1kg patates1yemek kaşigi salça yarim cay bardagi siviyag tuz pul biber kekik önce sivi karişimlari sos halinde kariştiracagiz patatesleri kabuklu yikayip dörde kesip sosla iyice kariştiralim tepsiye dizip 250 derecede pişirelim afiyet olsun denerseniz kesin begenirsiniz deneyenlerin yorumlarini bekliyorum
Firinda patates
3.116 görüntülenme · 13 yanıt
Selamün aleyküm benim tarifimde cok basit ve lezletli
1kg patates1yemek kaşigi salça yarim cay bardagi siviyag tuz pul biber kekik önce sivi karişimlari sos halinde kariştiracagiz patatesleri kabuklu yikayip dörde kesip sosla iyice kariştiralim tepsiye dizip 250 derecede pişirelim afiyet olsun denerseniz kesin begenirsiniz deneyenlerin yorumlarini bekliyorum
Selam
Biz sadece baharat döküp yapıyorduk. Bu şekilde de çok güzel olur denemek isterim saol paylaşımın için.
Biz sadece baharat döküp yapıyorduk. Bu şekilde de çok güzel olur denemek isterim saol paylaşımın için.
selam ,,,bu benim hep yaptigim ve cok sevdigim yemektir cocuklarimda cok sever,,,paylasimin icin sagol kardesim.
cakdoccok guzel oldu ben denedim allah razi olsun.. Ben universite ogrencisiyim listeme yeni ama kolay bi yemek eklendi boylece allah razi olsun:)
selamün aleyküm kardeşlerim
begenmenize sevindim .yeni tariflerde gelecek
fırında hiç denemedim yağda kızarttım geçen gün bu şekilde değişik oldu yedik. yanına da deep sosla güzel gitmişti. sosda yoğurt içine mayonezden oluşuyor. fırında da denemek isterim teşekkürler tarif için.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/44105-firinda-patates · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- firinda kofte ve patates Et Yemekleri 7 cevap
- Kefal firinda:) Yemek Tarifleri 4 cevap
- Patates pizzası Yemek Tarifleri 6 cevap
- benim patates salatası:D Yemek Tarifleri 18 cevap
- oktay ustadan pasta patates salatası Yemek Tarifleri 34 cevap
- benim tarifim deneyim patates sevenler Yemek Tarifleri 28 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.