırlı eylesin üyeliğini inşaallah
ÖMEREFE

ÖMEREFE

Aktif Üye · 99 mesaj

Sağolun Arkadaşlar Inşallah Herşeyin Hayirlisi Benim Bide Küçük Oğlum Var Dokuz Aylik Aslinda ömerefe Onun Adi Dualarinizi Esirgemeyin Olurmu
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.