hayırlı kandiller.ben de aranızda yeniyim...

2.609 görüntülenme · 10 yanıt

Paylaş:
LEPİSKA

LEPİSKA

Yeni Üye · 0 mesaj

Selam arkadaşlar öncelikle Hepinizin Kandili mübarek olsun.Hayrlara vesile olsun inşallah.ben de aranıza yeni katıldım.dün bi arkadaşımın önerisiyle buraya üye oldum.Öyle güzel bişeye vesile oldu kii Allah ondan ve sizlerden Razı olsun...
aşure

aşure

Kıdemli Üye · 101 mesaj

amın canım ALLAH cumlemızden razı olsun..senınde kandılın mubarek olsun aramıza hoşgeldın...
namerve

namerve

Kıdemli Üye · 205 mesaj

Selamün Aleyküm.Aramıza hoş geldin.Sitemize üye olmanı sağlayan arkadaşın,danda,senden de Allah razı olsun.Sizlerinde Kandili mubarek olsun.Sizleri her daim aramızda görmek ümidiyle.Allaha Emanet Olun.
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

aleyküm selam hoşgeldin kardeşim
kandiliniz mübarek olsun
cemaldurra

cemaldurra

Mübarek Üye · 1.142 mesaj

Selamun Aleyküm,

Maşaallah, İslamiyet.gen.tr ailesi ne çabuk büyüyor ve ne güzel insanlar katılıyor her gün aramıza...

Allah üyeliğini hayırlı etsin, paylaşımların bol ve bereketli olsun...

Allah'a emanet ol...
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Mübarek Üye · 13.384 mesaj

ve aleyküm selam kardeşim
hoş geldin
üyeliğin hayırlı olsun
miraç kandiliniz mübarek olsun
selametle
.....

Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..

NFK
gokcennur

gokcennur

Üye · 42 mesaj

selamun aleykum kardeşim uyelığin hayırlı olsun hoşgeldın kandılınız mubarek olsun
gullere-vurgun

gullere-vurgun

Kıdemli Üye · 270 mesaj

a.s hoşgeldin kardeşim aramıza...sizin de kandiliniz mübarek olsun...siteye üye olmak kaderimizde varmış...ama bu tür siteler diğer saçma sitelerden daha faydalı daha öğretici...böyle islami bir sitede bu kadar çok insanın üye olması,yorumlar yapması Allah'ın bize bir lutfu olsa gerek...sanki Rabbimiz bizim ahirete azık toplayabilmemiz için bize lutufta bulunuyor...sende hem öğrenip hem eğleneceksin unutma...:a12:
TRHACKER

TRHACKER

Mübarek Üye · 2.454 mesaj

ve aleykümselam üyeliğin hayırlı olsun
umarım sitemizde daim olursun

hoşgeldin...
DOĞRU YOL

DOĞRU YOL

Aktif Üye · 56 mesaj

Sayın lepiska

İslamiyet ailesine hoş geldiniz....güzel paylaşımlarınızı, yorumlarınızı bekliyoruz....
Leyla_Ebedi

Leyla_Ebedi

Kıdemli Üye · 331 mesaj

Amin cümlemizden inşallah hoşgeldiniz aramıza hayırlı olsun inşallah
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.