Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun...
844.299 görüntülenme · 10.011 yanıt
berat05 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.045
- Ödül
- 163
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.768 mesaj
mehtap58kendi eksiklerimi elbette görüyorum ki çok eksik noktalarım var.
Ama çevreme de de gözü kapalı bakamam.
( ÇEVRENİZE GÖZÜ KAPALI BAKAMAZSANIZ...) Allah celle celaluhu yar ve yardımcınız olsun o halde...
Yazdığımız kelamlar anlaşılmıyor demektir...
Sözü uzatmanın manası yok.
Sayfa yöneticileri bütün yorumlarımı silebilirler.
Allaha emanet olun hepinizi seviyorum.
Uzaktan takip edeceğim ......
mehtap58kendi eksiklerimi elbette görüyorum ki çok eksik noktalarım var.
Ama çevreme de de gözü kapalı bakamam.
kardeşim kendince bişeyler yapmaya tebliğ vermeye çalışıyorsun çok güzel ama......
destek olmadan tebliğ olmaz ve unutmamalı ki:biz KİMİZ Kİ KİMİ SORGULUYORUZ?
BİZLER ACİZ KENDİ İÇNE DÜŞTÜĞÜ ATEŞTEN BİLE ÇIKAMAYAN KULLAR KEN NASIL OLUR DA BİR BAŞKASINI ELEŞTİRİP BAŞKASINA YANLIŞ YAPIYOR DİYE KIZABİLİRİZ?
ŞEYTAN İMANIN TAZELENDİĞİ ZAMANLARDA; YAKLAŞIP SEN EN GÜZEL İMAN SAHİBİSİN DİYE SAPTIRMAYA ÇALIŞABİLİR....KUSURSUZ OLDUĞUMUZU SANMAMIZI SAĞLAYABİLİR..BU GİBİ VESVESELERE GELMEYELİM İNŞAALLAH...
..KİMSE DÖRT DÖRTLÜK DEĞİL......
berat05 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.045
- Ödül
- 163
mehtap58arkadaşlar bu forumda tebliğde bir katkı sağlayamıyorsam sayfada yer işgal etmeme hiç lüzüm yok.
Alınganlık edecekseniz...
Bizde yazmayalım o halde...
Bizim de fayda yerine zararımız dokunmasın...
ALLAH azze ve celle...Hüküm sahibi...gönüllleri bilen ancak O' dur...
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 8.269
- Ödül
- 163
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj
mehtap58arkadaşlar bu forumda tebliğde bir katkı sağlayamıyorsam sayfada yer işgal etmeme hiç lüzüm yok.
Değerli Kardeşimiz...
Burada hepimiz bir şeyler mutlaka öğreniyoruz...
Her kardeşimizin mutlaka katkısı vardır diye düşünüyorum...
Burada olmanızı can-ı gönülden isteriz inşallah...
Hayırlı Cumalar...
Selam ve DUA ile...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
Buradan hanım kardeş ve evlatlarımıza sesleniyorum.Eğer sizde o sözde tesettür firmalarının ön gördüğü o elbiselerin hakikaten de Allah'ın rızasına uygun mu değil mi diye kendi nefislerinizi bir sorgulayın bakalım gerçekten tatmin olabilecek misiniz?Kusuruma bakmayın ama düttürü Leyla :H gibi giyineniniz varsa derhal onu bıraksın ve Allah'ın rızasına uygun bol,temiz ve sade tesettür elbisesi giysin.Yoksa bu tesettür firmalarının sizlere sattığı o elbiselerin sizi cennete götüreceğinden emin misiniz?Eğer "biz eminiz bunda ne varmış? diyorsanız o zaman benden günah gitti demektir.
Haydi, bundan böyle Allah'ın rızasına uygun bir tesettür elbisesi takının ve Allah'tan korkun.Zira mahşerin dehşetli bir gününde onun hesabı çok çetindir.Hesabı çetin olacakların vay haline.Sizler sırf "herkes bizi beğensin" diye kendinizi gülünç duruma düşürmeyin.Eğer tesettür hakkında bir bilginiz yoksa "İslam'da tesettür nasıl olmalıdır? diye konferanslar veren hocalarımız vardır.Onların büyük bir kısmını You Tube'dan bakabilirsiniz.
Eğer sizleri üzmüş isem haklarınızı helal ediniz.Biz erkekler tesettür meselesine kadınlarımızdan daha çok önem vermekteyiz.Onun için bu meseleye ciddi bakınız.Allah'ın rahmet ve bereketi üzerinize olsun.Sürç-i lisan ettimse af ola!...
berat05 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.045
- Ödül
- 163
Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berakatuhu
HÜDAVENDİGARSon zamanlarda bu tesettür meselesi iyice cılkı çıkmaya başladı.Neymiş efendim, tesettür modasıymış ta tesettür de yenilik olurmuş....Yarın ruz-i mahşerde bu tesettür adı altında sırf müslüman hanımların ceplerini boşaltmak için uydurdukları bu sözde tesettürün hesabını o firmalar acaba nasıl verecekler?.
Buradan hanım kardeş ve evlatlarımıza sesleniyorum.Eğer sizde o sözde tesettür firmalarının ön gördüğü o elbiselerin hakikaten de Allah'ın rızasına uygun mu değil mi diye kendi nefislerinizi bir sorgulayın bakalım gerçekten tatmin olabilecek misiniz?Kusuruma bakmayın ama düttürü Leyla :H gibi giyineniniz varsa derhal onu bıraksın ve Allah'ın rızasına uygun bol,temiz ve sade tesettür elbisesi giysin.Yoksa bu tesettür firmalarının sizlere sattığı o elbiselerin sizi cennete götüreceğinden emin misiniz?Eğer "biz eminiz bunda ne varmış? diyorsanız o zaman benden günah gitti demektir.
Haydi, bundan böyle Allah'ın rızasına uygun bir tesettür elbisesi takının ve Allah'tan korkun.Zira mahşerin dehşetli bir gününde onun hesabı çok çetindir.Hesabı çetin olacakların vay haline.Sizler sırf "herkes bizi beğensin" diye kendinizi gülünç duruma düşürmeyin.Eğer tesettür hakkında bir bilginiz yoksa "İslam'da tesettür nasıl olmalıdır? diye konferanslar veren hocalarımız vardır.Onların büyük bir kısmını You Tube'dan bakabilirsiniz.
Eğer sizleri üzmüş isem haklarınızı helal ediniz.Biz erkekler tesettür meselesine kadınlarımızdan daha çok önem vermekteyiz.Onun için bu meseleye ciddi bakınız.Allah'ın rahmet ve bereketi üzerinize olsun.Sürç-i lisan ettimse af ola!...
Allah celle celaluhu razı olsun....
Gözlerimizi açmaya , tebliğ almaya , dürüstçe yazışmalara ALLAH cc rızası için çok ihtiyacımız var.
Üzmek ne demek....Bizim hatamız var ise.... yazışmalarımızdan dolayı...biz af dileriz.
Doğru söze,doğru yola tebliğ edene her zaman duacıyız

Bunların hiçbirisi tesettürlü değildir.Moda tarzı bir tesettürdür.Allah bu giysilerden razı olmaz..

Gerçek tesettür kadını kısıtlamaz,değerini azaltmaz,bilakis arttırır.Değerli bir mücevheriniz olsa onu ortalıkta bırakmazsınız değil mi?Kıymetini bildiğiniz için saklarsınız.Kadının değeri büyük olduğu için Rabbimiz onu tesettür muhafazasıyla muhafaza etmiş.İstemiş ki güzelliğini yabancılar görmesin,namahreme maruz kalmasın,başkalarının yanında ölçülü olsun.
Tesettür denilince yalnızca örtünmek akla gelmemeli,tesettürün hakkını vermeye gayret etmeli.
Sakal erkeğin yularıdır,onu kötülüklerden uzaklaştırır,çeker alır.Örneğin bir meyhaneye sakalsız birisi gitse dikkat çekmez.Ama sakallı birisi gitse,orada içki içse,dile gelmese bile içlerinden “sakalından da mı utanmadın!”diye geçirilir.İşte böylece insan bir an şeytana uyacak gibi olsa bile sakal onu bırakmaz,hareketleri edepli olur.”
Kardeşlerim,gerek tesettür gerekse sakal bırakmak tabii ki Allah rızası için yapılır ve böyle olduğunda bir değeri ve sevabı olur.Bu örnekte olduğu gibi tesettürsüz bir hanımın yaptıkları fazla dikkat çekmez belki ancak tesettür işin işine girdiğinde,edep,haya,iffet de onunla beraber gelir.
Bu sözlerimizden sakın ola ki tesettürlü olmayan hanımlarda bu özellikler yoktur anlamı çıkarılmasın..Ne haddimize kardeşlerim,ne haddimize!Kimlerin kalbi ALLAH,ALLAH diye atıyor bunu yüce Rabbimiz bilir.Allah’la kulunun arasına girmeye,yargı makamı gibi iş görmeye cüret edilebilir mi?Kaldı ki Allahu Teâla,samimi ve pişmanlık dolu bir kalple kendisine yönelen ve af dileyen kullarını geri çevirmez.Affı çok büyüktür ve kimsenin de son nefesini nasıl vereceği belli değildir.Rabbim cümlemizi son nefesimizde imandan ayırmasın İnşallah..

İŞTE DÜTTÜRÜ LEYLALAR!.
VALLAHİ GÜLÜNÇ DURUMA DÜŞTÜKLERİNİN FARKINDA DEĞİLLLER.GERÇEK TESETTÜRÜ BİLMEYENLER BU ŞEKİLDE TESETTÜRLÜ OLMAYI ALGILARLAR.YANİ BUNLARIN GİYSİLERİNİ TESETTÜRDEN SAYAN HANIM KARDEŞLERİMİZ ÇOKTUR.SAKIN ONLARA BAKIP DA AHİRETİNİZİ PERİŞAN ETMEYİNİZ.
TESETTÜRSÜZ KADINLARIMIZA DİYECEĞİM BİR ŞEY YOK.ÇÜNKÜ ONLARIN HALİ MEYDANDADIR.ALLAH ONLARA DA EN GÜZEL ŞEKİLDE TESETTÜRE BÜRÜNMEYİ NASİP ETSİN (AMİN)
Vallahi dütttürü Leylaları sokakta gördükçe iyice nefret eder oldum.Bunlar nasıl müslüman hanımlar acaba?Bunlara hiç mi gerçek tesettürü anlatan olmamış?..Son zamanlarda sayıları hızla artmaya başladı.Bunlara deseniz ki sizin bu giyinişiniz tesettüre uygun mudur dediğinizde onlardan birinden muhtemelen şu cevabı alırsınız;
"Ne var benim giysimde?. Kapandım ya, sen açık saçık olanların haline bak, hiç yoktan yere ben onlardan daha kapalıyım ve bundan da memnunum" diyeceklerdir.Eh artık bunlar bu şekilde tesettürü biliyorlarsa Allah selamet versin onlara demekten başka sözüm kalmamıştır.
berat05iDRAK EDEBİLMEK DUASI İLE...
RABBİM CELLE CELALUHU RAZI OLSUN ABİMİZ
Allah razı olsun cümlemizden.Hanım kızlarımız artık eskisi gibi tesettüre uymaz oldular.Moda ne ise ona uymaya çalışıyorlar.Buna izin veren ve bundan razı olan ebeveynin ve o akrabalarının vay haline...Tesettürü artık çocuk oyuncağı yaptılar.Allah hidayet versin onlara...
berat05 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.045
- Ödül
- 163
Bizlerde inşaallah doğru tesettüre bürünerek , doğru ,ihlaslı davranış ve yaşayışlarımızla örnek olmaya çalışıp, tebliğe vesile olacağımızı ümit edeceğiz....
Tebliğe her yerde devam inşaallah
berat05 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.045
- Ödül
- 163
Rabbim bu konuda bizlere yar ve yardımcı olsun inşaallah
geçen üniversite öğrencisi bir tanıdığım bir sohbette dinlemiş,eğer namaz kılarken üzerinize bir şey giyme ihtiyacı duyuyorsanız sizin ki tesettür değildir diye.
oturup düşündüm ve eyvah dedim diyor.
namazda ALLAH'IN huzuruna çıkmaya utanırken her an bizimle olduğunu mu unutuveriyoruz!
ayşe-ranaAllah razı olsun abimiz.
geçen üniversite öğrencisi bir tanıdığım bir sohbette dinlemiş,eğer namaz kılarken üzerinize bir şey giyme ihtiyacı duyuyorsanız sizin ki tesettür değildir diye.
oturup düşündüm ve eyvah dedim diyor.
namazda ALLAH'IN huzuruna çıkmaya utanırken her an bizimle olduğunu mu unutuveriyoruz!
Sizlerden de Allah razı olsun...Namazda tesettüre bürünüp de namazı kıldıktan sonra tesettür elbisesini çıkarıp da sokağa çıkanlara gülüyorum.Allah'ın tesettür emri sadece namaza gelince mi uygulanıyor? diye onlara sormak lazımdır.
Bu ülkede rakı çeşitleri 2 iken 40'a çıkarırlırsa bu gençlikten hiç hayır gelir mi?
Bakınız resimde ki kafir siyonist nasılda pis ve zehirli fikirlerini açığa çıkarmaktadır.

Ne mutlu o iffetli ve namuslu kadın ve kızlarımıza ki işte onlar cennete girmeyi hak etmişlerdir.Dünyada ki feminist münafıkları namus ve iffet tabularını yıkmaya çalışıyorlar.Bunlarla her fırsatta mücadele etmek üzerimize bir farzdır.Benim çevremde onlara rastlamadım ama internet haber ve forum sitelerinde hayli mücadelelerimiz olmuştur.Bir kimsenin üzerinde ki haya ve iffet perdesi kalkarsa o kimseden şiddetle uzak durunuz.Gerekirse, ve mümkünse sokağından bile geçmeyiniz.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/44633-kapanmak-isteyipte-kapanamayan-arkadaslar-haydi-buyrun · 25.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.