Hanımlar Takı Örelim mi?
2.083 görüntülenme · 27 yanıt
Bende şu örgü işini bi kavrayamadım.Beceremediğimden olsa gerek örgü sevmem.Yada örgüyü sevmediğim için öğrenemiyorum :)
sizin ellerinize sağlık,hayırlı şeyler örüp,hayırlı günlerde kullanmanız dileğiyle.Selametle kalın...
sizin ellerinize sağlık,hayırlı şeyler örüp,hayırlı günlerde kullanmanız dileğiyle.Selametle kalın...
Hasıl ı Kelam, post: 875464, member: 86712Bende şu örgü işini bi kavrayamadım.Beceremediğimden olsa gerek örgü sevmem.Yada örgüyü sevmediğim için öğrenemiyorum :)
Muhtemelen öyledir kardeşim. yoksa becerilmiyecek bir şey değil.
teşekkür ederim, gözlerinize sağlık...
Allaha emanet olun....
#fani_dünya#, post: 875443, member: 71093kardeşim kusuruma bakmayın ama ben sizi erkek zannetmiştim şimdi kazak örüyorum falan deyince bayan oldugunuzu anladım..
hakkınızı helal edin erkek oldugunuzu zannedip su-i zanda bulunmuştum hatırlarsanız bir konuda çok tartışmıştık..
neyse Allah'a emanet olunuz..
"Dinini Düzeltenin Allah'ta Dünyasını Düzeltir."
(hadisi şerif)
vesselam...
sizi hatırlamamak münkünmü kardeşim.:a12:
Rica ederim, benim için mühim değil.
Benden yana helal olsun, sizde helal edin...
Rica ederim, benim için mühim değil.
Benden yana helal olsun, sizde helal edin...
zeynomis, post: 875416, member: 14074bencede çünkü bende öyle yapıyorum.Özellikle iğne oyası yapmak benim için en etkili stes atma yöntemi.Bilenler varsa denesin baksın arkadaşlar
:a42:zeynocum gecen sene kursuna gitmiştim igne oyasının en fazla 2 hafta dayandım cok zor ya daha cok strese girdim:a21:makina nakışı dışında bana he şey zor geliyor .beceremiyorum yani
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/46670-hanimlar-taki-orelim-mi · 07.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- ERKEGİN TAKI TAKMASI Sırlar Dünyası 12 cevap
- Hanımlar evlenınce kendinizi bırakmayın Islamda Kadının Yeri ve Önemi 16 cevap
- Müslümanım diyen Ey hanımlar, kızlar! Islamda Kadının Yeri ve Önemi 16 cevap
- Hanımlar Buyrun, Gösteriş Yapmak Video, Klipler, Slayt ve Animasyonlar 1 cevap
- Hanımlar VAKKO Eşarp Giymeye devam edin bakalım... Islamda Kadının Yeri ve Önemi 3 cevap
- Hanımlar, huzur ve mutluluk için eşlerinden ne bekliyor? İslam'da Aile Hayatı 4 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.