Beklediğin biri mi var
5.113 görüntülenme · 64 yanıt
benim için özel olan çok şeyi yitirdim nerde bıraktığımı bilsem dönüp alacağım ama onu da bilmiyorum ki?kazandıklarıma baktım kaybettiklerime baktım ooooo kaybettiklerim açık ara önde iyi geceler teşekkür ederim.
Bende teşekkür ederim kardeşim seni azcik rahatlatabildiysem ne mutlu bana...hayirli geceler........................
ÂNI YAŞA...
asude_beyaz, post: 843155, member: 73307sıkmadan son bir şey yazacağım biliyor musun 4 bayram oldu hiç bayram kutlayamadım yenilerimi giyinip kapıyı çalan çocuklara şeker ttamadığım bayram tatlısı yiyemediğim bunda da yine olmayacak benim için de çocuklara şeker tutar mısın ama misafir şekeri tut lütfen o zaman kendilerini çok özel hissediyorlar ve ben o ana neleri neleri vermem bir bilsennn.
Asudecim neyin var cok mrk ettim :(
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/44638-bekledigin-biri-mi-var · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Biri Öldü Biri Kaldı, Kalanı Eller Aldı Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 32 cevap
- YIKILMADIK AYAKTAYIZ .OLMAZ YA... TABİİ... BİRİ İNSAN, BİRİ HAYVAN! Şiirler 1 cevap
- 23 yil kola fabrikasinda calisan biri niçin hiç kola içmez. Sağlık ve Yaşam 13 cevap
- Biri beni harama bakmaktan koruyor! Dini Hikayeler 3 cevap
- büyük günahlardan biri.... Dini sohbet 15 cevap
- Hanefi bir imam sehv secdesi yaparsa şafii biri ne yapmalıdır? Fıkıh ve Akaîd 3 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.