Beklediğin biri mi var
5.113 görüntülenme · 64 yanıt
benden daha zor durumda olanlar da var değil mi?
bir şarkı var ya hani ceza ve sezen aksu beraber söylüyor 'hayat bildiği gibi gelsin'
bu söz orda geçiyor çok güzel zaman can almaz ama can yakar fakat bekle
bir şarkı var ya hani ceza ve sezen aksu beraber söylüyor 'hayat bildiği gibi gelsin'
bu söz orda geçiyor çok güzel zaman can almaz ama can yakar fakat bekle
sıkmadan son bir şey yazacağım biliyor musun 4 bayram oldu hiç bayram kutlayamadım yenilerimi giyinip kapıyı çalan çocuklara şeker ttamadığım bayram tatlısı yiyemediğim bunda da yine olmayacak benim için de çocuklara şeker tutar mısın ama misafir şekeri tut lütfen o zaman kendilerini çok özel hissediyorlar ve ben o ana neleri neleri vermem bir bilsennn.
asude_beyaz, post: 843155, member: 73307sıkmadan son bir şey yazacağım biliyor musun 4 bayram oldu hiç bayram kutlayamadım yenilerimi giyinip kapıyı çalan çocuklara şeker ttamadığım bayram tatlısı yiyemediğim bunda da yine olmayacak benim için de çocuklara şeker tutar mısın ama misafir şekeri tut lütfen o zaman kendilerini çok özel hissediyorlar ve ben o ana neleri neleri vermem bir bilsennn.
tamam canim kardeşim dediğini yapacam inşaallah.......
ÂNI YAŞA...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/44638-bekledigin-biri-mi-var · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.