Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun...

844.518 görüntülenme · 10.011 yanıt

Paylaş:
ceylantur

ceylantur

Mübarek Üye · 2.014 mesaj

Amin amin inşAllah ablacığım :)

Kuzum da ellerinden öpüyor :)

nisan21canımmm çok sevindim ALLAH C.C. ailesine çevresine vatanına hayırlı bir birey olarak yetişmesini nasip eylesin. mis gibidir o şimdi öpüyorum yanacıklarından :)
ceylantur

ceylantur

amin inşAllah genç kardeşim, darısı hayırlısıyla sana ve diğer müslümanlara olsun inşAllah. Allah'a Celle Celalühu emanet olasın, hayırlı günler

selamun aleyküm,

KatrePare Ooo.. Ben gormeyeli neler oluyor neler.. Sevgili ablacigim, o guzel isimli kizinin yanaklarindan op benim icin.. Hayirli olsun diyorum her ikinize de.. Ne guzel dua etmissin, ne guzel bir kardes insansin sen (: InsaAllah senin yureginin guzelligi o dunyaya gozlerini henuz 6.5 ay once acmis kizini da yansir. Ne guzel ve ne mutlu ki senin gibi bir annesi var..
Istanbul'a geldigimde ilk is seni bulup SAREMERYEM 'i opmek olacak insaAllah (:
ceylantur

ceylantur

amin inşAllah dilek kardeşim. Rabbim sana da hayırlısıyla nasip etsin inşAllah. İki peygamber anası ismi koyduk babasıyla, inşAllah o isimlere layık bir evlat yetiştirebiliriz, ahir zamanda evlat yetiştirmek büyük imtihan :(
tek duam onun ve neslinin de cennetliklerden olması

Rabbim senin işlerini de hayırlısıyla tamamına erdirsin inşAllah. Ben de daha dün gibi hatırlıyorum evlilik telaşlarımı :)

KaLBuN_KeSiRCanım yaa.. Zor işler.. Ama harika bir duygudur.. Annelik.. Kızının ismi maşaallah çook güzel. Kızım olursa tabi ilerde ben de Sare koymayı düşünüyorum. Sare ismini çok seviyorum.. Rabbim hayırlı, imanlı bir kul eylesin miniğimizi..
Evlilik bir aksilik çıkmazsa Nisan da olacak Allah'ın izniyle. Şubatta da işi bırakmayı düşünüyorum.. Amiinn amiin güzel duaların için. Rabbim razı olsun.. Rabbim de size ve bebişinize sağlıklı, hayırlı, huzur dolu bir ömür nasip etsin.. Sare Meryemimizi öpüyorum.. Rabbime emanetsin canım.. Hayırlı Geceler..
KatrePare

KatrePare

Mübarek Üye · 4.014 mesaj

ceylanturamin inşAllah genç kardeşim, darısı hayırlısıyla sana ve diğer müslümanlara olsun inşAllah. Allah'a Celle Celalühu emanet olasın, hayırlı günler

selamun aleyküm,

insaAllah ablacim (: NOT: Sen de gencsin, bana diyorsun da (:
esraisra

esraisra

Kıdemli Üye · 337 mesaj

mallah allah ne güzel nasip etmii bize kapanmayı
gülkoksam

gülkoksam

Mübarek Üye · 969 mesaj

bu forumda nişanlı kızzz varmı arkadaşlarrr bi konu açtım lütfen bana yardım edin zamanım çok az bekliyorum hepinizi sitenin kadınlarına sorum var başlıklı
KatrePare

KatrePare

gülkoksambu forumda nişanlı kızzz varmı arkadaşlarrr bi konu açtım lütfen bana yardım edin zamanım çok az bekliyorum hepinizi sitenin kadınlarına sorum var başlıklı

Eger tecrubeli ve nisanli ollsaydim kesinlikle yardimci olurdum. Fakat uzgunum, yalnizca gozlemlerim var bu konuyla ilgili..(: Allah yardimcin olsun..
KatrePare

KatrePare

gülkoksambu forumda nişanlı kızzz varmı arkadaşlarrr bi konu açtım lütfen bana yardım edin zamanım çok az bekliyorum hepinizi sitenin kadınlarına sorum var başlıklı

KalbunKesir abla nisanli bu arada :D
gülkoksam

gülkoksam

Mübarek Üye · 969 mesaj

KatrePareKalbunKesir abla nisanli bu arada :D

ay onu bulun bana nolur:D
nişanlı evli sözlü,,,, kim varsa beni bulsun nolur yaa sürem az hadi arkadaşlar:)
KatrePare

KatrePare

Ya oyle cok bilgili degilim bu konularda ama Hz.haticeyi okuyoruz evellallah bana da anlatabilirsin. Ama illa ki nisanli evli falan herkes evli :D goren yazar..
**RaNa**

**RaNa**

Mübarek Üye · 3.597 mesaj

Allah butun nişanlı evli çıftlere huzur varsın :)
KatrePare

KatrePare

Aynen.. Rabbim huzur versin yuvalarina, bizim hakkimizda da hayirlisini nasip eylesin insaAllah.
Maneviyatci

Maneviyatci

Yeni Üye · 5 mesaj

Selamun aleykum.

Bir erkek olarak, tesetture giren hanimlari cok takdir ettigimi belirtmek istiyorum. Allah kapanmak isteyip de kapanamayan kadinlarimiza kolaylik versin.
yagmurgazi

yagmurgazi

Üye · 12 mesaj

bugun kapandım :):)
yagmurgazi

yagmurgazi

Üye · 12 mesaj

ben sözlüyüm cnm yardımcı olurum gec kalmadısam
KatrePare

KatrePare

Maneviyatci adli kardesim Allah razi olsun :) bizde dinimize tutunan erkek kardeslerimizle iftihar ediyoruz..yagmurgazi kardesim cok sevindim. :) Kac yasindasin? Allah daim etsin.. Bende kapanali dort ay on dort gun oldu. Ramazanin ilk gunu Agustosun birinde kapandim. Ne guzel..
kardelele

kardelele

Mübarek Üye · 15.425 mesaj

La tahzen innallehel meana... (Üzülme Allah bizimle Beraberdir...)
La Tahzen
sabaha çıktıktan sonra artık geçen geceye bakma. Çünkü şerri ve hayrı ile giden dünü değil bugünü yaşayacaksın. farzet ki ömrün sadece birgün, o da bugün...
bugün doğdun ve bugün Rabbine kavuşacaksın.
geçmişin kederi, geleceğin kaygısı ile ayağının sürçmesine müsaade etme. bütün dikkatini, ihtimamını, çalışmanı, bugüne teksif et.
ömrünün bu son gününün namazlarını mutlak surette huşu içinde eda et! Kur'an'ı Kerim-i tedebbür ederek oku. Tesbihatını huzurda yapıyormuşçasına yap. ahlakına, muamelatına dikkat et. insanlara faydalı olacak işler konusunda son derece azimli ve gayretli olarak gününü geçir.
bu son gününün saatlerini iyi kullan. dakikalarını senelere, saniyelerini aylara dönüştür.
yüce Mevlayı çokça zikret. bugün tarlana hep hayır ek
. günahlarından tövbe et. kinden, hasetten uzak ol. rızkına razı ol. eşini, çocuklarını mutlu et.
kendin ol - İmmea olma
hiçbir zaman başkası olmaya gayret etme.
Çünkü bu gerçekten sonsuz bir sıkıntı sebebidir.
Adem aleyhisselamdan bugüne insanoğlundan biri diğeriyle aynı surette yaratılmamıştır. sen özelsin.
geçmişte hiç kimse senin suretinde yaratılmadı. bundan sonra da yaratılmayacak. sen Ahmet'ten Mahmut'tan farklısın.
bu yüzden kendini başkasında diriltmeye kalkışma.
hayata 'sen' olarak atıl. Yaratıldığın gibi yaşa. sesini, yürüyüşünü değiştirme.

ÇOK BEĞENDİĞİM BİR PAYLAŞIMDI.
ALINTIDIR.
ALLAHA EMANET OLUN.
SELAMETLE KALIN.
hacer_fatih

hacer_fatih

Kıdemli Üye · 425 mesaj

Es Selamü Aleyküm kardeşim Allah razı olsun çok beğendim aldım hakkını helal et
kardelele, post: 1407966, member: 110525La tahzen innallehel meana... (Üzülme Allah bizimle Beraberdir...)
La Tahzen
sabaha çıktıktan sonra artık geçen geceye bakma. Çünkü şerri ve hayrı ile giden dünü değil bugünü yaşayacaksın. farzet ki ömrün sadece birgün, o da bugün...
bugün doğdun ve bugün Rabbine kavuşacaksın.
geçmişin kederi, geleceğin kaygısı ile ayağının sürçmesine müsaade etme. bütün dikkatini, ihtimamını, çalışmanı, bugüne teksif et.
ömrünün bu son gününün namazlarını mutlak surette huşu içinde eda et! Kur'an'ı Kerim-i tedebbür ederek oku. Tesbihatını huzurda yapıyormuşçasına yap. ahlakına, muamelatına dikkat et. insanlara faydalı olacak işler konusunda son derece azimli ve gayretli olarak gününü geçir.
bu son gününün saatlerini iyi kullan. dakikalarını senelere, saniyelerini aylara dönüştür.
yüce Mevlayı çokça zikret. bugün tarlana hep hayır ek
. günahlarından tövbe et. kinden, hasetten uzak ol. rızkına razı ol. eşini, çocuklarını mutlu et.
kendin ol - İmmea olma
hiçbir zaman başkası olmaya gayret etme.
Çünkü bu gerçekten sonsuz bir sıkıntı sebebidir.
Adem aleyhisselamdan bugüne insanoğlundan biri diğeriyle aynı surette yaratılmamıştır. sen özelsin.
geçmişte hiç kimse senin suretinde yaratılmadı. bundan sonra da yaratılmayacak. sen Ahmet'ten Mahmut'tan farklısın.
bu yüzden kendini başkasında diriltmeye kalkışma.
hayata 'sen' olarak atıl. Yaratıldığın gibi yaşa. sesini, yürüyüşünü değiştirme.

ÇOK BEĞENDİĞİM BİR PAYLAŞIMDI.
ALINTIDIR.
ALLAHA EMANET OLUN.
SELAMETLE KALIN.
kardelele

kardelele

Mübarek Üye · 15.425 mesaj

hacer_fatihes selamü aleyküm kardeşim allah razı olsun çok beğendim aldım hakkını helal et

helal olsun canım benim.
Amacımız manevi güzellikleri birbirimizle paylaşmak.
Rabbime emenetsin.
Dualarımdasın,
allahın izniyle.
Selametle kal.
Allah yar ve yardımcımız olsun.
hacer_fatih

hacer_fatih

Kıdemli Üye · 425 mesaj

Amin Allah razı olsun kardeşim
Sende dualarımdasın
en güzele emanetsin can kardeşim
kardelelehelal olsun canım benim.
Amacımız manevi güzellikleri birbirimizle paylaşmak.
Rabbime emenetsin.
Dualarımdasın,
allahın izniyle.
Selametle kal.
Allah yar ve yardımcımız olsun.
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.