kardeşlerim

1.988 görüntülenme · 6 yanıt

Paylaş:
ekremeee

ekremeee

Mübarek Üye · 3.902 mesaj

kardeşlerim hepiniz abim ablalarımsınız ama müminler kardeştir sofraya oturduğunuzda ilk suyunuzu hz hüseyin için için sanırım sevabı büyüktür allaha emanet olun
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime

RiSaLei-NuR

RiSaLei-NuR

Kıdemli Üye · 301 mesaj

Es-Selamun aleykum ilk kez duydum siz bunu nerden bilgi edindiniz
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

kaynak belirtirmisiniz..selam ve dua ile....
ekremeee

ekremeee

s.a kardeşlerim ben abdurrahma önül kerbela ilahisini dinledim çok duygulandım.halamada söyledim doğru dedi sevabı büyüktür dedi.onlar 2 gün su içemeden şehit oldular tatlı bir su içerken peygamber torunlarının nasıl sussuz şehit olduklarını hartırlayın

RiSaLei-NuR

RiSaLei-NuR

Kıdemli Üye · 301 mesaj

ekremeee, post: 469928, member: 7851s.a kardeşlerim ben abdurrahma önül kerbela ilahisini dinledim çok duygulandım.halamada söyledim doğru dedi sevabı büyüktür dedi.onlar 2 gün su içemeden şehit oldular tatlı bir su içerken peygamber torunlarının nasıl sussuz şehit olduklarını hartırlayın
Teşekkürler merak ettim o yüzden sağolun bilmediğim birşeyi daha öğrenmiş oldum Allah azze ve celle Razı Olsun

selam ve dua ile vesselam
ekremeee

ekremeee

RiSaLei-NuRTeşekkürler merak ettim o yüzden sağolun bilmediğim birşeyi daha öğrenmiş oldum Allah azze ve celle Razı Olsun

selam ve dua ile vesselam

hepimizden allah razı olsun zikrini fikrini şükrünü asla unutma

tahminas

tahminas

Yeni Üye · 4 mesaj

ekremeee, post: 469928, member: 7851s.a kardeşlerim ben abdurrahma önül kerbela ilahisini dinledim çok duygulandım.halamada söyledim doğru dedi sevabı büyüktür dedi.onlar 2 gün su içemeden şehit oldular tatlı bir su içerken peygamber torunlarının nasıl sussuz şehit olduklarını hartırlayın

biz Aleviler her su içmemizde onları hatırladığımız gibi,Muharrem ayı 'nda 12 gün su içmeyiz.yasımızı tutarız.
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.