Bende Yeniyim Aranızda
2.150 görüntülenme · 18 yanıt
S.A arkadaşlar bende bugün aranıza katıldım. dua ararken formunuz gözüme takıldı inceledim ve kendime faydalı olacağını düşündüm inşALLAH beraber faydalı zaman geçirirz.. ceren ben.
ufkumun-gunesi, post: 818100, member: 31574S.A arkadaşlar bende bugün aranıza katıldım. dua ararken formunuz gözüme takıldı inceledim ve kendime faydalı olacağını düşündüm inşALLAH beraber faydalı zaman geçirirz.. ceren ben.
Sevgili kardeşim hoşgeldin aramıza.Senin için faydalı biyer olacağına inanabilirsin.Çünkü biz çok faydalanıyoruz burdan.Sen de inşallah faydalı şeyler öğrenir ve yaparsın.....
kardeşim hoşgeldını sefa getırdınız inşa-ALLAH hayırlı paylaşımlarda buluşmak duası ile.selametle kalın.
Sen yine sükutu giyin! Dilersen hiç konuşma.
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
Hosgeldin aramIza ceren inanki burada islam adIna bulamayacagIn yoktur en gûzel sekilde yararlanIrsIn insALLAH.

sağolun arkadaşlar gerçekten çok mutluyum bu siteye üye olmakla aradığımı bulacağıma eminim ilginiz çok teşekkürler..
ufkumun-gunesi, post: 818644, member: 83742sağolun arkadaşlar gerçekten çok mutluyum bu siteye üye olmakla aradığımı bulacağıma eminim ilginiz çok teşekkürler..
teşekkürler h.b..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/43206-bende-yeniyim-aranizda · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- hayırlı kandiller.ben de aranızda yeniyim... Tanışma Köşesi 10 cevap
- benim yeniyim ben yeniyim Tanışma Köşesi 7 cevap
- bende yeniyim Tanışma Köşesi 19 cevap
- yeniyim bende şimidlik ama eskiyecem Tanışma Köşesi 31 cevap
- Bende yeniyim Tanışma Köşesi 5 cevap
- selamün aleyküm bende yeniyim Tanışma Köşesi 16 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.