Sizce?

5.937 görüntülenme · 70 yanıt

Paylaş:
mervenur1

mervenur1

Mübarek Üye · 2.302 mesaj

yrdımlarınızı bekliyorum
mervenur1

mervenur1

arkadaşlar benim nişanlim askerde ama doğum günü yaklaşiyor doğum gününde ne hediye edeyim.neler yapayim.sizce ne alinir? Ne yapilir? Bana yardim eder misiniz?
fikirlerinizi paylaşir misiniz?
efzairem

efzairem

Mübarek Üye · 758 mesaj

ben eşime birlikte geçirdigmiz ilk dogum gününde
kaliteli bir kalem alıp üzerine ismini soy ismini ve dogum tarihini yazdırmıştım..

bide şu var asker künyeleri oluyoya onun üstüne ikinizin adını yazdırp göndere bilirsin..

bide gümüş bi yüzük alıp içine seni seviyorum yazdıra bilirsin ..
aklıma bunlar geldii
,
selametlee
mervenur1

mervenur1

efzairem, post: 803704, member: 83361ben eşime birlikte geçirdigmiz ilk dogum gününde
kaliteli bir kalem alıp üzerine ismini soy ismini ve dogum tarihini yazdırmıştım..

bide şu var asker künyeleri oluyoya onun üstüne ikinizin adını yazdırp göndere bilirsin..

bide gümüş bi yüzük alıp içine seni seviyorum yazdıra bilirsin ..
aklıma bunlar geldii
,
selametlee

allah razı olsun kardeşm bu söylediklerinin ikisini yaptımda da kalem e ismini yazdırmadım künyeyi o bana yaptırdı fikirlerin için saol kardeşim selametle kal.
mervenur1

mervenur1

mervenur1

mervenur1

............sizce?............
mervenur1

mervenur1

Arkadaşlar bi yardimedeniniz yok sirtinizda yük taşiyin demiyorum .sadece fikirlerinizi istiyorum:a25:
gırgır

gırgır

Aktif Üye · 57 mesaj

hediyenin en güzeli

hediyenin en güzeli

hayırlı günler kardeşim

ALLAH SİZİ İSLAM İÇİN HAYIRLI BİR EVLİLİKLE SEVİNDİRİR İNŞALLAH

kardeşim öyle zor bir soruki senin ki (neden :nişanlın ne sever ne sevmez neye kızar neye güler bilmemiz nümkün degil )

öylede kolay bir soru sordun ki ( neden: insan sevdiginden kurutulmuş üzerine kokusunu sıktıgı bir gül bile nasılda mutlu olur )

tahmin ediyorum sizin resminiz onda vardır bu sebeble ortak hayal ettiginiz gönderebilecegiz bir eşya yada o gülün altına kundaklı bir oyunçak bebek
benden bu kadar İNŞAALLAH yardım edebilmişimdir

selamet ile
kabirdekilerin pişman oldukları şeylar için dünyadakiler birbirlerini yiyor
imam gazali
mervenur1

mervenur1

gırgır, post: 803953, member: 81595hayırlı günler kardeşim

allah sizi islam için hayirli bir evlilikle sevindirir inşallah

kardeşim öyle zor bir soruki senin ki (neden :nişanlın ne sever ne sevmez neye kızar neye güler bilmemiz nümkün degil )

öylede kolay bir soru sordun ki ( neden: Insan sevdiginden kurutulmuş üzerine kokusunu sıktıgı bir gül bile nasılda mutlu olur )

tahmin ediyorum sizin resminiz onda vardır bu sebeble ortak hayal ettiginiz gönderebilecegiz bir eşya yada o gülün altına kundaklı bir oyunçak bebek
benden bu kadar inşaallah yardım edebilmişimdir

selamet ile

allah razi olsun kardeşim amin allahim tum müslümanara nasip etsin hayirli evlilik.fikrin için saol.
mervenur1

mervenur1

....................sizce.................
ŞEB-İ ARUS

ŞEB-İ ARUS

Mübarek Üye · 1.904 mesaj

babk mervecım bide bişey var resmınızı pazzle yaptırbilirsiniz :D ilginç oluo:D
Sen yine sükutu giyin! Dilersen hiç konuşma.
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
mervenur1

mervenur1

aylin26, post: 804139, member: 84894babk mervecım bide bişey var resmınızı pazzle yaptırbilirsiniz :D ilginç oluo:D

onu duydum aslında nerde yapılıyo nasıl oluyo onu bılmıyorum
ŞEB-İ ARUS

ŞEB-İ ARUS

mervenur1, post: 804141, member: 3607onu duydum aslında nerde yapılıyo nasıl oluyo onu bılmıyorum

canım fotogarfcılar yapıo gayette hgoş farklı bisey bence aslında benım aklıma cok sey gelıo ama ne bilim askerde ya o engel işte :( idare edecen artık:D
mervenur1

mervenur1

aylin26, post: 804143, member: 81595canım fotogarfcılar yapıo gayette hgoş farklı bisey bence aslında benım aklıma cok sey gelıo ama ne bilim askerde ya o engel işte :( idare edecen artık:D

sen aklındakılerı de yazar mısın zahmet olmassa :a26:
ŞEB-İ ARUS

ŞEB-İ ARUS

mervenur1, post: 804145, member: 77129sen aklındakılerı de yazar mısın zahmet olmassa :a26:

buraya yazmam falzca romantık seyler :) site yavaslar :D ben şimdi cıkcam canm sana ileti atarım ben benden size
mervenur1

mervenur1

aylin26, post: 804148, member: 77129buraya yazmam falzca romantık seyler :) site yavaslar :D ben şimdi cıkcam canm sana ileti atarım ben benden size

tamam aylin saol
uzeyr

uzeyr

Mübarek Üye · 826 mesaj

Mervenur kardeşim önce Duanızı eksik etmeyin..
sonra Mektup gönderin derim ben askerdeyken cok hasret kalmıştım keşke bir mektup yazanım olsa diye nişanlın şafak sayıyodur mutlaka mektubunda teselli etmeyi unutmayın günlerin gececeğini görevini hayırlısıyla yapmasını söyleyin ben geldiğimde annemin yemeklerini cok özlemiştim sizde sevdiği yemeklerden yaparsanız mutlu olucaktır..
nişanlınıza bir Kırmızı gül ' hediye edin..

selametle kalın.
selam ve dua ile..
mervenur1

mervenur1

uzeyr, post: 804151, member: 69715Mervenur kardeşim önce Duanızı eksik etmeyin..
sonra Mektup gönderin derim ben askerdeyken cok hasret kalmıştım keşke bir mektup yazanım olsa diye nişanlın şafak sayıyodur mutlaka mektubunda teselli etmeyi unutmayın günlerin gececeğini görevini hayırlısıyla yapmasını söyleyin ben geldiğimde annemin yemeklerini cok özlemiştim sizde sevdiği yemeklerden yaparsanız mutlu olucaktır..
nişanlınıza bir Kırmızı gül ' hediye edin..

selametle kalın.
selam ve dua ile..

allah razı olsun kardeşim.telefon ile hergün konuşuyoruz çarşı izninde de nette görüşüyoruz ben mektupla değilde teefonda söylemek istiyorum.kısmet olursa kurban bayramında yanına ziyarete gidecegiz hadiyeyi de o zaman vermek istiyorum.yüz yüze iken ama ne alacağım onu bilemiyorm .fikrin için sao karddeşim
uzeyr

uzeyr

Mübarek Üye · 826 mesaj

Hediye düşünmeyin siz gidiyorsunuz ya nişanlınız için en güzel hediye olur bence...
mervenur1

mervenur1

uzeyr, post: 804157, member: 60391Hediye düşünmeyin siz gidiyorsunuz ya nişanlınız için en güzel hediye olur bence...

evet aslında öyle:a12:
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.