yirmi saniye

26.746 görüntülenme · 170 yanıt

Paylaş:
<DAMLA>

<DAMLA>

Mübarek Üye · 6.461 mesaj

Hizmetçi şeytan...

Hizmetçi şeytan...

YİRMİ SANİYEDE

Şeytan hizmetçi kılığına girmiş ve yirmi sene Cüneyd-i Bağdadî Hazretleri'nin yanına gidip gelmişti. Bir türlü gönlüne vesvese vermeye, ona istediklerini yaptırmaya muvaffak olamamıştı. Birgün:
- Ey Üstad! Yoksa siz benim kim olduğumu biliyor musunuz? dedi.
Hazreti Cüneyd:
- Sen lanetli İblissin. İlk geldiğin andan beri seni tanıyorum, buyurdu.
Şeytan:
- Ey Sultanü'l Muhakkikin! Sizin kadar yüksek dereceye ulaşan başka bir büyük zat tanımıyorum. Yirmi senedir size hiçbir isteğimi yaptırmaya muvaffak olamadım, dedi.
- Defol lanetli iblis! Şimdi de beni kendini beğenme hastalığına düşürerek mahvetmek mi istiyorsun! Yirmi senede yapamadığını yirmi saniyede mi yapacaksın? Yıkıl karşımdan! diye bağırdı.

BİZLEREDE CÜNEYD-İ BAĞDADİ HAZRETLERİ GİBİ CEVAP VERMİYİ NASİP ETSİN... ALLAH'A EMANET OLUN KARDEŞLERİM
leni

leni

Kıdemli Üye · 253 mesaj

selamun aleyküm kardeşim amin inşallah
<DAMLA>

<DAMLA>

leniselamun aleyküm kardeşim amin inşallah

ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM CEVABIN İÇİN :T BAŞKA HİÇ KİMSE OKUMAMAMIŞ ::( NEYSE ALLAH RAZI OLSUN RABBİM NE MURADIN VARSA VARSİN....
ALLAH'A EMANET OL...
leni

leni

Kıdemli Üye · 253 mesaj

<DAMLA>ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM CEVABIN İÇİN :T BAŞKA HİÇ KİMSE OKUMAMAMIŞ ::( NEYSE ALLAH RAZI OLSUN RABBİM NE MURADIN VARSA VARSİN....
ALLAH'A EMANET OL...

amin ALLAH razı olsun üzülme kardeşim okadar cok forum oluoki görmemen çok doğal bu hikaye daha önce yayınlanmıştı o yüsden belki cewap yazılmamıştır hem sabırlı ol burda kimse kimseyi yalnız bırakmaz :evet muhakkakki cewaplar gelicektir daha ALLAHA emanet ol hayırlı akşamlar
gecekondu

gecekondu

Mübarek Üye · 1.726 mesaj

s.aleyküm o kadar çok güzel konular varki sitye girdiğimde Hangsine baksam diye kafam karışıyo :D ALLAH razı olsun .. çok güzel bi yazı RAbbim bizi doğru yoldan ayırmasın inş şeytanın tuzaklarından uzak durma dilegiyle :)

<DAMLA>

<DAMLA>

gecekondu s.aleyküm o kadar çok güzel konular varki sitye girdiğimde Hangsine baksam diye kafam karışıyo :D ALLAH razı olsun .. çok güzel bi yazı RAbbim bizi doğru yoldan ayırmasın inş şeytanın tuzaklarından uzak durma dilegiyle :)

KUSURA BAKMAYIN DAHA 3 GÜNLÜK ÜYEYİM BU KONUNUN KONDUĞUNU BİLMİYORDUM İNŞALLAH ÖGRENMEYE ÇALIŞIYORUM AMA CEVAP GÖRÜNCE SEVİNİYORUM DEMEK Kİ OKUNMUŞ DİYORUM NEŞEM YERİNE GELİYOR:) CEVAP YAZDIĞINIZ İÇİN ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM
ALLAH'A EMANET OLUN
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

daha öncede okumuştum şimdide aynı hisle okudum...tekrar hatırlattığınız için ALLAH cc razı olsun..güzel bir paylaşım olmuş..selametle kalın kardeşim...
<DAMLA>

<DAMLA>

KAAN ERDEMdaha öncede okumuştum şimdide aynı hisle okudum...tekrar hatırlattığınız için ALLAH cc razı olsun..güzel bir paylaşım olmuş..selametle kalın kardeşim...

ALLAH SENDEN RAZI OLSUN KARDEŞİM GERÇEKTEN ÇOK SEVİNDİM BENDE ÜZÜLMÜŞTÜM OLAN KONUYU KOYDUĞUM İÇİN RABBİM DUALARINIZI KABUL ETSİN...
ALLAH'A EMANET OLUN
MeHMeT KoÇ

MeHMeT KoÇ

Kıdemli Üye · 324 mesaj

SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞİM
GÜZEL BİR PAYLAŞIM OLMUŞ ALLAH(C.C) RAZI OLSUN.
DAHA ÖNCEDE OKUMUŞTUM.
Gül_i RâNâ

Gül_i RâNâ

Mübarek Üye · 979 mesaj

Amin Allah razi olsun.hakikaten de belki bazi seylere dikkat ediyoruz ama nefsimiz devreye geçince 20 saniye de bile buyuk seyler yapabiliyoruz.Maalesef Allah korusun.Emeginize saglik. AEO
_CpK_

_CpK_

Üye · 30 mesaj

Paylaşım için çok çok sağolun Allah razı olsun.
<DAMLA>

<DAMLA>

MeHMeT KoÇSELAMUN ALEYKÜM KARDEŞİM
GÜZEL BİR PAYLAŞIM OLMUŞ ALLAH(C.C) RAZI OLSUN.
DAHA ÖNCEDE OKUMUŞTUM.

ALLAH SENDENDE RAZI OLSUN KARDEŞİM
ALLAH'A EMANET O...
<DAMLA>

<DAMLA>

Gonlumun_guluAmin Allah razi olsun.hakikaten de belki bazi seylere dikkat ediyoruz ama nefsimiz devreye geçince 20 saniye de bile buyuk seyler yapabiliyoruz.Maalesef Allah korusun.Emeginize saglik. AEO

ALLAH SENDEN DE RAZI OLSUN ALLAH KORUSUN...ŞEYTAN HİÇ BİRZAMAN VAZGEÇMİYO BİZDE VAZGEÇMİCEZ....
RABBİME EMANET OL
<DAMLA>

<DAMLA>

_CpK_Paylaşım için çok çok sağolun Allah razı olsun.

SENDE SAGOL KARDEŞİM YENİ ÜYESİN GALİBA HOŞGELDİN ÜYELİĞİN DAİM OLUR İNŞALLAH...
abdullah_47

abdullah_47

Kıdemli Üye · 178 mesaj

Yirmi Saniyede

Yirmi Saniyede

Şeytan hizmetçi kılığına girmiş ve yirmi sene Cüneyd-i Bağdadî Hazretleri'nin yanına gidip gelmişti. Bir türlü gönlüne vesvese vermeye, ona istediklerini yaptırmaya muvaffak olamamıştı. Birgün:
- Ey Üstad! Yoksa siz benim kim olduğumu biliyor musunuz? dedi.
Hazreti Cüneyd:
- Sen lanetli İblissin. İlk geldiğin andan beri seni tanıyorum, buyurdu.
Şeytan:
- Ey Sultanü'l Muhakkikin! Sizin kadar yüksek dereceye ulaşan başka bir büyük zat tanımıyorum. Yirmi senedir size hiçbir isteğimi yaptırmaya muvaffak olamadım, dedi.
- Defol mel'un! Şimdi de beni kendini beğenme hastalığına düşürerek mahvetmek mi istiyorsun! Yirmi senede yapamadığını yirmi saniyede mi yapacaksın? Yıkıl karşımdan! diye bağırdı.

İnsanın en zayıf damarı "Sensin!" denilerek, koltuğunun altına girmektir. Nice cahil, günahkar, kendisini alim ve faziletli zannederek bu şekilde İslam'a zarar vermiş, verdirilmiştir. Günümüzün de en teklikeli hastalıklarından da birisi budur.........
nar_dane

nar_dane

Üye · 14 mesaj

s.a. Allah c.c. razı olsun anlamlı ve ibretlik bir paylaşım...
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

selamün aleyküm kardeşim ellerine sağlık cok güzel bir paylaşım allah razı olsun rabbime emanet olun
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

kayrahan

kayrahan

Aktif Üye · 56 mesaj

allah c.c razi olsun cok guzel bir paylasim. Allaha emanet olun
sevgi dinc

sevgi dinc

Mübarek Üye · 529 mesaj

allah razı olsun emegine saglık
rabbim şeytanın şerrınden hepimizi korusun
şevval_nur

şevval_nur

Aktif Üye · 69 mesaj

Allah Razi Olsun çok Ibretlik Rabbim şeytana Uydurmasin Inş. A.e.o.
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.