yagmurgazi, post: 1409085, member: 95935ben 18 yasındayım :):) annemler kucuk oldumu vs.. soledılerde :) eee ıste ben dayanamadım atık.. hanı namaz kılıosun ama acıksın ne bılem kuran ı keımde teseddur ayetını okusun ama acıksın.. ole bı vıcdandı kı ıcımdekı annemleı pek dınlemedım kapandım. onlardan uzakta oldun ıcın da gormedıler benı aradım soledım :):) bsey demedıler :) da cok ne alalım sana ne eksıgın var vs.. :):) hersey super.. senın adınada sevındım :) nasıl pekı kapanmak yanı 4 ayı gecömıssın :):) ınsallah yıllar olur kardesım :) senn ıcınde cok sevındım
Canim kardesimm, ablam..
Kapanmak..
Allahin emrini yerine getirmek.. Basinda bir ayet tasimak.. Acikcasi cok buyuk bir gurur.. agustosun birinci gunu, ramazaninda ilk gunu olan o guzel gunden bu yana dort ay yirmi alti gun gecti.
bir kere bile neden kapandim, keske kapanmasaydim, acaba acilsam mi demedim. Sukur ki seninki gibi anne baba problemim yok. Tam tersi cok destekleyip takdir ettiler. Annemin esarplarina el koydugumdan biraz sikayetci ama olsun :)
yagmurda semsiye...
Guneste golge...
Tehlikede kalkan..
Kem gozlere koruyan..
Daha ne diyebilirim ki? Peygamber kizinin basindaki basimin taci iste... Her sabah okula girerken acciyorum ya.. Isste bu en cok canimi yakan..
Acarken besmele cekiyorum. Diyorum ki ismiyle basladigin Rabbine karsi bu yaptigin.. Acma diyor icim... Nedir bu zulum?
Bazen diyorum birak okulu falan Rabbinin emri var..
Yazar olabilirsem o bir meslek diyorum.
Ama anne ve babam okumam icin ck ugrasiyorlar.. Bilmiyorum ama tesetturumu seviyorum..
Ona yakisan gosterissiz ve hos kiyafetlerimi, biraz utancimla giyiniyorum :) utancimin nedeni belki goz aliyordur renkler vb. Yuzunden..
Boyle iste..
Seninkini biliyorum ve dua ediyorum, sukrediyorum. MasaAllah..