nsnygmruAllah razı olsun hepinizden belkide ihtiyacım olan en büyük şey cesaret, inşallah yakın bir zamanda gerçekleştirebilirim. Söylediğiniz sureleri okuyacağım, okuyup uzun uzun cevap vermissiniz, değer verip zaman ayırıp yazmanız beni çok mutlu etti teşekkür ederim.
Selamun aleyküm kardeşim..
onca işin içinde dayanamadım..
günlerdir sana yazmak için fırsat bekliyorum..
genceciksin en güzel yaşların.. onca nimet vermiş rabbim.. farkındasın.. bir söz vardı çok sevdiğim diyorki..
NASİP güzel, ne güzel NASİP.. NASİBİN farkında olmak oda ayrı NASİP..
Sen nasibin farkındasın ne güzel.. burdasın buraya yazman bile cesaretini gösteriyor.. artık zamanının geldiğinin farkındasın..
ne seni alıkoyan önce ona karar ver,, işsizlikmi .. etraftaki insanlarmı.. kıyafetmi.. hangisi.. peki hangisi ahirette sana yoldaşlık edecek.. sana işi verecek olanda ALLAH değilmi.. evet kıyafetlerin düzgün olabilir.. ama ALLAHIN istediği şekildemisin..
ertelemek ne kadar mantıklı.. yarına garantimiz varmı.. yok.. bir nefes hayatımız.. kabre girdiğimiz anda herşeyin hesabını verecek olan sadece biz değilmiyiz.. bilipte yapmadıklarının hesabı çok çetin olacak.. eşarp yapmayı bilmiyorum demişsin sence o dışarda başını kapatıp gezen kaç kişi biliyor.. bilmek süsleyip püsleyip bağlamak mı.. kısacık yapmakmı yoksa nur suresine uyarak yapmakmı..
iyi düşün kardeşim.. zamanımız az.. tesettür öyle bişeyki vazgeçmek mümkün değil verdiği huzur pahabiçilmez.. ahir zamanda başında o ayeti taşımak ne büyük onur.. RABBİM bize başımızda ayet taşımayı nasip etmiş.. ALLAHIN SÖZÜNÜ taşıyacaksın başında.. bekleme şeytanı sevindirme güzel kardeşim.. ALLAH seni çok seviyor ki aklına yüreğine verdi bu duyguyu..