Dualarınıza yürekten amin diyorum
Dualarınıza yürekten amin diyorum
ilk-nurçok teşekkür ederim, çok sağolun arkadaşlar, bugün ilk günümdü. içimde huzur vardı rahat hissediyordum(üzerime düşeni yapmış olmanın rahatlığı)... ama birilerinin gizli bakışlarını yakalamak, senin hakkında konuştuklarını duymak, onların gözünde alışılmış olandan farklı bi pozisyonda bulunmanın bilincinde olmak vs. açıkçası zorlandım.rahatsız oldum. (itiraf edeyim bi ara içim karardı, bir şey ezdi beni sanki ve örtüyü çıkardım. (hazır değilim örtünmeye, buna bugün kalkışmamalıydım dedim içimden.) ama sonra utandım. kimseye yakalanmamaya çalışarak tekrar taktım. yine bir rahatlık geldi (Allah'ın emrini yapmanın rahatlığı) ne yalan söyleyeyim, zorladım. bir yandan huzur duyarken öte yanda zorlandım.İnşallah alışırım, benden bi parça gibi olur da onu yabancı bi maddeymiş gibi yadırgamam.
belki içten içe, başörtüyü bu kadar seven insanlar olarak yadırgayacaksınız beni. böyle tedirgin olduğum için, onu "yabancı madde" olarak ifade ettiğimiçin...
ama yaşadığım şeyi olduğu gibi anlatma taraftarıyım bu konuda.
ve kendim için ve varsa benim gibi olanlar için üzülüyorum. ben de başörtüye gönülden bağlı olanlar, onu çok sevenler gibi olmak istiyorum. ya gerçekten istiyorum. ne yapmam gerektiğini bilmiorum. şu an sadece günahtan kaçınmak için, Allahı sevdiğim ve ondan korktuğum için başörtüyü takıyorum. başörtüye karşı bi hissiyatım yok. ben BUNU SEVEREK YAPMAK İSTİYORUM. İnşallah nasip eder Yaradan bana ve isteyen herkese...
Dualarınız için Allah razı olsun.
Ve hiç tanımadığınız bir insana gösterdiğiniz ilgi, şefkat ve onun Allah'ın bir emrini yerine getirmesiyle duyduğunuz sevinç... çok güzelsiniz, sizi tanımıyorum ama SEVİYORUM.
MEVLA HEPİNİZE, HER BİRİNİZE, TÜM ÜMMET-İ MUHAMMED'E NURUNU YAĞDIRSIN.
Esselamun Aleyküm ve Rahmettullah canım,
Allah c.c. tesettürünü daim etsin canım dün ilk günün bugün 2.günün derken bir bakacaksınki sanki hep tesettürlüymüşsün..Ve tesettürün senin bir parçan olmuş sevgili ve değerli ablalarım ve kardeşleriminde belirtiği gibi isimlerimiz farklı ama yaşadıklarımız aynı canım..Bu nedenle kendini yalnız hissetme..Günler ilerledikçe sen yaşadıkların karşında tesettürüne sarıldıkça tesettürün senin bir parçan olacak..Düşünsene sen seni senden çok seven Allah c.c. emrini yerine getiriyor ve O c.c.'nun rızası için sıkıntı çekiyorsun...Ne mutlu sana...
"Rasulullah (s.a.v) bir gazadan dönüyordu.
Rasulullah (s.a.v) onlara şöyle dedi: Hayırlı bir yerden döndünüz, küçük cihaddan büyük cihada döndünüz."Büyük cihad nedir? Ey Allah'ın Rasulü?" dediler.Kulun nefsiyle mücalesidir." dedi. [18]
canım en büyük cihadımız bizim nefsimizle yaptığımız cihat...
Bu nedenle sabır çok önemli canım sen çevrendekileri duysanbile üzül ,ama onlar için üzül Rabbim onlarada bu huzuru tattırsın onlara hidayet versin diye dua et..Hepimiz birbirimize çok dua edelim ...çünkü bu dünya geçici hayat çok kısa...En güzel sevgi Rabbimizin c.c. sevgisi Peygamberimiz (sav) sevgisi,bu nedenle çevremizdekiler bizi sevmesin ,önemsemesin ,hiç önemli değil...Yaradanımız c.c. bizi seviyor önemsiyorya bu yeter..
Mesela şöyle düşün normalde dünyalık bir şey için mücadele etseydin..bir boşlukta olurdun kendini karamsarlığa iterdin...Ama şuan Yüceler Yücesi c.c. emri için mücadele ediyorsun..Dayanağın Allah c.c. ''Allahuekber'' bunu bilmek bile ne büyük lütuf canım...
yazmışsın başörtüye gönülden bağlanmak istiyorum...Aslından hepimiz gönülden bağlıyız ama nefsimiz bizimle uğraşıyor..İlk tesettüre girdiğimde pardesü giymemiştim canım..Ama pardesü giyen ablalarıma çok özenirdim..Son zamanlarda içime o kadar çok düştüki pardesü giyme isteği,aileme bu mevzuyu açtım ilk başta olumlu bakmıyorlardı tesettürün var pardesü niye gibi sorular oldu dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım..Kendi kendime sevgiyi sorguladım beni benden çok seven Rabbim her daim yanımda olan Rabbim ben O c.c.'nun rızasını istiyorum ailemizde olsa onları sayıp ve sevmemiz gerekiyor ama bu bile O'nun c.c. rızasını gözeterek Sonra aileme söylemeden pardesümü aldım buradaki kardeşlerimlede paylaşmıştım Allah c.c. razı olsun hepsinden, Allah c.c. yardımı ve kardeşlerimin duasıyla eve gittim anneme pardesüm nasıl olmuş dedim...yadırgadı..ve sorular sordu sorularına cevap vermeye çalıştım sonrada çok şükür hayırlı olsun dedi şimdide yadırgıyorlar bayramda giymesen olmazmı gibi sorular geliyor Allah'ın izniyle sakin yanıtlar ama kararlı yanıtlar vermeye çalışıyorum..Sonra Onlardanda Rabbim razı olsun Allah c.c. bizede nasib etsin diyorlar dua ediyorlar bende onlara dua ediyorum..
ama inanırmısın sanki pardesüm benim bir parçam oldu..ilk giydiğimde de şimdide ilk tesettüre girdiğimdeki heyecanı huzuru yaşıyorum...Rabbim biz kullarını yolundan ayırmasın Tesettürümüzü hakkıyla taşıyanlardan eylesin...
Çok şükür müslümanız ve Rabbimin c.c. bize sunduğu güzelliklere çok şükür bizim birbirimize olan sevgimizi yüreklerimize sunan O c.c.
Bizde seni seviyoruz canım...
Allah c.c. güzel yüreğindeki bütün hayırlı niyetlerini gerçekleştirmeni nasib etsin..
Yüreğindeki bütün hayırlı dualarını kabul etsin...
Bütün kardeşlerimin Cuma'sı Mübarek olsun..B)
Selametle kalın...
Selam ve duayla
Allah c.c. emanet olun...