ayşe_28, post: 859671, member: 59734buırcu ablacım aslında bu siteye girmeden önce kapanma istegim vardı hatta patronlarımlada konuştum allah razı olsun hepside burada kapalıda calışabilirsin dedi bu siteye girdim dayanışma ve destek cok güzel ewet hergün biraz daha alışıyorum başımdaki örtüye takma konusunda elimde hızlandı eeeee artık yapa yapa ögreniyosun allah rızası için kapansamda şeytan bana diyoduki cıkar at kafandan iç yakışmadı böle hiç güzel olmadın diyodun ilk başta gözüme öyle geldi ama baş örtü bence herkese yakışır ve başörtü insanı daha bi güzelleştiriyo burcu abla bende şeytana diyomki amannn alan almış ztn güzelliği napıcam :) :) :) sen neler yapıyon burcu abla nasıl geciyor günlerin sanırım sen calışmıyon ev hanımısın ne güzel ya bence önceden calışmayı cok istiyodum şimdiis e ewde kalıp işimi gücümü yapıp ibadet etmek istiyorum ama işte maddi sıkıntı ztn krizdeyiz eşimde boşta allahım günahlarımızı affetsin inşallah bigün oda olur
canım biliyorum içinde olarak geldiğini cunku sen cok kararlıydın buraya ve kapanma suren hızlandı 2 gun içinde kapandın ...
elinden geldiğince şeytanı dinlememey çalış cunku sen guzeli en dogrusunu yapıyorsun hem cok dogru söylemiştin dışardaki insanların bizi beğeseler ne olur beğenmeseler değilmi canım şeytana verdiğin cevaplar gercek cok guzel
hep böyle cevap ver biryerde susacaktır..
ben sınıf. öğretmenliği mezunuyum mezun olunca hemen evlendim kpss denedim olmadı çok şükür bizimde borclarımız var ama birşekide ödüyoruz...
canım Rbbimeşine hayırlı bir nasip etsin