Hanımlar Takı Örelim mi?
2.096 görüntülenme · 27 yanıt
:a44:ellerine sağlık kardeşim güzel olmuşlar.işte nede olsa bayanız böyle şeylerden vaz geçemiyoruz.ALLAHA emanet olun.
güllerinşahı:a44:ellerine sağlık kardeşim güzel olmuşlar.işte nede olsa bayanız böyle şeylerden vaz geçemiyoruz.ALLAHA emanet olun.
Gözlerinize sağlık kardeşim.
Haklısınız. Huyumuz kurusun öyleyiz işte...:a26:
Haklısınız. Huyumuz kurusun öyleyiz işte...:a26:
abı_hayat, post: 875408, member: 20924ben sıkıldığımda yada sinirlendiğimde örüyorum adeta terapi gibi geliyor. Denemenizi öneririm..
ah bi elimden gelse deniycem de kardeşim maalesef çok beceriksizim ben yaa!! :( :D
zeynomis, post: 875416, member: 14074bencede çünkü bende öyle yapıyorum.Özellikle iğne oyası yapmak benim için en etkili stes atma yöntemi.Bilenler varsa denesin baksın arkadaşlar
Evet kardeşim, hemde çok ekonomik oluyor.
Ben kendime abiye kazak örüyorum.
İnanırmısınız sadece 6 liraya maloluyor..:a35:
1truepathislam, post: 875437, member: 73855ah bi elimden gelse deniycem de kardeşim maalesef çok beceriksizim ben yaa!! :( :D
Rica ederim kardeşim. sanki biz doğuştanmı biliyoruz, zamanla öğrendik.
Birbirimize yakın olsak ben size öğretirim...:a12:
abı_hayat, post: 875439, member: 87287Evet kardeşim, hemde çok ekonomik oluyor.
kardeşim kusuruma bakmayın ama ben sizi erkek zannetmiştim şimdi kazak örüyorum falan deyince bayan oldugunuzu anladım..
hakkınızı helal edin erkek oldugunuzu zannedip su-i zanda bulunmuştum hatırlarsanız bir konuda çok tartışmıştık..
neyse Allah'a emanet olunuz..
"Dinini Düzeltenin Allah'ta Dünyasını Düzeltir."
(hadisi şerif)
vesselam...
zeynomis, post: 875444, member: 86712merak ettim şimdi nasıl bişey olduğunu.....
süper oluyor.
Kelebek ipe benziyor şallık diye, bobinde satılıyor.
200 gr. bir kazak için yetiyor.
Delikli olduğu için badiyle giyiliyor..:a12::a12:
Kelebek ipe benziyor şallık diye, bobinde satılıyor.
200 gr. bir kazak için yetiyor.
Delikli olduğu için badiyle giyiliyor..:a12::a12:
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/46670-hanimlar-taki-orelim-mi · 06.10.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.