haydi oruca!!!

1.193 görüntülenme · 8 yanıt

Paylaş:
~ESRA~

~ESRA~

Üye · 40 mesaj

selamunaleykum arkadslar..zilhicce ayinin 1.gunu bugun.ibadet ve oruclar bizi bekliyor, ne kadar yapabilirsek bizim icin kardir.Allah teala rahmetini 3 ayda gizlemistir;ramazani serifin son 10 gununde,muharrem ayinin ilk 10 gununde ve zilhicce ayinin ilk 10 gununde..Rabbim dualarimizi ve ibadetlerimizi kabul etsin.amin....
İMREN

İMREN

Kıdemli Üye · 212 mesaj

Selamün aleyküm kardeşim bende başlayacagım hatırlattıgınız çok faydalı oldu bilmeyen kardeşlerimiz için gönlüne saglık.
~ESRA~

~ESRA~

Üye · 40 mesaj

ne demek ... Allah sizlerden de razi olsun... insAllah yapmaya calisalim biseyler,bos gecirmeyelim...
T.Nur

T.Nur

Mübarek Üye · 939 mesaj

Evet kardeşim allah razı olsun ben bunu geçen hafta zilhicce ayı sayfasındaki yaılardan öğrendim. Ve bugün oruçluyum 10 gün tutmaya çalışacam işallah selam ve du ile rabbim ibadetlerimizi kabul etsin.
erdal

erdal

Mübarek Üye · 3.212 mesaj

Hatırlattığınız için Rabbimiz sizlerden razı olsun...

Selametle kalınız..
ozlem_yagmur

ozlem_yagmur

Kıdemli Üye · 197 mesaj

Selamün Aleyküm.Bende tutmaya çalışacağım İNŞALLAH.Bir haftadır niyetliyim zatenALLAH C.C. CÜMLEMİZİN DUALARINI ORUÇLARINI KABUL EDER İNŞALLAH...
LA İLAHE İLLALLAH MUHAMMEDEN RESULULLAH..
gülsengül

gülsengül

Mübarek Üye · 5.816 mesaj

selamünaleyküm kardeşim eline sağlık çok güzel bir hatırlatma...
Bende bugün başladım oruca çok şükür,artık ne kadar tutabilirsem...
selametle kalın...

hasan_26

hasan_26

Yeni Üye · 0 mesaj

selamunaleyküm çok güzel bir konu arkadaşlar
arkadaşlarım şu aziz günde elinizden geldigince oruç tutun inanın zorlanmazsınız benim şuan ikinci günüm ve demir üretilen fabrikada çalışıyorum siz düşünün artık ben dayana biliyorsam herkez dayanır yaww
elimizden geldigince gayret gösterelim oruç tutmaya
RABBİME EMANETSİNİZ İNŞALLAH
~ESRA~

~ESRA~

Üye · 40 mesaj

Rabbim hepinuizden razi olsun .. gozlerinize saglik okuyup dikkate aldiginiz icin... Rabbim oruc ve ibadetlerinizi kabul etsin... amin..
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.