haydi oruca!!!
1.193 görüntülenme · 8 yanıt
selamunaleykum arkadslar..zilhicce ayinin 1.gunu bugun.ibadet ve oruclar bizi bekliyor, ne kadar yapabilirsek bizim icin kardir.Allah teala rahmetini 3 ayda gizlemistir;ramazani serifin son 10 gununde,muharrem ayinin ilk 10 gununde ve zilhicce ayinin ilk 10 gununde..Rabbim dualarimizi ve ibadetlerimizi kabul etsin.amin....
Selamün Aleyküm.Bende tutmaya çalışacağım İNŞALLAH.Bir haftadır niyetliyim zatenALLAH C.C. CÜMLEMİZİN DUALARINI ORUÇLARINI KABUL EDER İNŞALLAH...
LA İLAHE İLLALLAH MUHAMMEDEN RESULULLAH..
hasan_26
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
selamunaleyküm çok güzel bir konu arkadaşlar
arkadaşlarım şu aziz günde elinizden geldigince oruç tutun inanın zorlanmazsınız benim şuan ikinci günüm ve demir üretilen fabrikada çalışıyorum siz düşünün artık ben dayana biliyorsam herkez dayanır yaww
elimizden geldigince gayret gösterelim oruç tutmaya
RABBİME EMANETSİNİZ İNŞALLAH
arkadaşlarım şu aziz günde elinizden geldigince oruç tutun inanın zorlanmazsınız benim şuan ikinci günüm ve demir üretilen fabrikada çalışıyorum siz düşünün artık ben dayana biliyorsam herkez dayanır yaww
elimizden geldigince gayret gösterelim oruç tutmaya
RABBİME EMANETSİNİZ İNŞALLAH
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/45522-haydi-oruca · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- OKUMADAN GECMEYIN SENDE KATIL ORUCA Mübarek Aylar 21 cevap
- ORUCA SAYGI KURALLARI İslami Bilgi ve Kaynaklar 10 cevap
- selamun aleykum yeni rota 17 temmuzda oruca basliyoruz Hadis-i Şerif 3 cevap
- Sadece Cuma Gününü Oruca Ve Cuma Gecesini Namaza Ayırmanın Mekruh Oluşu Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 4 cevap
- 18.Kasım.2009 / 1 Zilhicce :Oruca başlanacak Zilhicce Ayı 150 cevap
- Ramazan-i şerifte her günkü oruca bir dua Dini Hikayeler 4 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.