Sizce?

5.937 görüntülenme · 70 yanıt

Paylaş:
GÖNÜLDENİZİ

GÖNÜLDENİZİ

Aktif Üye · 52 mesaj

S.A. bence en güzel hediye eğer nişanlın yakın bir yerde askerlik yapıyorsa yanına gitmen olabilir. eğer öyle bir imkanın yoksa Güzel bir kitap olabilir.
Âmâk-ı Hayal

Âmâk-ı Hayal

Mübarek Üye · 1.086 mesaj

Biz fanatik bjk liyiz :D

Canım saat alıp üzerine güzel bir not yazarsan çok hoş olur bence... "Her anımızın birlikte geçmesi dileğiyle" falan gibi..

Bu fikrinin üzerinde düşün ;)
mervenur1

mervenur1

Mübarek Üye · 2.302 mesaj

GÖNÜLDENİZİS.A. bence en güzel hediye eğer nişanlın yakın bir yerde askerlik yapıyorsa yanına gitmen olabilir. eğer öyle bir imkanın yoksa Güzel bir kitap olabilir.

ben k marastayım o balıkesır de yanı aramızda 20 saat var. yakın değil fakat dogum gununden 1 ay sonra kendısını zıyarete gıdecegız aılelerımız ıle o zaman hedıyeyı vermeyı dusunuyorum
mervenur1

mervenur1

Âmâk-ı HayalBiz fanatik bjk liyiz :D

Canım saat alıp üzerine güzel bir not yazarsan çok hoş olur bence... "Her anımızın birlikte geçmesi dileğiyle" falan gibi..

Bu fikrinin üzerinde düşün ;)

saol evet çok hoş olur
GÖNÜLDENİZİ

GÖNÜLDENİZİ

Aktif Üye · 52 mesaj

Saatin yanında bir kitap iyi gider.
mervenur1

mervenur1

GÖNÜLDENİZİSaatin yanında bir kitap iyi gider.

iyi fikir ben kitap okumayı çook severim ama o hiç sevmez kı:a33:
GÖNÜLDENİZİ

GÖNÜLDENİZİ

Aktif Üye · 52 mesaj

Askerde canı sıkılır belki okur. bu vesileyle bir başlangıç yapmış olur bence ama seçeceğin kitap çok önemli onu sıkmayacak bir kitap olmasına özen göster.
mervenur1

mervenur1

GÖNÜLDENİZİAskerde canı sıkılır belki okur. bu vesileyle bir başlangıç yapmış olur bence ama seçeceğin kitap çok önemli onu sıkmayacak bir kitap olmasına özen göster.

allah razı olsun olabılır aslında:a35:
.berfin.

.berfin.

Aktif Üye · 71 mesaj

bencede kıtap al halıt erturul olabılır cok hos bır kıtap aşk boyle yasanır kıtabı
mervenur1

mervenur1

.berfin.bencede kıtap al halıt erturul olabılır cok hos bır kıtap aşk boyle yasanır kıtabı

allah razı olsun kardeşim bende okumadım bu kıtabı alayım da hem ben hemde o okusun :a01:
mervenur1

mervenur1

siz olsanız ne alırdınız veya ne hedıye ederdınız
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.