ve aleyküm selam kardeşim,
Rabbim razı olsun, ben şu an beklemede aşamasındayım, neredeyse 2 günde bir annemi rüyalarımda görüyorum. Neredeyse 1 yıldır bunun savaşını veriyorum, yeri geldi sesim yükseldi, yeri geldi sustum, ama artık kabullendim, ben bu savaşı kaybettim. tesettür için, eşim için kendi ailemi kaybettim, artık konular o kadar birbirine girdi ki, insan ne sağlıklı düşünebiliyor ne de bi şey yapabiliyor.
ben de şubat sonunda işten ayrılıyorum, birazcık bunda tesettürlü olmamın şirkette yarattığı imaj sorunu da var, ihtiyacımız olmadığı süre boyunca da çalışmayı düşünmüyorum, artık evimde bol bol dua edeceğim, zira şu anda elimden duadan başka bi şey gelmiyor, dedim ya işler o kadar karışık ki hiçbir şey söyleyemiyorsun, hiçbir adım atamıyorsun.
Rabbim inşAllah senin karşına helal süt emmiş, gerçekten İslamı benimsemiş, sana ve ailene değer verecek bir insan çıkartır, hayırlısıyla yuvanı kurarsın inşAllah,
selam ve dua ile, hayırlı günler
hidayetedogruSelamun Aleyküm güzel kardeşim konuyu çok güzel bir yerinden ele almışsın, hani bir söz varya halk arasında hem bu dünya için yaşa hem de ahiret için, ama bu denge hem mayoyla denize girip sonrasında Kur'an okumakla; hem açık ve vücut hatlarını gösteren kıyafetler giyip sonrasında namaz kılmakla maalesef sağlanmıyor. Ben çok açık giyinen biri değildim ama namaz kılmaya başladıktan sonra artık yavaş yavaş dışarıya örtüsüz çıkamayacağıma dair bir düşünce yerleştirdi Rabbim ve bu düşüncenin hayata geçmemiş haliyle bile namaz öyle huzurla tat buluyor ki arkasından bir de örtünmek eklenince artık insan Rabbinin huzurunda mahcup olmaktan kurtuluyor..
Canım kardeşim annem sakinleşmeye başladı ama içinde bu hayat dengeli şekilde yaşanmalı düşüncesi hala var. Bu kesinlikle bir övünme değil kendi adıma ama namazı kılan arkadaşlarım da bilir namazın yer almadığı günlük hayatın içinde yalnız temiz kalbe sığınarak bir yaşam sürmek insanı iki arada bırakmaktan ve huzursuz etmekten başka bir işe yaramıyor...
Rabbim evliliğinizi bir ömür boyu bu dünyada ve sonsuza kadar da ahiret aleminde daimi kılsın inşallah canım kardeşim, imtihanlarımız bazen uzun sürebiliyor, inşallah Rabbim geç kalmadan annenize bu bilinci verir, o da hidayete erenlerden olur, baksana Yüce Mevla ailemizden bağımsız olarak bize bu güzel yola girmeyi nasib etti, bu ne kadar gurur verici..şimdi şöyle düşünelim , Mevla ailemiz ve çevremiz içinde bizi örnek seçti, bize düşen de onlara fırsat verdikleri sürece bu yolun güzelliklerinden bahsetmek, fırsat vermeyip üzerimize geldikleri zamanlarda da sessiz kalıp karşı gelmekten sakınmak...Rabbim inşallah ailelerimizi de bu güzel yolla müjdeler geç kalmadan...Dualarımdasınız kardeşim...
SELAM VE DUA İLE