mayonezli patates salatası:)

2.361 görüntülenme · 6 yanıt

Paylaş:
neslihantozan

neslihantozan

Mübarek Üye · 3.695 mesaj

selamun aleyküm......

nedendir bilmiyorum ama,bu salataya rus salatası demeyi sevmiyorum ama yapması,sunumu ve tadı ile çok hoş bi salata:3 patates,3 havuç,3 kornişon turşu,yoğurt,mayonez,1 su bardağı bezelye
patates ve havuçları minik kareler halinde kesip haşlıyoruz kornişonlarıda aynı şekilde kesiyoruz
haşlanan patates ve havuçlarımızı soğutup servis tabağına alıyoruz bezelye ve mayonezide ekleyip biraz tuz ilavesi ile beraber karıştırıyouz
mayonez ağır geliyosa yarıyarıya yoğurtla karıştırabilirsiniz yada sırf mayonezli yapabilirsiniz
buzdolabında soğutup servis yapıyoruz
işte bu kadar afiyet olsun:)
Nevin_1982

Nevin_1982

Mübarek Üye · 5.000 mesaj

Emeklerine sağlık ben seviyorum bu salatayı hazır garnitür alıp haşlasak olurmu:)dua ile kal kardeşim
neslihantozan

neslihantozan

Nevin_1982, post: 938079, member: 94172Emeklerine sağlık ben seviyorum bu salatayı hazır garnitür alıp haşlasak olurmu:)dua ile kal kardeşim

sağol arkadaşım e tabi olurda ben o konserve tadını pek sevmiyorum salatada yada yemekte kullnılınca tadı pek hoş olmuyo
bi zahmet doğrayıver:):)
selametle
Nevin_1982

Nevin_1982

Mübarek Üye · 5.000 mesaj

neslihantozan, post: 938089, member: 94554sağol arkadaşım e tabi olurda ben o konserve tadını pek sevmiyorum salatada yada yemekte kullnılınca tadı pek hoş olmuyo
bi zahmet doğrayıver:):)
selametle

aman benim gibi tembel olunca insan zor geliyor yahu:):)
abı_hayat

abı_hayat

Mübarek Üye · 5.186 mesaj

Emeğinize sağlık....
neslihantozan

neslihantozan

Nevin_1982aman benim gibi tembel olunca insan zor geliyor yahu:):)

:)tembel arkadaşım benim
ben yaparım sende yersin olur mu:a35:
neslihantozan

neslihantozan

abı_hayat

Emeğinize sağlık....

ALLAH razı olsun kardeşim
selametle.....
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.