siz ne anladınız???????????

8.164 görüntülenme · 67 yanıt

Paylaş:
kasım hadi

kasım hadi

Mübarek Üye · 5.714 mesaj

cakar_10selamün aleyküm bi konuda yardım istiyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden ALLAH razı olsun yeni mesaj nasıl yazılıyor bulamadım baş sayfada çıkacak

aleykum selam.
yeni konu açmak istiyorsanız,konuyla ilgili bölümü bulun.üstte yeni konu aç yazıyor.oraya girin ve konunuzu açın.
ama tabi önce üsten forumlqarı tıklayın daha rahat girersiniz.selametle
cakar_10

cakar_10

Üye · 44 mesaj

ya pardon bulamadım konuyla ilgili bölümü nerden bulacaz nereyi tıklıyoruz
kasım hadi

kasım hadi

cakar_10ya pardon bulamadım konuyla ilgili bölümü nerden bulacaz nereyi tıklıyoruz

inşALLAH halletmişsinizdir.
kasım hadi

kasım hadi

[ı]ne anladınız.???????????[/ı]
nurışığı

nurışığı

Kıdemli Üye · 479 mesaj

ne mi anladım
15 yaşımdayken tanıştığım biri 17 yaşımdayım demişti iç geçirdim acaba ben de o yaşa gelirmiyim diye 17 oldum 18 oldum nasıl geldi geçti anlamadım 18 de bi sohbet evine gidip gelmeye başladım işte o zaman ne anladıysam anladım şimdi 21 oldum ama 18 de bulduğum hayatın anlamını kaybetmiş gibiyim şuan günlerim hep o 18 de duydğum yaşama amacımı ibadetle geçirme hazzını mutluluğunu arıyorum aradığım şey çok yakınımda olduğunu bile bile anlamsız bi arayış içindeim
mervenur16

mervenur16

Mübarek Üye · 1.098 mesaj

Ben de 17 yaşındayım ama çok şey anladım
kasım hadi

kasım hadi

nurışığıne mi anladım
15 yaşımdayken tanıştığım biri 17 yaşımdayım demişti iç geçirdim acaba ben de o yaşa gelirmiyim diye 17 oldum 18 oldum nasıl geldi geçti anlamadım 18 de bi sohbet evine gidip gelmeye başladım işte o zaman ne anladıysam anladım şimdi 21 oldum ama 18 de bulduğum hayatın anlamını kaybetmiş gibiyim şuan günlerim hep o 18 de duydğum yaşama amacımı ibadetle geçirme hazzını mutluluğunu arıyorum aradığım şey çok yakınımda olduğunu bile bile anlamsız bi arayış içindeim

ALLAH izin verirse 40 ları ve üstünüde görürüsünüz.
Ama her geçen günü ararsınız.
bende 20 li yaşları hasretle arıyorum ama nafile.
bu yaşların kıymetini iyi bilin.
kasım hadi

kasım hadi

mervenur16Ben de 17 yaşındayım ama çok şey anladım

RABBIM razı olsun.
herkes gördügü yaşadıgı kadar bilir.
demekki sizde yaşınıza göre çok şey yaşamışsınız.
ALLAH hayırlı uzun ömürler versdin.amni.selametle
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.