SA Kardeşlerim

907 görüntülenme · 9 yanıt

Paylaş:
iLLeGaLTM

iLLeGaLTM

Üye · 33 mesaj

SA
Kardeşlerim bu zamana kadar hep dinsizlere imanı iman hakikatlerini anlatmaya çalıştım.Ama yanlış yaptığımı farkettim.Onlar için emek harcayacağıma samimi sorusu olup cevap verenle muhatap olmak daha hayırlıdır.
Ramazan boyunca paylaşımlarda bulunacağım inş.
Siz kardeşlerimle bu arada tanışmak istiyorum.

Sevgiler allaha emanet olunuz.
Peçeli-Bülbül

Peçeli-Bülbül

Mübarek Üye · 2.111 mesaj

Ve Aleyküm Selam hoşgeldiniz üyeliğiniz hayırlı olsun Allah'a emanet olun...

Düne Dair Ne Varsa Geçmişte Kaldı Cancağızım..Yeni Bir Gün Yeni Şeyler Söylemek Lazım..(Mevlana)
Bilnur

Bilnur

Mübarek Üye · 709 mesaj

Hoşgeldiniz,üyeliğiniz hayırlıolsun.
dinci

dinci

Mübarek Üye · 2.686 mesaj

hoş geldin paylaşımlarını bekliyoruz
policdemo

policdemo

Mübarek Üye · 972 mesaj

a.s hosgeldiniz.........
ayşe.a

ayşe.a

Mübarek Üye · 3.140 mesaj

iLLeGaLTM, post: 765093, member: 52109SA
Kardeşlerim bu zamana kadar hep dinsizlere imanı iman hakikatlerini anlatmaya çalıştım.Ama yanlış yaptığımı farkettim.Onlar için emek harcayacağıma samimi sorusu olup cevap verenle muhatap olmak daha hayırlıdır.
Ramazan boyunca paylaşımlarda bulunacağım inş.
Siz kardeşlerimle bu arada tanışmak istiyorum.

Sevgiler allaha emanet olunuz.

ve aleykümselam, hayırlı olsun hoşgeldiniz..
de yazdığınız bir şey dikkatimi çekti, dinsizlere imanı, iman hakikatlerini anlatmaya çalıştım ama yanlış yaptım demişsiniz, onlar için emek harcamanın neresi yanlış ki?
ne güzel işte tam aksi bence onların bu hakikatleri öğrenmeye çok ihtiyacı var
siz anlatmazsanız, biz boşverirsek kim tutar onların elinden ateşe atlarken?
bir şeyler böyle gelmiş böyle gitsin demek doğru değildir bence, 1 kişi de olsa uğraşarak dine kazandırmak çok güzel bir olaydır, belki zor oluyor olabilir ama meyvesi güzel sonuçta...

selametle.. :a03:
Aysel_94

Aysel_94

Kıdemli Üye · 221 mesaj

Hoşgeldiniz....

Allah`a emanet olun.

~~~Sevgilerimle
Aysel~~~
iLLeGaLTM

iLLeGaLTM

Üye · 33 mesaj

ayşe.a, post: 765383, member: 10047ve aleykümselam, hayırlı olsun hoşgeldiniz..
de yazdığınız bir şey dikkatimi çekti, dinsizlere imanı, iman hakikatlerini anlatmaya çalıştım ama yanlış yaptım demişsiniz, onlar için emek harcamanın neresi yanlış ki?
ne güzel işte tam aksi bence onların bu hakikatleri öğrenmeye çok ihtiyacı var
siz anlatmazsanız, biz boşverirsek kim tutar onların elinden ateşe atlarken?
bir şeyler böyle gelmiş böyle gitsin demek doğru değildir bence, 1 kişi de olsa uğraşarak dine kazandırmak çok güzel bir olaydır, belki zor oluyor olabilir ama meyvesi güzel sonuçta...

selametle.. :a03:

Haklısınız..
Özür dileyerek birşey belirtmek istiyorum.Yaptığım yanlış samimi olmayanlarıda muhatap almam...
Bu yüzden hata yaptım.
Sizin dediğiniz bahsettiğiniz emek harcanmanın sevap olduğu kişiler var ki bunlar 'hakperest' olduklarından anlatmaya değerler...

Ama ben o hak perest kimselere pek denk gelemedim.Ama imani meselelerde inkar ehlinin vesilesi ile baya bilgilendim.Netice itibari ile hayırlı oldu.

kısacası hakperest olmayan inkarcılara anlatmak zaman kaybı israf sayıldığından yanlıştır.Bu yanlışa ne yazık ki düştüm.Benim kimseyi hidayete erdirmeye kudretim yok.

Selam ve dua ile

Allaha emanet olunuz.
kasım hadi

kasım hadi

Mübarek Üye · 5.714 mesaj

aleykum selam.
hoş geldiniz.
sefalar getirdiniz.
selametle
SaBoTaJ

SaBoTaJ

Aktif Üye · 83 mesaj

Herkesin Ramazan Bayramı Mübarek Olsun

ALLAH Tuttuğumuz Oruç u Kıldığımız Namaz ı Yaptığımız Dua yı Ve İyi Amel lerimizi Kabul Bizi De CENNET ine Nail Eylesin...(AMİN)
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.