...............kerahat vaktinde uyumamaya varim diyenler gelsin....................

32.087 görüntülenme · 283 yanıt

Paylaş:
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

Mübarek Üye · 2.050 mesaj

selamün aleyküm mervecim ya sana nasıl teşekkür etsem azdır.forumu çok güzel takip etmişsin maşallah.ykoluğum belli olmamış.allah razı olsun senden.katılan arkadaşlarımdan da allah razı olsun...haydi gözlerimiz şişene kadar uyumaya "hayır" diyelim.bekliyorum herkesi..ayrıca mavci abimin güzel fikride çok hoş gerçekten.zaten ben sitede bazı kardeşlerime isim isim dua ediyordum ama bu forujmdakilere ayrıca edeceeğim inşaallah...selamlar...........
ÂNI YAŞA...
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

merve şimdi okuldan geldim siteye baktım işimi hallettim ve dışarı çıkıyorum ben.inşaallah saat 5 gibi evde olacam. ozaman ben devam ederim.allah razı olsun emeklerin için kardeşim sağol.........
ÂNI YAŞA...
mervenur1

mervenur1

Mübarek Üye · 2.302 mesaj

tevbeYA-HAK, post: 845285, member: 80852selamün aleyküm mervecim ya sana nasıl teşekkür etsem azdır.forumu çok güzel takip etmişsin maşallah.ykoluğum belli olmamış.allah razı olsun senden.katılan arkadaşlarımdan da allah razı olsun...haydi gözlerimiz şişene kadar uyumaya "hayır" diyelim.bekliyorum herkesi..ayrıca mavci abimin güzel fikride çok hoş gerçekten.zaten ben sitede bazı kardeşlerime isim isim dua ediyordum ama bu forujmdakilere ayrıca edeceeğim inşaallah...selamlar...........

ve aleyküm selam abla allahım cümlemizden razı olsun.evet mavcı abımın fıkrı hepımızın hosuna gıttı ne demek abla asıl senden allah razı olsun böle bi konu actıgın için
mervenur1

mervenur1

1-tevbeYA-HAK
2-)))şeyda(((
3-nrydmrl
4-burcum82
5-islamoğlu
6- emine2
7-elemirem
8-mervenur1
9-hk8506
10-yaralı kalp
11-MAVCİ
12-Ravzadakinurunkölesi

haydı arkadaslar uyumayaım dua edelım tövbe edelim kuran okuyalım
siyah peçe

siyah peçe

Kıdemli Üye · 485 mesaj

evet kardeşim inş uyumamak en güzeli.bende niyetlendim bakalım inş uyumuycam...
mervenur1

mervenur1

siyah peçe, post: 845327, member: 73307
evet kardeşim inş uyumamak en güzeli.bende niyetlendim bakalım inş uyumuycam...[/quotei

nşallah kardeşim eklıyorum lıseteye senı
mervenur1

mervenur1

1-tevbeYA-HAK
2-)))şeyda(((
3-nrydmrl
4-burcum82
5-islamoğlu
6- emine2
7-elemirem
8-mervenur1
9-hk8506
10-yaralı kalp
11-MAVCİ
12-Ravzadakinurunkölesi
13-siyah peçe

su_sıla

su_sıla

Kıdemli Üye · 291 mesaj

Selamun aleyküm bende sizlerle birlikteyim .Rabbim tögbe etmekten ayırmasın ben yasini ezber okudugum için işlerle meşkulken okuyorum allah kabul etsin cümlesi ile benimkinide dualarım sizinle
mervenur1

mervenur1

su_sıla, post: 845402, member: 23787Selamun aleyküm bende sizlerle birlikteyim .Rabbim tögbe etmekten ayırmasın ben yasini ezber okudugum için işlerle meşkulken okuyorum allah kabul etsin cümlesi ile benimkinide dualarım sizinle

as kardesim ekliyorum amin
mervenur1

mervenur1

1-tevbeYA-HAK
2-)))şeyda(((
3-nrydmrl
4-burcum82
5-islamoğlu
6- emine2
7-elemirem
8-mervenur1
9-hk8506
10-yaralı kalp
11-MAVCİ
12-Ravzadakinurunkölesi
13-siyah peçe

14-su_sıla

tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

Kerahat vakitleri denilen günesin dogus ve batis saatlerinde uyuyor

olmak, hem gün içi vücut enerjisi hem de akil sagligi açisindan zararli

etkilere sahip. Geceleri salgilanan "melatonin" hormonu günesin

dogusuyla azaliyor. Günes dogarken uyanik olmak, bedenin gün içinde

daha zinde ve enerjik olmasini sagliyor. Günes dogarken uykuda

olmayi alzheimer hastaliginin sebeplerinden biri sayan bilim

çevreleri mevcut. Dr. Nusret Kaya, bu duruma farkli bir açidan

bakiyor: "Hipofiz bezi Budizmde "3. göz" olarak adlandiriliyor.

Dogu ekolü, "3. göz"ün günes isigina hassas oldugundan, günes

dogarken uyanik olmanin zinde kalmak açisindan öneminden

bahseder. Bunlar dogaci hipotezler. "
ÂNI YAŞA...
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

ÂNI YAŞA...
İslamoğlu

İslamoğlu

Kıdemli Üye · 233 mesaj

Esselamu aleykum :)
Ravzadakinurunkölesi

Ravzadakinurunkölesi

Mübarek Üye · 1.770 mesaj

Aleyküm es-selam...:)
YARALI KAPL

YARALI KAPL

Kıdemli Üye · 189 mesaj

s.a kardeşim allah razı olsun senden bende kallktım kuran okudum dualarda buluşmak üzere allahım birgünde buraya eşimle beraber kalkayım diye not düşmemi sağlar inşallah benim eşin nanmaz kılmıyor ben anlattıkça istemiyor çok üstüne gidiyorum elimde olmadan yarına çıkacağımız garanti değilki allah hepimize hidayet versin allah yar ve yardımcımız olsun selam ve dua ile
mervenur1

mervenur1

YARALI KAPL, post: 846006, member: 46822s.a kardeşim allah razı olsun senden bende kallktım kuran okudum dualarda buluşmak üzere allahım birgünde buraya eşimle beraber kalkayım diye not düşmemi sağlar inşallah benim eşin nanmaz kılmıyor ben anlattıkça istemiyor çok üstüne gidiyorum elimde olmadan yarına çıkacağımız garanti değilki allah hepimize hidayet versin allah yar ve yardımcımız olsun selam ve dua ile

as kardesim evet allahım razı olsun hülya ablamdan böyle bi konu actıgı için aahım yardımcın olsun selametle
)))ŞEYDA(((

)))ŞEYDA(((

Kıdemli Üye · 140 mesaj

kardeşlerim ya ben biraz rahatsızımda kakkamıyorum bu vakitlerde listeden admı silin inşalah kalkınca yazacam ben.böle yalancı gibi hissettim kendimi.Allah korusun.
mervenur1

mervenur1

)))ŞEYDA(((, post: 846451, member: 22491kardeşlerim ya ben biraz rahatsızımda kakkamıyorum bu vakitlerde listeden admı silin inşalah kalkınca yazacam ben.böle yalancı gibi hissettim kendimi.Allah korusun.

tamam aba sılerım allahım sıfa versın selametle
mervenur1

mervenur1

1-tevbeYA-HAK
2-nrydmrl
3-burcum82
4-islamoğlu
5- emine2
6elemirem
7-mervenur1
8-hk8506
9-yaralı kalp
10-MAVCİ
11-Ravzadakinurunkölesi
12-siyah peçe

13-su_sıla

tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

ben bugün uyudum nmervecim çünkü hastaydım.hatta okula bile geç kaldım bugün.çok huzursuz oldum sabahleyin.ağlayacaktım neredeyse....:(
ÂNI YAŞA...
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.