Aranıza benide kabul edermisiniz?

1.802 görüntülenme · 28 yanıt

Paylaş:
Aşkı ilahi

Aşkı ilahi

Üye · 32 mesaj

S.a.Değerli dostlar.Sitenizi dini bir konuda yardım için ararken buldum,şöle bir baktım hoşuma gitti üye oldum,ama ne kadar kalırım bilmem.
Güzel bir ortam varmı acaba?kavgasız,gürültüsüz,tartışmasız,herkesin birbirini anlayacağı bir ortam varsa inş kalıcı olur.
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

ve aleyküm selam hoşgeldin kardeşim
üyeliğin hayırlı ve daim olur inşallah
ERZURUMLİ

ERZURUMLİ

Mübarek Üye · 1.455 mesaj

Ve aleykum esselam kardeşim üyeliğin hayırlı olsun burada kavga gürültü pek olmaz ama tartışmalar olabiliyor nede olsa nefis taşıyoruz yada o bizi taşıyor :) birileri gelir birileri gider geliş nedeni islamiyet adına bir müslüman kardeşine bir harf öğretmek olan ne büyük ecirlere kavuşur öğrenmek ise zaten öğretmenin yarısıdır .
Hayırlı paylaşımlar dilerim ...:)
_YUSUF_

_YUSUF_ 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 4.070 mesaj

Aşkı ilahi, post: 1188342, member: 91500S.a.Değerli dostlar.Sitenizi dini bir konuda yardım için ararken buldum,şöle bir baktım hoşuma gitti üye oldum,ama ne kadar kalırım bilmem.
Güzel bir ortam varmı acaba?kavgasız,gürültüsüz,tartışmasız,herkesin birbirini anlayacağı bir ortam varsa inş kalıcı olur.

Aleyküm Selam
Hoşgeldiniz.
Yardım edebileceğimiz konularda elimizden geldiğince yardım edebiliriz.
Unutmayalım güzel bir ortamın oluşması kişilerin kendi elindedir.Güzel ortamlar el ele vererek oluşur.Herkese görev düşer bu görev bilinci ile hareket eden kardeşlerimizle dostluk bağları kurulur.Tabi bu oluşumu baltalayabilecek üyeler çıkabilir.Eğer gerekli ikazlara aldırmayarak huzur bozucu fitne fesat çıkarmaya devam ediyorsa kardeşlik bağlarının bozulmaması adına gerekeni yönetim yapıyor.
Tekrardan hoş geldiniz hayırı geceler
Su-Eda

Su-Eda

Mübarek Üye · 5.725 mesaj

Ve Aleyküm Selam kardeşim
yer nedemek
Ailemize,
Sefalar getirdiniz...
Üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun İnşallah...
hayırlı paylaşımlar
Selametle kalınız
Selam ve duayla...
Allah c.c. emanet olunuz
Aşkı ilahi

Aşkı ilahi

Üye · 32 mesaj

deniz yıldızı, post: 1188346, member: 102630ve aleyküm selam hoşgeldin kardeşim
üyeliğin hayırlı ve daim olur inşallah

Hoşbuldum kardeş.İnş hayırlı olur.
Aşkı ilahi

Aşkı ilahi

Üye · 32 mesaj

ERZURUMLİ, post: 1188347, member: 79773Ve aleykum esselam kardeşim üyeliğin hayırlı olsun burada kavga gürültü pek olmaz ama tartışmalar olabiliyor nede olsa nefis taşıyoruz yada o bizi taşıyor :) birileri gelir birileri gider geliş nedeni islamiyet adına bir müslüman kardeşine bir harf öğretmek olan ne büyük ecirlere kavuşur öğrenmek ise zaten öğretmenin yarısıdır .
Hayırlı paylaşımlar dilerim ...:)

Hoşbulduk sağolasınız,çok sıcakkanlı karşıladınız beni.
Aşkı ilahi

Aşkı ilahi

Üye · 32 mesaj

_YUSUF_, post: 1188349, member: 79773Aleyküm Selam
Hoşgeldiniz.
Yardım edebileceğimiz konularda elimizden geldiğince yardım edebiliriz.
Unutmayalım güzel bir ortamın oluşması kişilerin kendi elindedir.Güzel ortamlar el ele vererek oluşur.Herkese görev düşer bu görev bilinci ile hareket eden kardeşlerimizle dostluk bağları kurulur.Tabi bu oluşumu baltalayabilecek üyeler çıkabilir.Eğer gerekli ikazlara aldırmayarak huzur bozucu fitne fesat çıkarmaya devam ediyorsa kardeşlik bağlarının bozulmaması adına gerekeni yönetim yapıyor.
Tekrardan hoş geldiniz hayırı geceler

Hoşbulduk kardeş,ama bu hoşgeldin birazda tembihe benzemiş.Uslu durursan dur,durmazsan kendin bilirsin gibi hani.
Tekrardan hoşbuldum.
damlanur75

damlanur75

Üye · 35 mesaj

Hoş Geldiniz, Umarım güzel paylaşımlar,faydalı paylaşımlar Olur
Aşkı ilahi

Aşkı ilahi

Üye · 32 mesaj

damlanur75, post: 1189046, member: 96566Hoş Geldiniz, Umarım güzel paylaşımlar,faydalı paylaşımlar Olur

İnşaallah kardeşim.Hoşbuldum.
gurbette

gurbette

Mübarek Üye · 2.850 mesaj

hosgeldiniz
hayirlar ve guzellikler gostersin Rabbim bizlere
Aşkı ilahi

Aşkı ilahi

Üye · 32 mesaj

Hoşbuldum Su-Eda kardeşim.
Candan karşılamanız ve beni aileden saydığınızdan dolayı çok teşekkür ederim.
Aşkı ilahi

Aşkı ilahi

Üye · 32 mesaj

gurbette, post: 1189051, member: 25825hosgeldiniz
hayirlar ve guzellikler gostersin Rabbim bizlere

Amin inşaallah kardeşim,hoşbuldum.
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

Aleyküm selam kardeşim. Hoşgeldin.. Üyeliğin hayırlara vesile olur inşaallah..
Sitemiz çok güzell.. Bağımlılık yapıyor. Hayırlı paylaşımlarda bulunmak duasıyla..
serap8191

serap8191

Mübarek Üye · 6.183 mesaj

Aşkı ilahi, post: 1188342, member: 91500S.a.Değerli dostlar.Sitenizi dini bir konuda yardım için ararken buldum,şöle bir baktım hoşuma gitti üye oldum,ama ne kadar kalırım bilmem.

üyeliğiniz hayırlı olsun kardeşim.burası gerçekten çok güzel ve sıcak bir aile ortamı.amacımız birazda olsa birbirimize destek olmak ve ALLAH yolunda ilerleyebilmek.ALLAHA emanet olun
Aşkı ilahi

Aşkı ilahi

Üye · 32 mesaj

tek_dileğim, post: 1189062, member: 93120Aleyküm selam kardeşim. Hoşgeldin.. Üyeliğin hayırlara vesile olur inşaallah..
Sitemiz çok güzell.. Bağımlılık yapıyor. Hayırlı paylaşımlarda bulunmak duasıyla..

Hoşbuldum kardeş.Gerçekten samimi bir ortam olduğu belli oluyor,gerçi benim pek vaktim yok ama,yinede ara sıra sizlerle hasbihal ederim.
Aşkı ilahi

Aşkı ilahi

Üye · 32 mesaj

serap8191, post: 1189064, member: 99365üyeliğiniz hayırlı olsun kardeşim.burası gerçekten çok güzel ve sıcak bir aile ortamı.amacımız birazda olsa birbirimize destek olmak ve ALLAH yolunda ilerleyebilmek.ALLAHA emanet olun

Muhabbet ten Muhammed olur hasıl.Muhammedsiz muhabbetten ne hasıl? demiş atalarımız.
Tabiki öncelikle faydalı muhabbetler kardeş.
Hoşbuldum sağolasınız.
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

Aşkı ilahi, post: 1189072, member: 96544Hoşbuldum kardeş.Gerçekten samimi bir ortam olduğu belli oluyor,gerçi benim pek vaktim yok ama,yinede ara sıra sizlerle hasbihal ederim.

İnşaallah kardeşim.. Hayırlı akşamlar..
Aşkı ilahi

Aşkı ilahi

Üye · 32 mesaj

tek_dileğim, post: 1189075, member: 99365İnşaallah kardeşim.. Hayırlı akşamlar..

Sizede hayırlı akşamlar.Allah cc her anınızı hayırla geçirmeyi nasip eylesin.
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

aleykum selam hoşgeldiniz .

hayırlı olsun üyeliginiz .. umulurki hayırlara vesile olsun ..

dilek ve temenniler güzel .. hepimizin arzuladıgı haller...

selam ve dualarımla...
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.