İNŞ ERDAL BEY BİZİMDE TEMENNİMİZ BUDUR.SİZİN GİBİ DÜŞÜNEN BEYLERİN ÇOGALMASINI DİLERİM.TEBRİK EDERİM SİZİ FİKİRLERİNİZDEN DOLAYI.RABBİM GÖLÜNÜZE GÖRE VERSİN İNŞ.
bey kardeşlerimize bir kaç soru
16.834 görüntülenme · 174 yanıt
RE: bey kardeşlerimize bir kaç soru
İNŞ ERDAL BEY BİZİMDE TEMENNİMİZ BUDUR.SİZİN GİBİ DÜŞÜNEN BEYLERİN ÇOGALMASINI DİLERİM.TEBRİK EDERİM SİZİ FİKİRLERİNİZDEN DOLAYI.RABBİM GÖLÜNÜZE GÖRE VERSİN İNŞ.
sa evlilik bence bazen bir çölde yürümek, bazen de vahaya rastlamaktır.herşeyi paylaşmaktır.hani bir söz vardır ya ekmeği bölüp yemek.işte öyle.her daim eşini sahiplenmektir.her konuda destek olmaktır.ortak paylaşımların olmasıdır.hani derler ya her başarılı erkeğin arkasında bir bayan vardır.aynı şekilde her başarılı kadının arkasında da bir erkek vardır.bence evlilikte önce saygı gelir saygı yoksa sevgi ve aşk bacadan kaçar.aşk evliliğin kapısına kadar,sevgi hole kadar,saygı mezara kadar eşlik eder.evlilikte herkes sorumluluklarının farkındaysa fazla sorun olacağını sanmıyorum.diyelimk ki:evlilik bir sandal kürekleri çeken bir kadın,bir erkek.eğer kürekler ters yöne çekilirse evlilik içinden çıkılmaz bir hal alır.ancak aynı yöne çevrilirse o zaman herşey daha güzel olur.elbetteki fırtınalar da olacak ama en güzeli bu fırtınadan daha büyük bir sevgiyle çıkmaktır.bu da karşılıklı fedakarlıkla mümkün olacaktır.a.e.o
sa evlilik bence bazen bir çölde yürümek, bazen de vahaya rastlamaktır.herşeyi paylaşmaktır.hani bir söz vardır ya ekmeği bölüp yemek.işte öyle.her daim eşini sahiplenmektir.her konuda destek olmaktır.ortak paylaşımların olmasıdır.hani derler ya her başarılı erkeğin arkasında bir bayan vardır.aynı şekilde her başarılı kadının arkasında da bir erkek vardır.bence evlilikte önce saygı gelir saygı yoksa sevgi ve aşk bacadan kaçar.aşk evliliğin kapısına kadar,sevgi hole kadar,saygı mezara kadar eşlik eder.evlilikte herkes sorumluluklarının farkındaysa fazla sorun olacağını sanmıyorum.diyelimk ki:evlilik bir sandal kürekleri çeken bir kadın,bir erkek.eğer kürekler ters yöne çekilirse evlilik içinden çıkılmaz bir hal alır.ancak aynı yöne çevrilirse o zaman herşey daha güzel olur.elbetteki fırtınalar da olacak ama en güzeli bu fırtınadan daha büyük bir sevgiyle çıkmaktır.bu da karşılıklı fedakarlıkla mümkün olacaktır.a.e.o
... belagat..
BENCE SEVGİDE AŞKATA BİTER AMA TEK BİŞEY BİTMESİN ''GÜVEN'' .GÜVEN BİTERSE SEVGİDE BİTER AŞKTA.
BENCE SEVGİDE AŞKATA BİTER AMA TEK BİŞEY BİTMESİN ''GÜVEN'' .GÜVEN BİTERSE SEVGİDE BİTER AŞKTA.
RABBİM HAYIRLI EVLAR VERSİN İNŞ.TAKDİR ETTİM SİZİ AMA BEN AYAKLARINI YIKAMAM HERHALDE.YANİ BEKARKEN FİKRİM BU İLERDE DEGİŞİRMİ BİLMEM.AMA BEN BAŞKA KONUDA HİZMET EDERİM AMA AYAKLARINI KENDİSİ YIKASIN LAVABODA BOL SU SABUNLA OHHHH MİS GİBİ:):)
fatmaerikci34 yazdı:
KARDEŞİM OLAYA FARKLI Bİ BAKIŞ AÇISI GETİRMİŞ GÜZELDİ GÜLDÜM GERÇEKTEN. CANIM KARDEŞİM BEN EVLİ BAYAN OLARAK VE HAMİLE Bİ BAYAN OLARAK ERKEKLERİN İSTEDİĞİ EŞ NASIL OLMALIDIR EŞİMDEN BİLİYORUM VE BU KONUDA ÇOK ŞÜKÜR HİÇ ANLAŞMAZLIĞA DÜŞMEDİK...
ÖNCE KARŞILIKLI SAYGI BU ÇOK ÖNEMLİ SONRA SEVGİ VE FİKİR BİRLİĞİ BUNLAR OLDUĞU SÜRECE HİÇ Bİ SORUN OLMAZ SANMIYORUM.
BEN KENDİMDEN BAHSEDEYİM ŞİMDİ KARDEŞLERİM DİYEBİLİR ATIYOSUN DİYE AMA DEĞİL GERÇEKTEN BÖYLEYİM...
EŞİM İŞTEN GELİNCE (HAMİLE OLMAM RAĞMEN) AYAKLARINI YIKARIM GÜLDÜĞÜNÜZÜ GÖRÜR GİBİYİM ÜTÜSÜZ GİYDİRMEM HİÇ Bİ KIYAFETİNİ NEYSE VARLIĞA SEVİNMEM KARDEŞİM YOKLUĞADA ÜZÜLMEM BU VARDA BU NİYE YOK DEMEM ELİMDEKİNİN KIYMETİNİ BİLİR FAZLASINI İSTEMEM HİÇ BİŞEYİN ZATEN FAZLASINDA GÖZÜM OLMADI HİÇ EŞİMİN GÖNLÜNÜ MÜMKÜN OLDUĞUNCA HOŞ TUTMAYA ÇALIŞIRIM E ALLAH MÜBAREK ETSİN NAMAZIMDAYIM DA ELİMDEKİLER İÇİN RABBİMİN VERDİĞİ NİMETLERE ŞÜKREDERİM VE EŞİMDE BENİM Bİ DEDİĞİMİ İKİ ETMEZ... SÖYLESENİZE KARDEŞLERİM Bİ ERKEK BAŞKA NE BEKLER KADINDAN VE Bİ KADIN NE İSTER ERKEKTEN.... EŞLERİNİZİ SEVİN VE KENDİNİZİ SEVDİRİN KARDEŞLERİM BEN EVLİ Bİ BAYAN OLARAK BUNU SÖYLÜYORUM RABBİM TÜM BEKAR KARDEŞLERİME HAYIRLI SALİHA Bİ İNSAN İHSAN ETSİN AMİN
RABBİM HAYIRLI EVLAR VERSİN İNŞ.TAKDİR ETTİM SİZİ AMA BEN AYAKLARINI YIKAMAM HERHALDE.YANİ BEKARKEN FİKRİM BU İLERDE DEGİŞİRMİ BİLMEM.AMA BEN BAŞKA KONUDA HİZMET EDERİM AMA AYAKLARINI KENDİSİ YIKASIN LAVABODA BOL SU SABUNLA OHHHH MİS GİBİ:):)
B)B)B)B)B)B)A$K(EVLILIK)B)B)B)B)
GÜNAH OLMAYACAK KADAR MASUM
KÖLE OLMAYACAK KADAR ÖZGÜR
UNUTULMAYACAK KADAR DERIN
UMULMAYACAK KADAR YAKIN
TEK BA$INA YA$ANMAYACAK KADAR
B)B)B)B)T A K I M D I RB)B)B)B)
UMULMAYACAK KADAR YAKIN
iKRA-OKU...

ALKIŞLIYORUM MÜKEMMEL
gurbetten yazdı:
UMULMAYACAK KADAR YAKIN
ALKIŞLIYORUM MÜKEMMEL
HAY MAŞALLAH AŞKA BAK.HANİ BANA HANİ BANA DERMİŞİİİİM.RABBİM DAİM ETSİN İNŞ ABLAMA HERŞEYİN EN GÜZELİ YAKIŞIR.
gurbetten yazdı:
UMULMAYACAK KADAR YAKIN
HAY MAŞALLAH AŞKA BAK.HANİ BANA HANİ BANA DERMİŞİİİİM.RABBİM DAİM ETSİN İNŞ ABLAMA HERŞEYİN EN GÜZELİ YAKIŞIR.
INSALLAH RABBIM SANADA EN HAYIRLISINDAN BIR E$ NASIP ETSIN!
IMANLI KURANLI ABDESTLI NAMAZLI AMIN AMIN AMIN
FATMA_ERGUN yazdı:
gurbetten yazdı:
UMULMAYACAK KADAR YAKIN
INSALLAH RABBIM SANADA EN HAYIRLISINDAN BIR E$ NASIP ETSIN!
IMANLI KURANLI ABDESTLI NAMAZLI AMIN AMIN AMIN
iKRA-OKU...

VAY BENİM GÜZEL ABLAMA BAKIN.AMİN DİYİMDE ÖYLE LAFLA OLMAZ BİRİNİ BULUN OZAMAN CANIM AAAAAA.:)YÜREGİN OKADAR GÜZELKİ KİMSENİN ONU BOZMASINA İZİN VERME
VAY BENİM GÜZEL ABLAMA BAKIN.AMİN DİYİMDE ÖYLE LAFLA OLMAZ BİRİNİ BULUN OZAMAN CANIM AAAAAA.:)YÜREGİN OKADAR GÜZELKİ KİMSENİN ONU BOZMASINA İZİN VERME
tatlım seni gelin ediyim ben abime alalım seni olmazmı canım B)B)B)
senin gibisini nerden bulacakki;)
o da evlilik konusunda çok tedirgin
FATMA_ERGUN yazdı:
işte bu ablacım çok güzel özetlemişsin allah razı olsunB)
gurbetten yazdı:
UMULMAYACAK KADAR YAKIN
işte bu ablacım çok güzel özetlemişsin allah razı olsunB)
ALLAAAAAAAAAAHH BENİMDE KISMETİM ÇIKTI TAMAM GEL İSTE DERMİŞİİİİM.CANIM BENİM BENİM ÖNCE BU SİNİRİMDEN KURTULMAMLAZIM YOKSA ABİNDEN ÖNCE SEN İKİ GÜNDE BENİ KAPI DIŞARI EDERSİN:):):):)
ALLAAAAAAAAAAHH BENİMDE KISMETİM ÇIKTI TAMAM GEL İSTE DERMİŞİİİİM.CANIM BENİM BENİM ÖNCE BU SİNİRİMDEN KURTULMAMLAZIM YOKSA ABİNDEN ÖNCE SEN İKİ GÜNDE BENİ KAPI DIŞARI EDERSİN:):):):)
Yasaklı Kullanıcı
★ Kıdemli Üye
- Ödül
- 16
Yasaklı Kullanıcı · ★ Kıdemli Üye · 350 mesaj
Fah canım ablam benimm :D seni kimze almıyomuu :D
FATMA_ERGUN yazdı:
ABLA EŞ BULSAK YORUM YAPARIZDA EŞ YOK Kİİİİİ:)
RABBİM HAYIRLI EŞLER NASİP ETSİN CÜMLEMİZE İNŞ
Fah canım ablam benimm :D seni kimze almıyomuu :D
senin abimi sevmen yeter biz sizinle olmuycazki yani yanlız rahat yaşarsınız abimde sinirli değildir zaten (bazı durumlar dışında) birbirinizi tamamlarsınız olur biter işte hem evlenince geçer o sinirin (hep öyle söylerlerya :))B)B)B)
senin abimi sevmen yeter biz sizinle olmuycazki yani yanlız rahat yaşarsınız abimde sinirli değildir zaten (bazı durumlar dışında) birbirinizi tamamlarsınız olur biter işte hem evlenince geçer o sinirin (hep öyle söylerlerya :))B)B)B)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/4425-bey-kardeslerimize-bir-kac-soru · 20.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.