Sizce?

5.937 görüntülenme · 70 yanıt

Paylaş:
mervenur1

mervenur1

Mübarek Üye · 2.302 mesaj

arkadaşlar benim nişanlim askerde ama doğum günü yaklaşiyor doğum gününde ne hediye edeyim.neler yapayim.sizce ne alinir? Ne yapilir? Bana yardim eder misiniz?
fikirlerinizi paylaşir misiniz?
mervenur1

mervenur1

Bana yardim eden yok mu?
mervenur1

mervenur1

Sizleren gelecek fikirleri bekliyorum
mervenur1

mervenur1

Ben şuan çikiyorum fikirlerinizi bekliyorum kardeşlerim siz yazin inş ölmezsem yarin okurum ben
yardimlarinizi bekiyorum ii akşamlar
semazen13

semazen13

Aktif Üye · 92 mesaj

Saat yada tesbih olabilir bence.
zeynep2008

zeynep2008

Aktif Üye · 61 mesaj

bence nisanlina bol bol dua et en güzel hediye odur......... benim fikrim dua ile zeynep
DÜSMAN ARARSAN NEFSIN YETER
mervenur1

mervenur1

semazen13, post: 803386, member: 87071Saat yada tesbih olabilir bence.

allah razı olsun kardesım bende saat dusunuyorum ama farklı dusuncelerı olanlar olursa o da olabılır
mervenur1

mervenur1

zeynep2008, post: 803405, member: 60957bence nisanlina bol bol dua et en güzel hediye odur......... benim fikrim dua ile zeynep

zaten onu yapıyorum kardesım bol bol dua edıyorum allah razı olsun
gülnisa

gülnisa

Mübarek Üye · 11.851 mesaj

selamunaleykum
bırıncısı dua
ıkıncısı cüzdan ıcıne de resmını koy :)
allaha emanet ol
mervenur1

mervenur1

gülnisa, post: 803510, member: 69715selamunaleykum
bırıncısı dua
ıkıncısı cüzdan ıcıne de resmını koy :)
allaha emanet ol

allah razı olsun kardeşim aslında iyi bi fikir de cuzdanında resmim var zaten yine bi bakalım kardeşlerimizin fikirlerine
mervenur1

mervenur1

güncelleme
ŞEB-İ ARUS

ŞEB-İ ARUS

Mübarek Üye · 1.904 mesaj

selamun aleykum mervecım
ben bu konularda maddiyattan cok manevıyata önem verıyorum fikrimde bu dogrultuda olcak
bence al eline kagıt kalem
atmış oldugunuz ilk adımı yanı nişan dönemınden başla dusun evliliginizi nasıl bı yuva istedigini ondan beklentilerini onun beklentilerini
huzurun nerde nasıl bulundugunu esas temellirinb mutlulugun ikinizde varoldugunu yaz ama azcık duygusal ol tamam mı:D
sonra ikiniz ve yuvanız için duanı et mektubun yanında artık hediye almak istıosan bi tane alıver
Sen yine sükutu giyin! Dilersen hiç konuşma.
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
mervenur1

mervenur1

aylin26, post: 803527, member: 69715
selamun aleykum mervecım

ben bu konularda maddiyattan cok manevıyata önem verıyorum fikrimde bu dogrultuda olcak
bence al eline kagıt kalem
atmış oldugunuz ilk adımı yanı nişan dönemınden başla dusun evliliginizi nasıl bı yuva istedigini ondan beklentilerini onun beklentilerini
huzurun nerde nasıl bulundugunu esas temellirinb mutlulugun ikinizde varoldugunu yaz ama azcık duygusal ol tamam mı:D
sonra ikiniz ve yuvanız için duanı et mektubun yanında artık hediye almak istıosan bi tane alıver

allah razı olsun aylin kardeşim bende düşünüyordum hediyenin yanına mektup yazmayı fikrin için teşekkürler
mervenur1

mervenur1

evet arkadaşlarım fikirleriniz
Guo1903

Guo1903

Mübarek Üye · 2.657 mesaj

Kardeşim askerde insan sevdiklerinin özlemini en yoğun şekilde yaşar.Dolayısıya maddi bir eşyadan çok bence kendi düşüncelerini ve onun kendisini iyi hissedebileceği şeyleri doğum günü kutlaması olarak bir mektup şeklinde yazarsan, o'da arkasında onun için iyi duygular besleyen birinin olduğunu bilmesi onu mutlu edecektir. Ufak bir çiçek ve senin resmin de hoşuna gidecektir diye düşünüyorum. Bende nişanlı olarak gitmiştim askere:) Rabbim hakkınızda hayırlısını versin ve en kısa sürede kavuşmanız duasıyla...
mervenur1

mervenur1

Guo1903, post: 803535, member: 80852Kardeşim askerde insan sevdiklerinin özlemini en yoğun şekilde yaşar.Dolayısıya maddi bir eşyadan çok bence kendi düşüncelerini ve onun kendisini iyi hissedebileceği şeyleri doğum günü kutlaması olarak bir mektup şeklinde yazarsan, o'da arkasında onun için iyi duygular besleyen birinin olduğunu bilmesi onu mutlu edecektir. Ufak bir çiçek ve senin resmin de hoşuna gidecektir diye düşünüyorum. Bende nişanlı olarak gitmiştim askere:) Rabbim hakkınızda hayırlısını versin ve en kısa sürede kavuşmanız duasıyla...

allah razı olsun kardeşim saol.amin.evet maddi olmadan manevi birşey daha güzel olur . teşekkür ederim
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.174 mesaj

Selamünaleykum...

Selamünaleykum...

SEVGİ ve DUA....
Bunu içeren herşeyi gönderebilirsiniz...
Mektup çok güzel olur...
Sevginizi ve bağlılığınızı telefonla da bildirebilirsiniz ayrıca...
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
mervenur1

mervenur1

mavci, post: 803545, member: 80740
SEVGİ ve DUA....

Bunu içeren herşeyi gönderebilirsiniz...
Mektup çok güzel olur...

Sevginizi ve bağlılığınızı telefonla da bildirebilirsiniz ayrıca...

alah razı olsun.evet paha biçilemez hediye sevgi ve duadır
mervenur1

mervenur1

arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum
mervenur1

mervenur1

zeynep2008, post: 803405, member: 60957bence nisanlina bol bol dua et en güzel hediye odur......... benim fikrim dua ile zeynep

allah razı olsun ablacım evet bol bol dua gerek bende edıyorum
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.