berat05 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.045
- Ödül
- 163
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.767 mesaj
Kapanmak isteyen.... KENDİNDEN KORKANLARA !!!!
mir_erhan(smyyes )
İnancım her şeyimdir
Özgürlüğümden vazgeçemem!
844.124 görüntülenme · 10.011 yanıt
berat05 🛡
✦ Mübarek Üye
mir_erhan(smyyes )
İnancım her şeyimdir
Özgürlüğümden vazgeçemem!
✦ Mübarek Üye
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 6.148 mesaj
buket_zeynepFatma Barbarosoğlu - Her güne yeni bir adet: Baş örtme törenleri- @yenisafak - 24.10.2014
berat ablam .. erhan ve mustafa abilerim özellikle yorumlarınızı bekliyorum bu konuda..
berat05 🛡
✦ Mübarek Üye
berat05 🛡
✦ Mübarek Üye
buket_zeynepbir arkadaşım günlerdir sancı çekiyor.. çok istiyor ama şeytan.. ve şeytan suretinde bir arkadaşı.. kapanmak 40 yaş üstü içinmiş diyor.. ALLAHIM.. bu nasıl gaflet.. geceden beri gözlerim yaşlı .. saçlarını yaptır daha güzel olacaksın diyor. sizlerin yazılarını seçtim tek tek.. yolladım.. dua edin nolur.. nolur vazgeçmesin.. bırakma beni diyor bırakırsan vazgeçerim.. allahım sen koru.. vazgeçmesin..
buket_zeynepbir arkadaşım günlerdir sancı çekiyor.. çok istiyor ama şeytan.. ve şeytan suretinde bir arkadaşı.. kapanmak 40 yaş üstü içinmiş diyor.. ALLAHIM.. bu nasıl gaflet.. geceden beri gözlerim yaşlı .. saçlarını yaptır daha güzel olacaksın diyor. sizlerin yazılarını seçtim tek tek.. yolladım.. dua edin nolur.. nolur vazgeçmesin.. bırakma beni diyor bırakırsan vazgeçerim.. allahım sen koru.. vazgeçmesin..
berat05 🛡
✦ Mübarek Üye
buket_zeynepberat ablam..... sözlerin altın değerinde... bekliyorum..
berat05 🛡
✦ Mübarek Üye

Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/44633-kapanmak-isteyipte-kapanamayan-arkadaslar-haydi-buyrun · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.