sizlere çok önemli bir olay anlatmak istiyorum kardeşlerim
3.690 görüntülenme · 17 yanıt
merhaba müslüman kardeşlerim bugün yapılan iyiliklerin bizleri çok büyük bir mertebeye ulaştırdığını anladım ve çok duyguluyum.bir komşumuz var bugun oturmaya geldi bize kadın çok iyi biri fesatlık bilmez dedikodu yapmaz yüzüde nur gibi zaten dinine çok fazla bağlı biri ve çok sevilen evinden misafirin eksik olmadığı biri ..malallesinde bir kadın hacılıktan gelmiş ve hayırlı olsuna gitmiş bize gelen komşumuz..hacılığıa giden kadın çok büyük bir şaşkınlıkla ben seni hacılıkta gördüm tavaf ederken yanımdan geçtin hac kıyafetleri vardı üstünde sendin resmen sendin demiş.sonra kayboldun gittin demiş..sana ya allah nasip edecek hacılığı bu genç yaşta ya da çok büyük bir iyilik yaptın demiş.sana çok dua ettim orada demiş..herkez şaşmış kalmış.kadın bugün anlattıda tüylerim diken diken oldu gözlerim doldu..resmen tavaf yaparlarken görmüş komşumuzu ...allah hepimize nasip etsin bunu..başkası olsa inanmazdım ama kuran elinden eksik olmadığı ve çok iyi biris olduğu için inandım çok etkilendim
gülkoksam, post: 901321, member: 50003merhaba müslüman kardeşlerim bugün yapılan iyiliklerin bizleri çok büyük bir mertebeye ulaştırdığını anladım ve çok duyguluyum.bir komşumuz var bugun oturmaya geldi bize kadın çok iyi biri fesatlık bilmez dedikodu yapmaz yüzüde nur gibi zaten dinine çok fazla bağlı biri ve çok sevilen evinden misafirin eksik olmadığı biri ..malallesinde bir kadın hacılıktan gelmiş ve hayırlı olsuna gitmiş bize gelen komşumuz..hacılığıa giden kadın çok büyük bir şaşkınlıkla ben seni hacılıkta gördüm tavaf ederken yanımdan geçtin hac kıyafetleri vardı üstünde sendin resmen sendin demiş.sonra kayboldun gittin demiş..sana ya allah nasip edecek hacılığı bu genç yaşta ya da çok büyük bir iyilik yaptın demiş.sana çok dua ettim orada demiş..herkez şaşmış kalmış.kadın bugün anlattıda tüylerim diken diken oldu gözlerim doldu..resmen tavaf yaparlarken görmüş komşumuzu ...allah hepimize nasip etsin bunu..başkası olsa inanmazdım ama kuran elinden eksik olmadığı ve çok iyi biris olduğu için inandım çok etkilendim
inanırım gülkoksam kardeşim benim dedemide öldükten 1 sene sonra hacda görmüşler bir köşede otururken.ALLAH her şeye kadir degilmi?:a16:selametke kal
sevda hafız, post: 901635, member: 91123inanırım gülkoksam kardeşim benim dedemide öldükten 1 sene sonra hacda görmüşler bir köşede otururken.ALLAH her şeye kadir degilmi?:a16:selametke kal
saol canım
böyle olayları duydukça daha sıkı bağlanıyorum dinime
elhamdüllillah müslümanım
allah razı olsun kardeşim
böyle mübarek insan olabilmeyi rabbim cümlemize nasip eylesin
böyle mübarek insan olabilmeyi rabbim cümlemize nasip eylesin
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
gülkoksam, post: 901321, member: 50003merhaba müslüman kardeşlerim bugün yapılan iyiliklerin bizleri çok büyük bir mertebeye ulaştırdığını anladım ve çok duyguluyum.bir komşumuz var bugun oturmaya geldi bize kadın çok iyi biri fesatlık bilmez dedikodu yapmaz yüzüde nur gibi zaten dinine çok fazla bağlı biri ve çok sevilen evinden misafirin eksik olmadığı biri ..malallesinde bir kadın hacılıktan gelmiş ve hayırlı olsuna gitmiş bize gelen komşumuz..hacılığıa giden kadın çok büyük bir şaşkınlıkla ben seni hacılıkta gördüm tavaf ederken yanımdan geçtin hac kıyafetleri vardı üstünde sendin resmen sendin demiş.sonra kayboldun gittin demiş..sana ya allah nasip edecek hacılığı bu genç yaşta ya da çok büyük bir iyilik yaptın demiş.sana çok dua ettim orada demiş..herkez şaşmış kalmış.kadın bugün anlattıda tüylerim diken diken oldu gözlerim doldu..resmen tavaf yaparlarken görmüş komşumuzu ...allah hepimize nasip etsin bunu..başkası olsa inanmazdım ama kuran elinden eksik olmadığı ve çok iyi biris olduğu için inandım çok etkilendim
:( Ne kadar güzel.. Ins'Allah, hepimize nasip olur oralara gitmek..
Bu yazinin aynisini tv'de yayinlamislardi.. Hatirliyorum..
Bizimle paylastigin için saolasin
Cikmaz~Sokak, post: 1105282, member: 60957:( Ne kadar güzel.. Ins'Allah, hepimize nasip olur oralara gitmek..
Bu yazinin aynisini tv'de yayinlamislardi.. Hatirliyorum..
Bizimle paylastigin için saolasin
merhaba arkadaşım olayın bir benzerini mi izledin tv de bilmiorum ama benim anlattığım komşumun başına gelmiş:) yanlış bilgi olmasın
merhaba olay çok etkileyici...
bu arada ben sunumu indirmek istiyorum yardımcı olur musunuz..çok güzel bir sunummuş..
bu arada ben sunumu indirmek istiyorum yardımcı olur musunuz..çok güzel bir sunummuş..
ÂNI YAŞA...
AY-YA, post: 904903, member: 50627çok tuhaf ama bi okadrda güzel etkileyici allah hepimize nasip etsin hidayete ulaşmamızı sağlasın aminn selametle..
tuhaf değil orası bambaşka bir yer...benzer bir olay umredeyken benim başıma geldi ..hala aklıma gelince içim titrer...
ALLAH bütün kardeşlerime nasip etsin ... ve nasip olupta gittiklerinde görecekler ki ordaki ders her yerden daha farklı.[

Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/48036-sizlere-cok-onemli-bir-olay-anlatmak-istiyorum-kardeslerim · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- YAZMAK MI ÖNEMLİ ANLATMAK MI ?? Dini sohbet 4 cevap
- Seni Anlatmak Ne Mümkün Ey Nebi Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 26 cevap
- O'nu Anlatmak Şiirler 2 cevap
- Filistini Resule Anlatmak :( Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 3 cevap
- Güllerin efendisini anlatmak Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 1 cevap
- İNSANLARI 4 BÖLÜMDE ANLATMAK Dini sohbet 2 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.