belki bir ders çıkartırım

7.965 görüntülenme · 88 yanıt

Paylaş:
yunbet

yunbet

Kıdemli Üye · 154 mesaj

herkese ilgisinden dolayı çok teşekkür ediyoırum allah sizlerden razı olsun
zeynomis

zeynomis

Kıdemli Üye · 379 mesaj

yunbet, post: 838895, member: 85566herkese ilgisinden dolayı çok teşekkür ediyoırum allah sizlerden razı olsun

sevgili kardeşim var mı durumunda bi gelişme.Ben uzun zamandır giremiyodum siteye
YEGANENUR

YEGANENUR

Aktif Üye · 59 mesaj

yanlışı yanlış ile silemiyorsun canım.bir de şu var sanırım bazı şeyleri bile bile yapmak aslında nefsimize ne kadar da fazla güvendiğimizin işarati değil mi?o sana yalan söylediği ve sen anladığın halde devam etmekkk ne oldu canım senin şeytanın onun şeytanını yenemedi mi?
yunbet

yunbet

Kıdemli Üye · 154 mesaj

zeynomissevgili kardeşim var mı durumunda bi gelişme.Ben uzun zamandır giremiyodum siteye

bende uzun zamandır giremiyordum sagol kardeşim ilgin için degişen birşey yook herşey daha kötü şimdi geç gördüm kusura bakma allaha emanet ol
yunbet

yunbet

Kıdemli Üye · 154 mesaj

YEGANENUR, post: 842978, member: 63594yanlışı yanlış ile silemiyorsun canım.bir de şu var sanırım bazı şeyleri bile bile yapmak aslında nefsimize ne kadar da fazla güvendiğimizin işarati değil mi?o sana yalan söylediği ve sen anladığın halde devam etmekkk ne oldu canım senin şeytanın onun şeytanını yenemedi mi?

sanıyorum ki hayla o şeytan beni yenemedi sen rahat ol
zeynomis

zeynomis

Kıdemli Üye · 379 mesaj

yunbetbende uzun zamandır giremiyordum sagol kardeşim ilgin için degişen birşey yook herşey daha kötü şimdi geç gördüm kusura bakma allaha emanet ol

olsun kardeşim önemli değil.hayırdır neden daha kötü
yunbet

yunbet

Kıdemli Üye · 154 mesaj

zeynomisolsun kardeşim önemli değil.hayırdır neden daha kötü

yine geç gördüm demeyecegim çünkü epeydir girmiyordum siteye niye çok daha kötü dersen şöyle söyleyeyim ben iyi şeyler yapmaya çalışıyorum ama insanlar o kadar acayip karşılıyorlarki bunu bende bir türlü anlam veremiyorum ya ben kafayı taktım en sonunda öyle birşey yapacagım ki neyse sagol kardeşim
zeynomis

zeynomis

Kıdemli Üye · 379 mesaj

sizi çok iyi anlıyorum.Sabresin ve tevekkül edin.İnşallah geçer.
yunbet

yunbet

Kıdemli Üye · 154 mesaj

zeynomissizi çok iyi anlıyorum.Sabresin ve tevekkül edin.İnşallah geçer.

geçecek inşallah sagol allah razı olsun birşeyler yapmaya başladım allahın izniyle
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.