Beklediğin biri mi var
5.113 görüntülenme · 64 yanıt
ailemle görüşemiyorum suçluymusum gibi hissediyıorum ya ağlıyorum ya sesim titriyor onların tek bir şey söyledikleri yok hiçbirşey olmamış gibiler
söyleyemem.lütfen ben sana sormuyorum.sen de sadece dua et kimseden birşey beklemiyorum.biliyorum herşey dörtdörtlük olmayacak bu hiçbir zaman mümkün değil
inan bazen kıyamet kopsun istiyorum dünya bitsin istiyorum
inan bazen kıyamet kopsun istiyorum dünya bitsin istiyorum
tayin yaptıramıyorum eşimle biraraya gelemiyoruz ailesi onu çok etkiliyor beraber kalınca da sorunlar oluyor ailemi çok özlüyorum kardeşlerimi annemi babamı
asude_beyaz, post: 843097, member: 86179keşke şeytan işi ama keşke bunları hiç yaşamasaydım şimdi çok mutsuzum allaha şükür işim var belki uzak olmam daha hayırlı ama belki daha bunlardan daha ağır yaşayacaklarım vardır sağlam temeller çok önemli benim bırak sağlamını hiç temelim yok
asude abla allahım yardımcın olsun yasadıgın durum kötü allahım sabır versın bızler yasamadan anlayamayız tabı ama dua ederız abla
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/44638-bekledigin-biri-mi-var · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.