...............kerahat vaktinde uyumamaya varim diyenler gelsin....................
32.087 görüntülenme · 283 yanıt
emine2, post: 844524, member: 81595bende uyumuyorum sabah namazından sora yasini şerif okuyorum
tamam canım seni de eledim listeye...:a16:
ÂNI YAŞA...
Sabah namazından sonra Salavat cekiyorum.İstigfar-tevbe ediyorum. Namaz tesbihlerimizden cekiyorum..
Her yerde zikir ediyorum.. Öyle güzel ki böyle yasamak.. Allah herkese nasip etsin huzur versin inşAllah..
B)
Tabii üzüldügüm bi konu var..Calıstıgım icin 2 vakit namazı kaza ediyorum bu beni üzüyor tabii :(:(
Her yerde zikir ediyorum.. Öyle güzel ki böyle yasamak.. Allah herkese nasip etsin huzur versin inşAllah..
B)
Tabii üzüldügüm bi konu var..Calıstıgım icin 2 vakit namazı kaza ediyorum bu beni üzüyor tabii :(:(
burcum82, post: 844586, member: 37970saol kardeşim :(
sildim sende alıntı yaptıgın yazıdan silermisin :(
sildim canım birde listeye ekledim seni...:)
ÂNI YAŞA...
mervenur1, post: 844606, member: 37970:a03:çok utandım kardeşlerimin sabah namazından sonra uyumadıklarını görünce
utan utan belki sende bize katılırsın ha ne dersin?canım benim....:a03::a01:
ÂNI YAŞA...
mervenur1, post: 844611, member: 37970tamam abla bugun inşallah katılacagım inşallah uykuya yenık dusmem:a03:
yazıyım mı listemize adını?:a08:
ÂNI YAŞA...
tamam o zaman mervecim.ben şimdi yatacağım inşaallah.sen benim yerime forumu takip eder misin?tabi eğer hala bilgisayarın başında duracaksan diyorum.yoksa canın sağolsun.dünden uykusuzum yatmalıyım yoksa sabah namazına uyanamıyorum ...
ÂNI YAŞA...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/44739-kerahat-vaktinde-uyumamaya-varim-diyenler-gelsin · 10.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.