imzamdaki gibi benimle birlekte site yönetecek arkadaşlar arıyorum daha açılmadı islami bir site açalım isteyenlerle isteyenler bana özel mesaj atabilirler benden yana bir şüpheniz olmasın
Bende Yeniyim
1.405 görüntülenme · 17 yanıt
Selam arkadaşlar daha yeni üye oldum inşaallah iyi vakit geçiririm aranızda
imzamdaki gibi benimle birlekte site yönetecek arkadaşlar arıyorum daha açılmadı islami bir site açalım isteyenlerle isteyenler bana özel mesaj atabilirler benden yana bir şüpheniz olmasın
RE: Bende Yeniyim
a.s kardeşim.aramıza hoşgeldin.hayırlı oolsun inşAllah.
Özel mesajlar iptal edilmiştir!
Özel mesajlar bölümü amaca uygun bir şekilde kullanılmadığından dolayı iptal edilmiştir. Malesef sapık zihniyetler heryerde olduğu gibi bu İSLAMİ sitemizdede kendini gösterdiğinden ve üyelerimizden gelen yoğun şikayetler üzerine bu kişilere fırsat vermemek amacı ile özel mesajlar bölümü nün yönetimce kapanmasına karar verilmiştir.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
[ Islamiyet.gen.tr - Yönetim Ailesi ]
selam ve dua ile
Özel mesajlar iptal edilmiştir!
Özel mesajlar bölümü amaca uygun bir şekilde kullanılmadığından dolayı iptal edilmiştir. Malesef sapık zihniyetler heryerde olduğu gibi bu İSLAMİ sitemizdede kendini gösterdiğinden ve üyelerimizden gelen yoğun şikayetler üzerine bu kişilere fırsat vermemek amacı ile özel mesajlar bölümü nün yönetimce kapanmasına karar verilmiştir.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
[ Islamiyet.gen.tr - Yönetim Ailesi ]
selam ve dua ile
beni yanlış anlamayın ben sapıklık felan allah korusun sadece benimle birlikte site açmak isteyen olurmu dedim hoşbuldum bu arada
beni yanlış anlamayın ben sapıklık felan allah korusun sadece benimle birlikte site açmak isteyen olurmu dedim hoşbuldum bu arada
furkannn__ yazdı:yok estağfirullah kardeşim..onu demek istemedim.sadece yönetimce alınan kararı yayınladım öm bölümüzle ilgili olduğu için..selam ve dua ile
aleykümselam kardeşim.aramıza hoşgeldin..hayırlı olsun inşAllah.selam ve dua ile
NURKUL yazdı:
SELAMUNALEYKÜM MÜMİN KARDEŞLERİM AHMET EL ACEMİ HAKKINDA BİLGİ ARAKEN SİTENİZİ BULDUM İNŞALLAH FAYDALI PAYLAŞIMLARIMIZ OLUR SELAMETLE....
aleykümselam kardeşim.aramıza hoşgeldin..hayırlı olsun inşAllah.selam ve dua ile
ve aleykümselam kardeşim hoş geldiniz
ve aleykümselam kardeşim hoş geldiniz
;):(benimle birlikte islami site açıp yönetebilecek kardeşim-kardeşlerim yokmu daha açmadım açınca güzel yaparız inşaallah
;):(benimle birlikte islami site açıp yönetebilecek kardeşim-kardeşlerim yokmu daha açmadım açınca güzel yaparız inşaallah
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/11411-bende-yeniyim · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
Giriş yap ve cevap yaz.