KaLBuN_KeSiRBenim de aklımdan geçen buydu ablam. Benim de pardüselerim var. Ama pardüse.. Bedenleri 36-38..
Uygunsa eğer, adres alıp gönderebilirim..
Yok canım kardeşim ben sana göre baya tonbişim :)
844.541 görüntülenme · 10.011 yanıt
KaLBuN_KeSiRBenim de aklımdan geçen buydu ablam. Benim de pardüselerim var. Ama pardüse.. Bedenleri 36-38..
Uygunsa eğer, adres alıp gönderebilirim..
berat05 🛡
✦ Mübarek Üye
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.768 mesaj
MEVLADANIMAblam ne güzel yüreğiniz var çok teşekkür ederim ama siz zaten elinizden geleni yaptınız.. Ben halledemezsem yazarım sizlere zaten .. Yarına kadar düşünüp dua edeceğim elbette ALLAH kulunun kalbini en iyi bilendir.. Sizleride üzdüğümü düşündüm bir an .. Aslında normal şartlarda çok şükür aile içinde imkanı iyi olan bir insanım ama konu kapanma olunca elimde hiçbirşeyim yok .. Yarın bakacağım bir çaresine inşaALLAH .. Ailem ALLAH başımızdan eksik etmesin melek gibi insanlardır ama işte bazen ufak tefek konularda birbirimizin dilini anlamayabilirz.. Onlarda kendilerinde iyiliğimizi istiyorlar biliiyorum .. ALLAH büyüktür ablacım ..
umut_çiçeğiBen internetten bakıyorum bazı sitelerde çok uygun kıyafetler var. Siz de internetten bakın derim. Büyük tesettür firmalarının kıyafetleri çok pahalı oluyor. Mağazlardakilerin de... Ama bazı kıyafetler nette gerçekten uygun. Kapıda ödeme imkanı da sunuyorlar. Belki size daha çok hitap edebilir. Ama bir mağazaya gidip durumunuzu güzelce izah edip, ben kapanmak istiyorum kardeşim bana yardımcı olun derseniz bu mübarek aylarda sizi kimsenin kırmaya çalışacağına inanmıyorum...
berat05Kardeşim...
İnanın bizde çok sıkıntılar çektik...Elimizdeki ne ise onla idare etmek zorunda kaldık..bunlar geçecek..ama yardımcı olabilirsek ne alâ..
Yanlış anlaşılmasın...sakın yazdığım...elimizden gelirse yapmak isteriz.
berat05 🛡
✦ Mübarek Üye
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.768 mesaj
mir_erhanabla sadece sana yazdım senin özel bölüme
uyarı verdi. . ö. mesaj kutusu doluymuş
✦ Mübarek Üye
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 6.148 mesaj
kardeleleYarabbelaleminSen ne büyüksün
Sen herşeye Kadirsin
bizim Mevlamızsın
Sen bizi yarı yolda bırakma
Sen tesettürümüzü derimiz eyle
sevgilimiz eyle
YarabbiSen kardeşlerimizede sevdir
Yarabbi
tüm hamdlar San'a şükürler San'a
Sen çok Rahman veRahim c.c. Olansın
umut_çiçeği:) Güldüm gerçekten... Ben bunu diyemedim tabi çünkü bayan tesettürlüydü...
Feracenin resimlerine baktım gerçekten sanki bulabilirmişim gibi geldi. Galiba tek parça, muhtemelen dikimi de ucuzdur. Pardesü gibi kalın kumaşlı gözükmüyor hem bol olduğu için için de şu an hali hazırdaki kıyafetlerimi de giyebilirim herhalde... Çok teşekkür ederim desteğiniz için. Ben gerçekten hiçbir erkeğin bana bu kilolu halimle bakmayacağını bu sebepten dolayı tesettürün bir anlamı olmadığı söylendiği zaman şaşırmıştım. Aslında tam tersi genelde insanlar yanlarındakileri dürtüp aa şükret bak haline neleri var görüyorsun di mi tı tı tı yazık ne kadar genç... Laflarını duyarım yani bakılırım... O güzel ellerinle yazdığın güzel yorum için teşekkür ederim. O güzel sözleri klavyenden yazarken bana verdiğin destek hürmetine Rabbim günahlarını parmaklarının arasından döküversin İnşallah:)
deniz14Aynı forumda ayrı şehirlerden bir arada toplanıp paylaşım yapmak ne güzel...cidden burası belli bir zaman snra insanın ailesi gibi oluyor..her internet başına geçtiğnde büyük bi heyecanla giriyorsun siteye..ben büyük heyecanla şevkle geliyorum buraya..yeni birşeyler öğrnmek paylaşım ypmak ap ayrı bi güzellik..rabbim herkese kapanmayı nasip etsin..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/44633-kapanmak-isteyipte-kapanamayan-arkadaslar-haydi-buyrun · 27.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.