Selamun aleykum.
Arkadaşlar benim yaş 40.
Ne anladın derseniz?
An bu an,gün bu gün.
Gerisi sanki bazen güzel bir rüya:a25::a25:
Bazende korkunç bir kabus.:a36::a36:
Peki ya sizin geride kalan ömrünüz.???
8.164 görüntülenme · 67 yanıt
gülderen özdemir
Yeni Üye · 0 mesaj
hafize, post: 756772, member: 85369Benim yaşım 53 aha ben ne anladım çocuklardı torunlardı iş güç derken bir koşturmaca buraya kadar gelmişim hiç bir şey anlamadım :a43: kimi zaman oturup kendimle konuşuyorum arkama bakıyorum hiç bir şey yok :a34:
ELİMDE KALAN
BİR KOCA
4 ÇOCUK
5 TORUN
AMA OLSUN BUDA GÜZEL :a21:
neslihantozan, post: 756781, member: 59734hafize anne maşşallah size bence çok güzel neden arkama baktığımda bişey yok diyosun ne güzel işte evlatların torunların kocaman bi aile
selametle kalın.....
gülderen özdemir, post: 756785, member: 54443ben de gelmişim 30 yaşıma iki çocuk sahibi bir eş sahibiyim daha yeni namaz kılmaya başlamışım daha yeni örtünmüşüm arkama baktığımda bilerek yada bilmayerek işlediğim bir sürü günah var ama çok şükür ki rabbim hidayete erdirdi geç de olsa hakikatleri görüp doğru yola girdim tövbe etmeye şükretmeye dinimi daha güzel bir şekilde eda etmeye başladım darısı eşime vede eşim gibi kardeşlerime olsun sağlıcakla ve selametle esenlikle kalınız
şanslıyız, post: 756799, member: 60957bende 18 yaşındayım 18 sene göz açıp kapanıncaya kadar çabuk geçmiş. ileriside böyle olcak inş o ilerisi dediğim yıllarımda hizmet adına güzel şeyler yapmayı düşünüyorum
GEÇMEYECEĞİNİ SANDIĞIMIZ GÜNLER KAPIMIZI ÇALIVERDİ ARTIK.....
kasım hadi, post: 756800, member: 22491evet çok haklısınız ama.
sizin elinizde ne kaldı???
neslihantozan, post: 756827, member: 73307elimde ne kaldı bilyomusun abi
inancım,ALLAH aşkım,muhammet aşkım,umutlarım,dualarım
eğer ömrümü sayacaksam hayat işte başladığı gibi biticek bi gün
ama ben gerçekleri görüyorum ve eğer başıboş imansız olarak dolaşsaydım işte o zaman üzülürdüm
ve inşallah ömrüm varsa elimde kalan yine imanım olsun
selametle.....
kasım hadi, post: 756844, member: 59734ve geriye kalan o ömrünüde,
elinde kalmış olan o güzelliklerle tamamlarsın inşALLAH.
selametle
neslihantozan, post: 756781, member: 59734hafize anne maşşallah size bence çok güzel neden arkama baktığımda bişey yok diyosun ne güzel işte evlatların torunların kocaman bi aile
selametle kalın.....
Mübarek Üye · 1.642 mesaj
hafize, post: 757005, member: 50627Allahıma şükürler olsun bir şey anlamadığım senelerin nasıl gelip geçtiği :a43:
elifimbenim, post: 757030, member: 82164benim yasim 48 ne anladim derseniz hayatin zorlugunu sabirla allaha'hima siginarak yasamayi ve su ana kadar getirdigim en güzeli hayirli 6-cocuk-7 torun ve mutlu bir evlilik allahima sükürler olsun
dinci, post: 757041, member: 73307koskoca bir sıfır ne eveli var nede ahiri
gamze0387, post: 757046, member: 27342selamün aleyküm.bende 18 yaşındayım.geriye dönüp baktıgımda sadece günahlarım geliyor aklıma,onun beraberinde de pişmanlıklar tövbeler....Rabbimin emrine göre yaşamaya çalışıyorum ama küçük ya da büyük günaha giriyoruz yine günahsız kul olmaz .her dakikamızın degerini iyi bilmek ve iyi degerlendirmek gerek.Allah a emanet olun inşaAllah.çok güzel bir konu açmışsınız Allah razı olsun..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/39708-siz-ne-anladiniz · 07.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.