...............kerahat vaktinde uyumamaya varim diyenler gelsin....................

32.087 görüntülenme · 283 yanıt

Paylaş:
Elemirem

Elemirem

Kıdemli Üye · 201 mesaj

TEsekkurler hocam :)
-Burcu-

-Burcu-

Mübarek Üye · 2.493 mesaj

tevbeYA-HAK, post: 844603, member: 85921tamam canım düzelttim.sen de mi öğretmensin.bak sevindim buna..:)

:
canım evet bende sınıf öğretmenliği mezunuyum ama çalışmıyorum mezun olunca evlendim 2 sene kpss denedim olmadı bende pek uzerine düşmüyorum şimdi :)
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

Mübarek Üye · 2.050 mesaj

mervenur1, post: 844616, member: 23787abla ne öğretmenisiniz?

sınıf öğretmeniyim .
ÂNI YAŞA...
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

burcum82, post: 844620, member: 20887:
canım evet bende sınıf öğretmenliği mezunuyum ama çalışmıyorum mezun olunca evlendim 2 sene kpss denedim olmadı bende pek uzerine düşmüyorum şimdi :)

düşme canım bende istifamı vermeyi düşünüyom zaten...:a37:
ÂNI YAŞA...
mervenur1

mervenur1

Mübarek Üye · 2.302 mesaj

tevbeYA-HAK, post: 844618, member: 73855tamam o zaman mervecim.ben şimdi yatacağım inşaallah.sen benim yerime forumu takip eder misin?tabi eğer hala bilgisayarın başında duracaksan diyorum.yoksa canın sağolsun.dünden uykusuzum yatmalıyım yoksa sabah namazına uyanamıyorum ...

tamam abla iyi uykular
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

Elemirem, post: 844619, member: 3402TEsekkurler hocam :)

bişey değil.bende teşekkür ederim..:)
ÂNI YAŞA...
mervenur1

mervenur1

tevbeYA-HAK, post: 844621, member: 20821sınıf öğretmeniyim bu arada adım da hülya bebeğimizde daha doğmadı ama adını koyduk eşimle şimdiden adıda nurbergüzar.başka sorun var mı?:a01::a01:

simdilik yok abla senden baska bıse isticem tabı sen ıstersen ama sonrada olur sımdı uyu iyi geceler:a03:
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

mervecim kırılma sakın kötü bi niyetle demedim başka bi sorun var mı diye.merak ettiğin bişey varsa cevaplarım inşaallah...selamlar.
ÂNI YAŞA...
mervenur1

mervenur1

tevbeYA-HAK, post: 844629, member: 3402mervecim kırılma sakın kötü bi niyetle demedim başka bi sorun var mı diye.merak ettiğin bişey varsa cevaplarım inşaallah...selamlar.

yok abla ben öyle
herseye kırılmam bılıyorum zaten senın ne nıetle söylediğini hadı sen uyu abla uykunu al
-Burcu-

-Burcu-

Mübarek Üye · 2.493 mesaj

tevbeYA-HAK, post: 844623, member: 37970düşme canım bende istifamı vermeyi düşünüyom zaten...:a37:

canım hayırdır sanırım hamilesin ondan değilmi...
cunku gecen gun senin yazına denk geldim tuğba arkadaşımızın actıgı başlıktı mesleğinizin en cok neyini seviyorsunuza cok severek yaptıgını okudumda :)
Rabbim sağlık bir şekilde kucağına almayı nasip etsin....
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

1-tevbeYA-HAK
2-)))şeyda(((
3-nrydmrl
4-burcum82
5-islamoğlu
6- emine2
7-elemirem
8-mervenur1
ÂNI YAŞA...
ebrar_reyyan

ebrar_reyyan

Kıdemli Üye · 373 mesaj

sevab almak ne kadar kolay Rabbim ne güzel kolaylıklar vermiş
Ahir zamanda kimki benim unutulmuş bir sünnetimi ihya ederde tekrardan yapılır hale getirise ona 100 şehit sevabı vardır.
Bir kimse sabah namazını cemâatle kıldıktan sonra oturup güneş doğuncaya kadar zikir ile meşgul olsa, güneş doğunca da iki rekat (İşrak) namaz kılsa, bir nafile hac ve umre sevabına nail olur." (İhyâ, I. 336)
İslamoğlu

İslamoğlu

Kıdemli Üye · 233 mesaj

Esselamu aleykum,
Haydiiiiiiii kalkın kardeşlerim,yatmak yok kerahat vaktidir,Kur-an okuyalım,dua edelim.:)
Ravzadakinurunkölesi

Ravzadakinurunkölesi

Mübarek Üye · 1.770 mesaj

selamün aleyküm...:)
İslamoğlu

İslamoğlu

Kıdemli Üye · 233 mesaj

Ve aleykum selam, bir güler yüz sadakadır :):):):) 4 adet sadaka oldu
hk8506

hk8506

Kıdemli Üye · 229 mesaj

aleykum selam kardeşim
ben varım
çok şükür zaten uyumamaya çalışıyorum
ama bir birimizin desteği olursa daha iyi olur
yalnız evimde internet olmadığı için ben bilgisayarı
açıp kapatamayacağım
ama Rabbimin izniyle uyumayacağım inşallah
selametle kalın inşallah....
İslamoğlu

İslamoğlu

Kıdemli Üye · 233 mesaj

hk8506, post: 844900, member: 90758aleykum selam kardeşim
ben varım
çok şükür zaten uyumamaya çalışıyorum
ama bir birimizin desteği olursa daha iyi olur
yalnız evimde internet olmadığı için ben bilgisayarı
açıp kapatamayacağım
ama Rabbimin izniyle uyumayacağım inşallah
selametle kalın inşallah....

Olsun kardeşim elimizden geldiği kadar,maksat Allah-u tealanın rızasına kavuşmak değilmi niyetin kadar nasiplenirsin .Allah razı olsun cümlemizden.
mervenur1

mervenur1

ebrar_reyyan, post: 844767, member: 90145sevab almak ne kadar kolay Rabbim ne güzel kolaylıklar vermiş
Ahir zamanda kimki benim unutulmuş bir sünnetimi ihya ederde tekrardan yapılır hale getirise ona 100 şehit sevabı vardır.
Bir kimse sabah namazını cemâatle kıldıktan sonra oturup güneş doğuncaya kadar zikir ile meşgul olsa, güneş doğunca da iki rekat (İşrak) namaz kılsa, bir nafile hac ve umre sevabına nail olur." (İhyâ, I. 336)

evet cok kolay ama farkında olanlara selametle kardesım
mervenur1

mervenur1

İslamoğlu, post: 844887, member: 90293Esselamu aleykum,
Haydiiiiiiii kalkın kardeşlerim,yatmak yok kerahat vaktidir,Kur-an okuyalım,dua edelim.:)

kalktık kardesım dualarımızı yaptık
mervenur1

mervenur1

Ravzadakinurunkölesi, post: 844889, member: 90451selamün aleyküm...:)

ve aleykum selam
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.