Çok düşünme cnm ya, burcu ablanın da dediği gibi o zaman şeytan rahat bırakmıo insanı, ilk gün biraz garip gelio tabi ama ondan sonra kendini harika hissedeceksin inan bana, Bak bayramda yaklaşıo,o kadar heyecanlıyım ki anlatamam bu benim türbanlı olarak geçiriceğim ilk bayram olucak :) Bende 29 ekim de kapanmıştım,
Bak nasıl oldu onu da anlatıım sana.Ailemizde herkes türbanlı, dedem cami hocasıymış benim.Babamda öle büyümüş tabi şükür, bize de her türlü ibadetlerimizi yapmayı, doğru olmayı öğretti Allah razı olsun. O lise bittiğinden beri hep istiodu zaten kapanmamı, bi de çalıştığımız iş dolayısıyla etrafta genelde erkekler var. Arada bi sölerdi bak ne güzel namazını kılıp, orucunu tutuosun kapanmıcan mı sen daha diodu.Ama ne yalan söliim hiç niyetim yoktu, ablalarda var sürekli görüştüğüm, bi gün onlar geldi bize, akrabamız oluolar bu arada, ben içerde namaz kılıodum, ablada babamların yanındaydı, babam dedi kızım bi vesile olunda Tuğba da kapansın, ben çok istiyorum,dedi. Onun o lafı bana o kadar dokundu ki, yani düşündüm Allah istio, babam da teşvik edio, elimde onca fırsat, elimden geldiğince ibadetlerimi yapıorum bundan niye geri kalıım dedim.Ertesi günü de kapandım, sölemiştim herkes beni harika karşıladı, yakışmamış diyenlere de güldüm geçtim ki ben öle biri benim hakkımda aksi bi yorum yapsa çok üzülürüm.Ama umrumda bile diil bilio musun, o kadar güzel hissediorum ki kendimi,,,
Bi de şu açıdan düşünürsen, evli misin bilmiorum ama ben bekarım, bi gün evlenirsem, açık halimi bi eşim görücek bi o bilicek, insanın kendini sadece sevdiği insana, helali olan kişiye açması kadar güsel bi şey yok diye düşünüyorum.
Ne kadar açıklayıcı bi anlatım oldu bilmiorum ama anlatmak istediklerimi anladın sen inşallah ;)