Firinda patates

3.116 görüntülenme · 13 yanıt

Paylaş:
İMREN

İMREN

Kıdemli Üye · 212 mesaj

Selamün aleyküm benim tarifimde cok basit ve lezletli
1kg patates1yemek kaşigi salça yarim cay bardagi siviyag tuz pul biber kekik önce sivi karişimlari sos halinde kariştiracagiz patatesleri kabuklu yikayip dörde kesip sosla iyice kariştiralim tepsiye dizip 250 derecede pişirelim afiyet olsun denerseniz kesin begenirsiniz deneyenlerin yorumlarini bekliyorum
emimur

emimur

Kıdemli Üye · 157 mesaj

selamün aleyküm imren sana geldiğim zaman yemiştim gerçekten çok güzel oluyor ellerine sağlık ALLAHa emanet ol.
beyaz_gull

beyaz_gull

Aktif Üye · 59 mesaj

Selam

Biz sadece baharat döküp yapıyorduk. Bu şekilde de çok güzel olur denemek isterim saol paylaşımın için.
gülnisa

gülnisa

Mübarek Üye · 11.851 mesaj

selamunaleykum
ooooo cok basıt ne guzel
yaparım gıbı
emeğıne sağlık
nevin2007

nevin2007

Kıdemli Üye · 326 mesaj

İmren kardeşim vermiş oldugunuz tarif için çok teşekkürler.çok basit ve güzel olacagını tahmin ediyorum.kısmet olursa deneyecegim ihşalaah.A.E.O.HAYIRLI AKŞAMLAR.
İMREN

İMREN

Kıdemli Üye · 212 mesaj

selamla dua ile kalın
İMREN

İMREN

Kıdemli Üye · 212 mesaj

cakdoc

cakdoc

Mübarek Üye · 1.507 mesaj

cok guzel oldu ben denedim Allah razi olsun.. ben universite ogrencisiyim listeme yeni ama kolay bi yemek eklendi boylece Allah razi olsun:)
konyali sema

konyali sema

Aktif Üye · 51 mesaj

selam ,,,bu benim hep yaptigim ve cok sevdigim yemektir cocuklarimda cok sever,,,paylasimin icin sagol kardesim.
İMREN

İMREN

Kıdemli Üye · 212 mesaj

cakdoccok guzel oldu ben denedim allah razi olsun.. Ben universite ogrencisiyim listeme yeni ama kolay bi yemek eklendi boylece allah razi olsun:)

selamün aleyküm kardeşlerim
begenmenize sevindim .yeni tariflerde gelecek
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

Mübarek Üye · 9.962 mesaj

fırında hiç denemedim yağda kızarttım geçen gün bu şekilde değişik oldu yedik. yanına da deep sosla güzel gitmişti. sosda yoğurt içine mayonezden oluşuyor. fırında da denemek isterim teşekkürler tarif için.
ayşe.a

ayşe.a

Mübarek Üye · 3.140 mesaj

patatesin her türlüsüne bayılırım..
fırında tavada tencerede salatada...
:)emeğine sağlık kardeşim...
ebuzer25

ebuzer25

Mübarek Üye · 1.845 mesaj

kesinlikle deneyecegim...teşekkürler imrencim....:)
AY-YA

AY-YA

Mübarek Üye · 2.370 mesaj

güzeldir eminim bende denicem inşallah kolaymış ellerine sağlık...:)
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.