belki bir ders çıkartırım
7.966 görüntülenme · 88 yanıt
Yasaklı Kullanıcı
✦ Mübarek Üye
- Ödül
- 36
Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 1.220 mesaj
Günahlarınını açığı vurmayın.Bununla ilgili bir hadis vardı.Hadisi unuttuğum içni yazamıyorum onun için bu konuyu kağıtın günahlarını söyleyeceklermişmiş.kimse günahını söylemesin yazmasın açığa vurmasın!
kesinlikle öyle yunus kardeşim.ben kendi adıma söylüyorum kesinlikle imanım zayıf.bunun içinde sürekli kitalarokumamız gerekiyo lendimizi geliştirmemiz gerekio eğer gidebiliyosak sohbetlere gitmeliyix gerçiben sohbete falan gidemiyorum çalşıyorum hiç vaktim olmuyo.kitap oku kardeşim kendini geliştirmeye çalış
_SeNaToR_, post: 836566, member: 54443Günahlarınını açığı vurmayın.Bununla ilgili bir hadis vardı.Hadisi unuttuğum içni yazamıyorum onun için bu konuyu kağıtın günahlarını söyleyeceklermişmiş.kimse günahını söylemesin yazmasın açığa vurmasın!
evet bende böyle bi hadis duymuştum amam tam hatırlamıyorum o yüzden söyleyemedin. ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM
Ameller niyetlere göredir ben senin dürütlüğüne inandim kardeşim.allah sana yardim etsin inşşalah
bende bıraktım senin gibi malesef ben kendi kendime söz verdim sende sabah benimle başlamak istermisin
inşaalah ben bütün hazırlıklarımı yaptım seccademi hazırladım yatıcam birazdan saatimide kurucam inşallah kalkıcam ALLAHın izniyle.bak sende kalkıcaksın tamam mı kıvırmak yok
tamam benim daha çok hazırlanmam daha erken yatmam gerekiyor epey oldu ve hazırlıksız yakalandım sen vesile oluyorsun kardeşim allah razı olsun haydi allah sana rahatlık versin sabah erken kalkacagız allaha emanet ol inşallah ben yatarım şimdi en azından sabah kalkmak için artık bir nedenim var öyle degilmi
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/44306-belki-bir-ders-cikartirim · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.